maanantai 31. lokakuuta 2011

Outfit of the day

Sori pienestä blogihiljasuudesta. Täs jaksos on kaikkee mahollista. Neljä dokumenttii + niistä A4 referaatit, puhe oli just, esitelmä perjantaiks pitää tehä kotona, kirja pitäis saada luettuu, espanjan kirjoitustehtävä keskiviikoks, sanakokeet ja matikan testit... Koulu

No mut jätän hetkeks koulumurheet tonne jonnekin ja meen asiaan. Pitkästä aikaa siis päivän asu -postausta.


Kuvathan on taas mielettömän onnistuneita, vai eiks niin et kaikkihan näyttää edustavilta alhaalta päin kuvattuna? Nyt mainostetaan sitä valokuva kilpailua, jossa palkintona on järkkäri ja valokuvauskurssi. Oon sanonu äidille, et sit ku me voitetaan (ei tosin olla ees osallistuttu) mut kuiteski, sit ku voitetaan, mä saan kameran ja äiti saa sen kurssin :) Saa sitten opettaa mulle tärkeimmät käytännön jutut.


Toi villapaita/-tunika on lyhyt, mut ei sentään noin lyhyt. Näyttää tuplasti lyhyemmältä tällee alhaalta päin katsottuna. Nyt kun tarkemmin ajattelen, ni miks ihmeessä ees laitoin nää kuvat tänne?:D Noo antaa nyt mennä ku on jo. Ihan outoo muuten ku tänään on jo viiminen lokakuuta (happy halloween!:)) ja silti ulkona viel noin lämmin, eikä tietookaan lumesta. Toisaalta ihan kiva, mut toisaalta sitä jotenkin jo kaipaa, sellaista kaunista talvista maisemaa, kun puutkin näyttää jo ihan kuolleilta... Noo mut eiköhän se lumi sieltä jo liiankin pian silmiemme iloksi saavu:)

Mä rrrakastan noit saappaita. Ne on oikeesti äidin (: Mä oon vaan ihan ominu ne. (Positiivista sinäänsä, kun on saman kokoinen jalka kuin äidillä;)) Noi on tosi vanhat, mut mä tykkään:) Vyökin on itseasiassa äidin vanha. Eiks tää oo just tätä kierrätystä, jota nykyaikana pitäis suosia?:p Villakangastakki on Vero Modasta, viime tai edellis syksyltä. Pitkä neule puolestaan on H&M:stä. Oon niin monta kertaa toivonut, et se ois valkonen. Noo mutta vähän väriä syksyyn ja talveen :) Tykkään kauheesti yhdistää pitkiä villapaitoja ja sukkahousuja. Must se on aika tyylikäs ja mukava yhdistelmä (kunhan villapaidalla tosiaan on pituutta tarpeeks)! Mua nyt suunnattomasti häiritsee toi pituus noissa kuvissa, vakuutan, et en oikeesti kulkenu ihan noin lyhyellä yhdistelmällä!


Muistihan kaikki siirtää kelloja? Ite oisin unohtanu, ellei mulle ois siitä aamulla muistutettu (: Mitäs muuten kuuluu? Lumen tuloa jo odottaen? Ps. vaiks on nyt kirjotus vähän jääny, ni oon sentään kuvannu teille parikin videoa, niitä siis tulossa sit täs lähiaikoina:)

perjantai 28. lokakuuta 2011

Salad

Välillä vähän terveellisempää. Tällainen oli mun lounas eräänä kauniina päivänä. Lautasellinen herkullista salaattia ja lasi vettä. Yleensä syön paljon tukevammin, mutta tällä kertaa iski vaan inspiraatio valmistaa tuollainen ja niimpä mä sitten valmistin :p


Salaatissa: - kurkkua
                 - fetaa
                 - salaattia
                 - viinirypäleitä


Ja lopputulos: suorastaan nam! Kannattaa kokeilla joskus, kun tietää, että on esim. menossa illalla syömään, tai muuten vaan tulee illalla syötyä tukevammin :)

(Ps. tää on nyt niin tekopyhää julkaista tänään, söin päivälliseks pitsaa ja nyt illal luvas Halloween kekkerit kera kaikkien herkkujen :D Mut halusin jotain sanoo tänäänkin ni siksi tämmöstä. Heissan mä lähen nyt viel valmistautuu naamiaisia varten. Huippua perjantai-iltaa ihanat!:))

torstai 27. lokakuuta 2011

I just want to fly away

Tahtoisin jonnekin lämpimään. Palmujen alle makoilemaan. Mereen uimaan, suurista aalloista nauttimaan. Eroon arjesta, kaikesta kiireestä ja erinäisistä miljoonista pikkujutuista, jotka päässäni taukoamatta pyörivät. Muita innokkaita lomalle lähtijöitä? Tein pikaisesti haaveilukollaasin. Voih voisipa kuviin astua sisään...



keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Inspiration

Ostaessani jokin aika taaksepäin itselleni Vilasta mustan juhlahameen, sain mukaani esitteen. Tämä pieni lehtinen yllätti minut erittäin positiivisesti. Päädyin lehtisen innoittamana Vilan nettisivuja kurkistamaan. Ja kuten toivoin, löysin sieltä samoja äärimmäisen tyylikkäitä kuvia.

                                                          Tähtikuosi - ajan tyyliprintti
 Juhlapukeutumiseen yhdistetty oivallisesti farkut. Upea selän leikkaus. Laukku&korkkarit lisäävät tyylikkyyttä.
                              Suosikkikuvani. Silkki on tuttu ja turvallinen juhlamuotimateriaali.
                    Kimallus, muodikkaampaa materiaalia tämän hetken juhlapukeutumiseen saa hakea.

tiistai 25. lokakuuta 2011

Better life

Luin tänään yhden aivan uskomattoman ihanan, hyvälle tuulelle saavan jutun. Oli sit pakko tulla kertoo teillekin heti. Aattelin laittaa tähän ensin pari lainausta ja loppuun vielä linkin koko juttuun. Aiheena on siis se kuinka omalla ajattelullaan voikaan vaikuttaa elämänsä suuntaan.

"Alitajunta ja ajatusten suunta vievät elämää väkisin ajatusten pyrkimää päämäärää kohti. Ainoa, mitä ihmisen pitää tehdä, on pyytää ja uskoa siihen, että se toteutuu. Uskominen tarkoittaa sitä, että toimit, puhut ja ajattelet kuin olisit jo saavuttanut sen, mitä pyysit. Maailmankaikkeus toteuttaa pyyntösi puolestasi."





















^ Oon aina sanonu kaikille, että unelmiinsa täytyy vaan uskoa niin ne toteutuu. Siitä syystä tää jotenkin jäi mieleen ja nousi tekstin suosikkikohdaks :)

"Hallitsemalla ajatuksesi voit tehdä itsestäsi juuri sellaisen, kun olet aina halunnut olla, ja saada elämääsi juuri ne asiat, joita olet aina toivonut. Tämänhetkiset ajatukset luovat tulevan elämäsi, sillä se, mihin keskityt, toteutuu."

 Upeaa tekstiä. Innostuin itsekin tämän luettuani ideasta. Ajattelin ehdottomasti ruveta soveltamaan mallia myös omassa elämässäni. Askel kerrallaan. Voisi olla mukavaa saada myös kyseinen kirja käteen. Tässä vielä linkki artikkeliin. Lukekaa jos kiinnostaa :)

maanantai 24. lokakuuta 2011

Fashion pics

En sit malttanutkaan pysyä poissa. Pikainen hellou vaan. Halusin tulla kertoman, että tänään tuli kuvat niistä Melkein kuvauksista (puolet naamasta pinkkinä, jos muistuu mieleen ;)). Mites teidän viikko alkoi?


sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Too little time

Huhhuh mikä show! Nautin lavalla olosta todella, siellä saa olla sen hetken valokeilassa, huomion keskipisteenä. Eilinen oli kyllä mieletön, kerron teille siitä lisää heti kun saan kuvia itselleni.

Logomosta eilen
Jotenkin minusta tuntuu, että kaikki kaatuu päälle. Okei tuo kuulosti ehkä tarkoittamaani pahemmalta. Tuntuu vain kuin olisin "ratsu liian suuren taakan alla". Koko ajan olisi jotain ohjelmaa tai tekemistä. Kaipaan omaa aikaa ja rauhoittumista. Onko ideoita mistä saisin revittyä aikaa itselleni? Vinkkejä, kenelläkään? Luin juuri tänään eräästä blogista vähän saman kaltaisia ajatuksia. Tuntuu juuri siltä, kuin aika kiiruhtaisi vauhdilla eteenpäin, mutta minä olen pudonnut kyydistä. Tai matkaan ehkä mukana vaunussa, mutta olen vain passiivisesti kyydissä, kaikki lipuu ohitse liian nopeasti ja ennen kuin tajuankaan on jo jokin tapahtuma tms. jäänyt liian kauas.


Otetaan esimerkiksi vaikkapa joulu. Niin ihanaa aikaa ja yksi parhaimpia juhlapyhiä minun makuuni. Jo muutamana viime vuonna on minusta kuitenkin tuntunut siltä, että joulu on vain tullut ja mennyt. Olen kulkenut sen lävitse vauhdilla ajan matkassa, mutten ole päässyt ytimeen asti, en ole päässyt niin syvälle siihen kuin ennen. En ole ehtinyt rauhoittua, hiljentyä ja nauttia joulun tunnelmasta. Aika on vain kiitänyt sen ohitse ja minä sen mukana.

Tämmösiä asukuvia löytyy:D Viikonloput ja erityisesti sunnuntait on nyt kulunu aikalailla tässä lookissa. Koko viikon puurtaa, ni sunnuntaina on sit aina ihan kuollu. Sit ois tietty vaikka ja mitä tekemistä mut ei vaan jaksa. Nousen vaan mennäkseni lepäämään. Ok ehkä vähän liiotellusti:D On tässä nyt jossain käytykin sunnuntaisin, mut toi on niinku se tavallisin kaava. Eiköhän tää tästä, toivon ainakin niin. Pian saa taas alkaa odottaa joulua, ja oon päättäny, et tänä vuonna se ei vaan livahda mun ohitseni!:)

Noi on muuten noi ihanat kollarit Cubuksesta, mukavat ja lämpimät:) Paita on H&M:stä jo parin vuoden takaa. Entä hiukset? Joo mäkin niitä.


Miten saada taas ote omasta elämästään? Nousta sen herraksi? Tiedän kyllä mikä siihen auttaisi, mutta se vain yksinkertaisesti tuntuu täysin mahdottomalta. Minun pitäisi vähentää kaikkea tekemistäni ja ottaa se aika jostain muusta. Ihmisen täytyy välillä rauhoittua, jotta hän jaksaa taas puhertaa. (Puhertaa=ahertaa+puurtaa). Mitä voin jättää pois? Mistä voin luopua? Vähentää ystävien kanssa vietettyä aikaa? Panostaa kouluun vähemmän? Lopettaa blogin kirjoitus? Luopua liikunnasta, joka jo nyt on liian vähäistä? Lopettaa rakas harrastukseni elokuvien katsonta? Ei ei ei! En voi luopua mistään! Jo tälläkin hetkellä tapaan ystäviäni vain viikonloppuisin ja katson elokuvia yleensä samassa syssyssä. Kouluun minun tulisi panostaa enemmän ja lisätä myös liikuntaa. Kaipaan myös kovasti kirjoittamista. Nykyisin minulla ei ole siihen ollenkaan aikaa...


Anteeksi nyt tällainen vuodatus. Tämän kaiken ideana oli alustaa/selittää seuraavaa ilmoitustani. Olen tähän asti pyrkinyt julkaisemaan uuden postauksen päivittäin. Tästä eteenpäin, ei huolta, en lopeta kokonaan, mutten kuitenkaan kirjoittele uutta postausta enää päivittäin, vaikka itse niin tahtoisinkin... Tulevaisuudessa tilanne saattaa muuttua, mutta mennään nyt ainakin hetki tällaisella ratkaisulle.

Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle!

perjantai 21. lokakuuta 2011

About yesterday

Anteeksi eilinen blogihiljaisuus. Aamulla herätyskelloni repi minut kymmeneltä ylös sängystä (joka on minulla näin lomapäivinä aaaaivan liian aikaisin). Päivälle oli kuitenkin suuria suunnitelmia ja näin ollen herätykselle syynsä. Klo 11:30 lähti tämä neitonen Turun linja-autoasemalta kohti Helsinkiä. Oi miten taas ihailin maamme kaunista pääkaupunkia! Paljon erilaisia ihmisiä, tyylikkyyttä, elämää, kulttuuria... Täytyy muuten paljastaa, etten ole kertaakaan aikaisemmin matkustanut Helsingin linja-autoasemalle. Onneksi J&j olivat kuitenkin vastassa(;


Minulla oli tapaaminen sovittu mallitoimisto Modelboomin kanssa klo 15. Meillä oli siis hetki aikaa kierrellä keskustassa. Oltiin oikeestaan vaan hetki Kampissa ja sit lähdettiinkin jo kävelemään määränpäätä kohti. Ei tärpännyt tälläkään kertaa. En kuitenkaan masentunut vaan päätin sitten kiertää pari muutakin paikkaa nyt kun kerran Helsinkiin asti oli lähdetty. Ai niin voisin vielä sen verran kertoa tosta ekasta tapaamisesta.


Menin siis toimiston tiloihin, siellä otin takin pois, kerroin ikäni ja pituuteni. Tämän jälkeen multa mitattiin lantio (jossa oli 2cm liikaa, en kuitenkaan usko jutun tähän kaatuneen, sillä 2 senttiä on aika pieni mitta, tai siis tarkoitan, että sellainen on nopeasti tarvittaessa poissa) sekä toinen mitta (joka puolestaan oli liian pieni, mutten usko tämänkään olleen niin suuri probleema). Sitten otettiinkin jo puheeksi se, etten taida olla ihan heidän listoilleen sopiva. Yritin tällä kertaa kysyä syytä, mutta vastaukseksi sain vain, että syystä ei olisi minulle mitään hyötyä. Olenkin siis aika varma, ettei naamani vain miellyttänyt, sillä pituuteni on siinä ihan rajoilla, eivätkä mitatkaan olleet pahat. Hän kuitenkin kertoi eri toimistojen etsivän erilaisia kasvoja ja suositteli, että piipahtaisin Fondilla.

Asu viikon takaa. Tää asento on yks edustavimmista, en tiedä mikä mul on menossa mut moi vaan mullekki. Oon nyt viime viikkoina suosinu todella paljon kerrospukeutumista, esim nyt mulla oli pitkähihaisen päällä vielä villatakki ja farkkujen alla legginssit. Plus tietty villasukat♥ Mut oikeesti, tuolla on kylmä!

Olin jo mennessäni epävarma Fondin suhteen. Myöskään he eivät minusta innostuneet, mutta herättelivät kuitenkin toivoa. Suurimmaksi epäkohdakseen he näkivät välimatkan. Huonon taloudellisen tilanteen vuoksi, uusien kasvojen asema on huono. Malleja tarvitsevat yritykset turvautuvat mielummin tuttuihin ja turvallisiin, kokeneisiin malleihin. Ymmärrettäväähän tuo. Asiakkaat tänä päivänä haluavat ensin tavata mallin ja vasta sitten päättää ottavatko vai jättävätkö. Minun tilanteessani se olisi aina 30euron reissu Helsinkiin ja takaisin, ilman minkäänlaista vakuutusta työn saannista tai korvauksia matkasta. Ottivat kyllä tietoni ylös ja sanoivat, että tilanne olisi toinen jos asuisin Helsingissä. Olin jotenkin erittäin positiivisesti yllättynyt tästä palautteesta, vaikka aluksi se minusta tekosyyltä tuntuikin.

Farkut - Vero Moda
Toppi - H&M
Paita - H&M
Villatakki - Ginatricot
Villasukat - Kiitos mummu


Kävin kolmessa paikassa. Yksi näistä oli Fashion Model Agency. Tämä on erilainen toimisto verrattuna kahteen edellä mainittuun. Täällä mallit eivät kirjoita sopimuksia, vaan tekevät töitä freelancer-keikkoina. Tämä kuitenkin antaa mahdollisuuden tehdä töitä myös muille toimistoilla, yrityksille yms. Menin sinne vähän tökerösti mitään ilmoittamatta, kun en puhelimella saanut yhteyttä. He kuitenkin näyttivät vihreää valoa ja minulle jäi kuva, että olivat kovastikin innostuneita. Kerron teille myöhemmin lisää mitä minulle toimistossa sanottiin, ja miten hommat lähtevät sujumaan :) Todennäköisesti matkustan ensi kuussa kuvaamaan portfolion toimistolla, jonka jälkeen kuvat menevät mallitoimiston markkinointiin.


Elikkäs kaikenkaikkiaan voisin todeta, että päivä oli onnistunut ja minulle jäi positiivinen mieli. Kiitos vielä pariskunnalle, kun jaksoivat kulkea kanssani pitkin ja poikin upeaa pääkaupunkiamme!:) Kävimme vielä ennen lähtöäni yhdessä syömässä Chicos ravintolassa, nams c(: Se oli sellainen päivä se. Illan vietin ihanien tytsyjeni seurassa ja kotiin talsin vasta kahdelta yöllä (tämä saattaa siis selittää eilistä postauttomuuttta:P).

Tänään vielä viimiset harjoitukset Logomossa ennen huomista suurta showta. Lauantai tosiaan menee siellä kokonaan. Aamu kymmenestä yö kahteen. Tuu ihmeessä katsomaan! Ikärajaa on nyt laskettu tässä vielä linkki tapahtumaan :) Adiós amigos

keskiviikko 19. lokakuuta 2011

I love...

               Adorable-cartoon-cute-drawing-fashion-favim.com-124483_large
Aaaws.



Rakkaus. Niin kaunista. Niin aitoa. Välttämätön osa elämää. Sisältää naurua, riemua, iloa...


Magical Nature Tour :)

Toi oli tossa niinku alkupuheena :) Mut sit asiaan:  
                                      Mitä mä rakastan? 

Perhettä tietysti.
Misua.
Ystäviäni (niitä kaikista tärkeimpiä, kyl ne tietää ketä meinaan).
Tumblr_lchri7mnlt1qajjdco1_500_largeKirjoittamista.
Tanssimista.
Uimista.
Pitkään nukkumista.
Kuumaa kaakaota.
Unelmointia. 


tiistai 18. lokakuuta 2011

Nice day


Päivää päivää!:) Nää kuvat on taas ennemminki jotain taidekuvia, kuin asu kuvia, näistä ei siis toisin sanoen saa juuri mitään selvää. Koitin vaan esittää asian kauniimmin:D Mutta on se mukavempaa katsoa hunolaatuisia kuvia, kuin vain lukea mun selityksiä, ilman kuvituksia. Tai näin mä ainankin ajattelen :)


Tos on joku kummitus alareunassa. Tai ei siinä ainakaan mitään oikeesti ollu. Hui tulee mieleen paranormal activityn traileri. Itsehän kun en ole koskaan kyseisiä leffoja nähnyt. Ooks sä? Eka en uskaltanu ja sit kaikki haukku ne ihan huonoiks ni sit en vaan oo vaivautunu kattoo. Kauhuleffoja on kyl sillee sillon tällön ihan mukava katsoo seurassa, mut yksin ei missään nimessä, eikä liian usein! Enkä ees seurassa uskalla pahimpia kohtauksia katsoa (piiloudun silloin peiton alle).

















 Tääki kuva on ku suoraan jostain kauhuleffasta. No ihan kiva tietää, et mussa on tällaisiakin ulottuvuuksia :D Halun lyhyesti jakaa teille mun ihanan perjantain viime viikolta. Lukiolta suoraan Turkuun äidin kanssa takin metsästys mielessä (täytyy sanoa, ettei maailmassa tunnu olevan sellaista takkia, jollaisen haluaisin). Sieltä sitten kovalla hopulla Naantaliin ja kiinalaiseen syömään yllätyksen merkeissä, saimme nimittäin perjantaina ihanan ystävämme kokonaiseksi viikoksi seuraamme (koko jengi on taas koossa:)). Eipä siinä sitten muuta kummempaa, ruoka oli hyvää ja seura parasta :)



Misu ilmeisesti tahtois mun mukaan kouluun. Vai miten te tän kuvan sanoman ymmärtäisitte? :)


Toppi - H&M
Farkut - Vero Moda
Vyö - Joku äidin vanha vanha vyö
          alkuperästä ei siis sen enempää tietoa...
Kauluspaita - Cubus

maanantai 17. lokakuuta 2011

Shopping video

Moikka moi:) Nyt sitten taas videoo tulemaan. Ja pieni varoituksen sana heti tähän alkuun, että videon aiheena on tosiaan viime viikkojen ostosten esittely, ei sen enempää eikä vähempää :) Tässä tää nyt sitten tulee:


Joo tämmöstä sähellystä tällä kertaa. Ai niin kai tekin muuten repesitte sille mun pienelle hymyn väläytykselle sielt sängyn toiselta puolelta?:D Mä ainakin repesin ku katoin videon :DD Mut joo ei mul nyt muuta. Kivaa maanantaita ja viikon alkua sulle, vaan kaks päivää ja sit syyslomaaa :)

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Happiness

                                          Olen onnellinen, olen onnellinen...


Meidän pitäis oikeesti kaikkien muistaa olla tosi tosi kiitollisia kaikesta siitä hyvästä ja ihanasta, jota meillä on. Eikä aina vaan miettiä, miten kaikki just nyt on huonosti tai mitä kaikkea haluis omistaa tai saavuttaa. Mä uskon monien voivan ajatella positiivisesti ainakin osasta näistä esimerkeistä:

♥ "Mulla on mahtava, rakastava ja välittävä perhe."
♥ "Mulla on ympärillä korvaamattomia ihmisiä sukulaiset, ystävät, tuttavat..."
♥ "Saan joka päivä ruokaa melkeimpä liikaakin, enkä joudu kärsimään nälästä tai janosta."
♥ "Voin peseytyä ja huolehtia loistavasti omasta hygieniastani päivittäin."
♥ " Mulla on hyvä asema yhteiskunnassa, en oo alistettuna, mulle ei oo jo ennen mun syntymää valittu aviopuolisoa, saan äänestää vaaleissa täysi-ikäisenä, mulla on oikeuksia ja vapauksia, joita kaikilla ei oo."
♥ "Olen yleisterve, enkä sairasta sairautta, joka antaa mulle vain jonkin verran elinaikaa."
♥ "Näen, kuulen, tunnen ja kykenen puhumaan. Vaikka jokin aisteistani ei toimisikaan kunnolla, olisi siihen kehitetty jotain avuksi (esim. kaikki kuulolaitteen sunmuut)."




Monilla meistä on oikeasti älyttömän hyvin asiat, eikä me aina muisteta olla tarpeeks kiitollisia kaikesta. Tietysti on päiviä jolloin perhe on kaikinpuolin ärsyttävä ja ystävien kanssa on sukset pahemman kerran ristissä. Mitkään tavallisimmista ongelmista eivät kuitenkaan ole ylitsepääsemättömiä. Riitely kuuluu elämään ja tekee suhteesta paljon syvällisemmän kiistan selvittyä :)



Tässä tää tämmönen positiivisuusviikko nyt sitten oli. Mitäs tykkäsitte? Toivottavasti jäi ihan positiivinen mieli;) Välissä oli vähän painavempaakin asiaa, toisinaan taas kevyempää. Olisi mahtavaa jos olisitte saaneet jotain vinkkejä elämäänne viikon aikana. Nyt taas huomisesta alkaen blogi palautuu tutumpiin aiheisiin. Oi vitsit mulla on kaks lappua täynnä ideoita blogia varten ja maltan tuskin odottaa, että pääsen toteuttelemaan niitä :)) Ai niin anteeksi, kun ette tällä viikolla videoa saaneet, en oikein osannut yhdistää aihetta videoon, mutta ensi viikolla sitten taas :) Ja ei muuta kuin mielettömän kivat sunnuntait sulle!

lauantai 15. lokakuuta 2011

I feel good



Heipsansaa, positiivisuusviikko lähenee loppuaan. Ajattelin nyt lauantain kunniaksi kirjoitella kaikesta kivasta ja hyvälle mielelle saavasta. Mikäs sut saa hyvälle tuulelle? Toisilla tehokeinona toimii liikunta toisilla piirtäminen. Useimmat nauttii ihanien ihmisten mahtavasta seurasta.



Toisilla ihmisillä on mieletön merkitys toisilleen. Vaikka oisit miten huonolla tuulella tai surullisella mielellä, niin musta ainankin tuntuu, että hyvä seura ja rakkaimpien ihmisten kanssa puhuminen auttaa! Uskon monien olevan mun kanssa samoilla linjoilla asian suhteen vai mitäs ite oot mieltä?



Hyvän mielen leffoja, musaa, herkkuja... Jokaisella on varmaan mielessään jotain näihin kategorioihin. Leffoista mulle tulee mieleen tällaisia esimerkkejä:
  • Mamma Mia (nähty lukemattomia kertoja, oma dvd löytyy)
  • Eat Pray Love (kaks kertaa nähnyt, sopii musta hyvin tähän luokkaan)
  • Ja loppujen lopuks aika monet romanttiset komediat (mul käy aina just näin, nyt ku pitäis nimetä tällaisia leffoja, ni eihän mulle tietenkään tuu yhtään mieleen, mut on tossa nyt jotain :))

Biisejä, täytyy heti alkuun myöntää, että tää on mulle heikompi ala. Kuuntelen kyllä paljon musiikkia, mut en niinkään keskity kappaleiden sanomiin. Toisinaan pysähdyn kunnolla kuuntelemaan, mutta yleensä vaan tanssahtelen rytmin tahtiin. Ja mun mielestä musiikki on jotenkin niin henkilökohtaista, että aika monella on varmaan ne omat hyvän mielen biisti. Tässä nyt kuitenkin jotain:



                                                                             :DD

Herkkuja? Jokaisella on tietty omat suosikki makunsa, mutta uskaltaisimpa veikata eri makuisten namusten olevan jokaisen mieleen:) Itse tykkään kans erilaisista hedelmäsalaattien sovelluksista, suosittelen kokeilemaan! Täytyy muuten mainita yks maailman suuri epäkohta: Miten elokuvissa aina ne ihmiset voi syödä jäätelöä purkista heti kun ne ottaa purkin pakastimesta? Oikeessa elämässä siinä on pari suurta ongelmaa: 1) Jäätelö on niin kovaa, ettei sitä voi hetkeen syödä. 2) Purkki on niin kylmä, ettei sitä voi paljain käsin otteessa pitää. Niin, että tämmösiä pohdiskelen :D Mut ajatellaampas positiivisesti: Me voidaan siirtää se jäätelö siitä tylsästä pahvipaketista/purkista johonkin hienoon kulhoon, josta se jopa maistuu paremmalta ;p

Kuvat: we♥it

perjantai 14. lokakuuta 2011

More than 10 000




Thank you all! Yesterday I got over 10 000 pageviews :)) Now it's time to little party ;) I have one fun thing in my mind, but you have to wait a little time. I' super happy, glad and thankful. With heart Nella :*)





Eliii paremmin ei olis enää voinu sattua, positiivisuusviikko käynnissä ja blogi saavuttaa yli 10 000 vierailun rajan. Kiitos teille kaikille ihanille vierailijoille!♥ Mulla on mielessä yks blogiin liittyvä hauska idea, jonka teille tulen tässä lähitulevaisuudessa esittelemään, vähän jännitystä teidänkin elämään, kun laitan teidät sitä odottelemaan ;)






Iiiiiihanaaa, iloista ja onnellista viikonloppua teille mahtaville ja hyvännäköisille tyypeille! :)

Kuvat: we♥it

torstai 13. lokakuuta 2011

Self-esteem

Lupailinkin kirjoittavani vielä viikon aikana tästä erittäin tärkeästä aiheesta. Olen pohdiskellut kuinka asiaa hienosti lähestyisin, ja nyt päätin sitten vain iskeä suoraan kiinni ja kertoa myös henkilökohtaisesti itsetunnosta(,joka oli pakko sanakirjasta otsikkoa varten tarkistaa :)).



En mä nyt mitenkään sen tieteellisemmin ala sanaa selittää tai siitä kertoa, kun oletan teidän tietävän sen merkityksen. Ajattelinkin katsoa asiaa hieman huonon itsetunnon näkökulmasta. Elikkäs uskallampa väittää, että harvassa ovat ne nuoret naiset, jotka eivät koskaan olisi maininneet omasta huonosta itsetunnosta. Huono itsetunto eli epä- itsensä kunnioitus (mun omat sanat, vois kirjottaa vaikkapa sivistyssanakirjan by nella) on erittäin ikävä asia. Täytyy kyllä myöntää, että itsekin siitä kärsin. Aina katsoessaan peilin näkee vai omat vikansa, muiden seurassa kokee itsensä mahdollisimman epäviehettäväksi ja muut sata kertaisesti kauniimmiksi, omat virheet tuntuvat vallitsevilta ja muutenkin tuntuu siltä, kuin ne olisivat juuri ne kohdat joihin muut sinussa kiinnittävät huomiota. Täytyyhän mussa jotain vikaa olla, kun ei miehetkään kiinnostu u know? Kuulostaako tutulta?



















Hui hai hupsista ja nyt ihmiset yritetään päästä eroon tommosista masentavista ja tylsistä ajatuksista! Jokainen meistä on omalla tavallaan kaunis!:) Kuulostaa varmaan lässynläältä, mutta oikeasti sillä sisäisellä kauneudella on myös HUIMA merkitys. Voin esimerkkinä kertoa sellaisen tarinan, että olen parikin kertaa tavannut henkilöitä, jotka ovat mielestäni ulos päin vaikuttaneet todella hyvän näköisiltä, tutustuttuani heihin paremmin ja samalla huomattuani heidän kylmän ja ilkeän käytöksensä muita kohtaan, on myös heidän ulkonäkönsä silmissäni muuttunut. Onko teillä samankaltaisia kokemuksia?



Itsevarmuus! Se on myös vahva sana tässä aiheessa. Mitä itsevarmempi olet sen upeammalta muiden silmissä näytät! Ja tämä on ihan totta, mietipä vaikka itsekin, näet kaupungilla kulkiessasi itsevarmoja persoonia, jotka uskaltavat näyttää todellisen minänsä kaikille, ovat niin hauskoja/rentoja ja vapautuneita sekä myöskin niitä, joilta itsevarmuus puuttuu täysin, he puolestaan kulkevat katse maahan painautuneena ja pyytelevät olemuksellaan kaikkea anteeksi.




Hymy, josta jo puhuinkin, on loistava ase/apuväline taistossa huonoa itsetuntoa vastaan. Säteilevä hymy peittää alleen epävarmuuden ja luo sinulle vähän kuin suojamuurin mikäli olet kovin epävarma. Kun hymyilet kauniisti ei kukaan edes ajattele sinussa olevan vikoja. Myöskin kun olet ystävällinen ja ihana muille, sitä vähemmän he katsovat sinua arvostellen. Vai katsotkos sinä muka niitä kilteimpiä ja tärkeimpiä ihmisiäsi kovasti rankalla kädellä arvostellen? En minä ainakaan. Mun silmissä ainankin kaikkein kauneimpia ihmisiä ovat ne mulle kaikkein tärkeimmät ja rakkaimmat



Miten nujertaa huono itsetunto tai no ainakin nyt alkuun yrittää parantaa sitä? Tässä mun vinkit siis vielä yhteenvetona. Kokeilkaa edes, mitä te siinä häviätte? :)  

  1. Hymyile!
  2. Ole ihana muille!
  3. Kulje itsevarmana ja luota itseesi, niin muutkin voivat luottaa sinuun! ;)
  4. Huomioi itsestäsi parhaat puolesi ja iloitse niistä! (Korosta niitä esimerkiksi pukeutumisessa.)

Tehtävä vielä jokaiselle: Tänään, katselepa omaa kaunista kuvaasi peilistä ja löydä itsestäsi top 3 parhaat ominaisuudet. Jokainen on kaunis, muistakaa se!

Kuvat: we♥it

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Bad day?

Moikka moimoi ihanat! Mitäs kuuluu? Hymyilyttääkö? Pakko myöntää, että aamulla herätessään ON VAIKEA hymyillä ja iloita heräämisestä :D (oon todellakin niitä iltaihmisiä ja rakastan hirmuisesti pitkään nukkumista). Nukkumisesta tulikin muuten mieleeni, onks joku muukin päikkäreiden suuri ystävä? Tuntuu, et nykyisin yössä on aivan liian vähän tunteja nukkumiselle, joten lainaan muutamia sit päiväs aikaan :) Kätevää ja kivaa (paitsi jos oot sopinu jotain menoa, laittanu puhelimen äänettömälle ja heräät vähän myöhässä, kuten mulle eilen kävi... Mutta eipäs se siitä mitenkään sen huonommin, lähdettiin sit vaan "vähän" myöhemmin :)).


Nää kuvat on otettu viime- tai edellisviikolla ja katsokaa oikeesti miten ihanalta luonto vielä näyttää. Noin vihreää ja elävän näköistä. Nythän tuolla on vaan koko ajan synkkää, märkää, kylmää, paljasta.... Mutta ajatellaampas positiivisesti: Syksy on erittäin kaunis vuodenaika, luonto näyttäytyy niin räikeänä ja monissa eri väreissä. Oon haaveillu jo jonkin aikaa (pian on varmaan jo liian myöhäistä) pienestä kuvaussessiosta: Ulkona, heittelisin lehtiä ilmaan ja pomppisin lehtikasoissa (niin kuin lapsena♥). Mul on sellainen fiilis, et tulis upeita kuvia, etenkin jos saisin lainaks järkkärillisen kaverin ;)



 Palataampas sitten taas aiheeseen eli viikon teemaan. Ovatkos kaikki olleet tänään positiivisella mielellä?:) Pohdiskelin, että voisimpas kirjoittaa siitä, miten ei-niin-kivan-päivän saisi tuntumaan paljon mukavemmalta. On päiviä, jolloin suorastaan kaikki tuntuu menevän pieleen, joka ainoa asia kaatuu samaan aikaan niskaan ja missään ei ole mitään hyvää. Nämäkin päivät kuuluvat elämään ja tekevät siitä rikkaamman (vaikka ookoo ei se siltä kyllä niinä päivinä tunnu!).


Miten tämä ikävän päivän parantaminen sitten onnistuu? Mulla ainankin toimii sellainen, että koitan löytää jokaisesta asiasta jotakin hyvää. Esim. jos pääsen koulusta ja vettä sataa kaatamalla, voin miettiä, että "Onneksi sataa nyt eikä aamulla. Pääsen suoraan kotiin vaihtamaan kuivat ja lämpöiset vaatteet ylle." Entäs jos sitten sataa aamulla ja ainoa vaihtoehto on lähteä pyörällä/mopolla/kävellen. Silloin voin ajatella "Onneksi olen menossa vain kouluun, enkä mihinkään huippu tärkeään tilaisuuteen, johon ei olisi kovin mukava saapua märkänä kuin uitettu koira." Tietysti elämässä vastaan tulee myös niitä päiviä, jolloin saavut sinne huipputärkeään tilaisuuteen kuin uitettuna koirana, mutta silloin on tärkeää muistaa, ettet ole ainoa jolle näin käy ja, että myös tällaiset sattumukset kuuluvat elämään.


Ellei elämässä olisi huonoja päiviä tai mitään ikäviä sattumuksia/tapahtumia, emme osaisi puoliksikaan yhtä paljon nauttia kaikista ihanista asioista, joita päivämme sisällään pitävät :) On siis jotenkin ihmeellisesti osattava arvostaa myös tyhmiä juttuja. (Kuulostaa jotenkin sanottuna helpolta, mutta toteutus ei aina käytännössä ole yhtä helppoa. Esim. tämä hetki: Kello on jo 21, läksyt tekemättä ja pää särkee. Voin kuitenkin ajatella, että vaikka tämä nyt tuntuukin inhottavalta sitä enemmän osaan sitten arvostaa tulevaa viikonloppua, jolloin saan levätä ja hieman hengähtää kouluhommista).


Sitten on tietysti myös eräs erittäin mukava keino huonon päivän muuttamiseksi paremmaksi. Nimittäin itsensä palkitseminen. Jos kaikki menee päin honkia on sinulla täysi oikeus ja kelpo syy ostaa esimerkiksi fatzerin sininen ja mussuttaa se hyvällä omallatunnolla (huonohan siitä tulee, mulla ainankin silloin tällöin, mutta syyttä suotta, kyllä sitä joskus saa herkutella, ja jos kyse on kerran oman mielialansa kohentamisesta, niin siihen on täysi oikeus!:)). Suklaa ei ole ainoa vaihtoehto. Palkitseminen voi olla vaikkapa hyvän leffan ääreen uppoutumista, kaupungille kiertelemään lähtöä tai vaikkapa pientä rentoutumis/nukkumistuokiota.


Puhuminen on myös oiva keino tehdä päivästä parempi! Mulla on aina jotenkin tosi vaikeaa aikaa koeviikoilla, ja tuntuukin, että silloin aina roikun kaiken aikaa puhelimessa. Soittelen niille rakkaimmille♥ Ne onneks tuntee mut ja tietää tän. Eli mun vinkki: Kun päivä on syvältä tuolta jostain, kilauta kaverille. Se piristää :)


Taas tuollaista nutturakampausta oon hiuksiini väkertänyt. Vähän erilainen kuin yleensä. Omaan mieleeni osui ja uppos. Mitä tykkäätte? Jotenkin taas vaan kiersin hiukset ylös ja pinneillä kiinni. Haluisitteko muuten ehkä joskus jotain videoo kampauksen teosta? Toisaalta en voi luvata mitään, sillä aina kun yritän saada aikaan jotain hienoa on lopputulos karmiva ja toisin päin... Mutta lupaan palata asiaan (:

                                                   
                                                              Paita - Gina tricot
                                                              Hame - Seppälä
                                                       Polvisukat - Seppälä (kai myöskin,
                                                       se tosiaan oli joskus muutama vuosi
                                                        sitten yksi lempikaupoistani...)


Positiivista illanjatkoa muruset