torstai 26. huhtikuuta 2012

Fashion show

 Moikka ihanat! Ja huhhuh, onpas blogia nyt erittäin ikävästi laiminlyöty. Huomenna taas malleilemaan. Eli jos sulla ei oo muuta suunnitelmissa, niin otappas suunnaksesi Turun Vimma klo 18 ja 20 ni näät mut lavalla keikkumassa!:)


keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Sleepy



Voiks ihminen kärsiä sellasesta ku kevätmasennus? Jos voi niin täällä ois yks sen pauloihin joutunut. Koko ajan kauhee väsymys ja ihan saamaton olo. Blogikin on jäänyt ihan huomioimatta. Piti tulla kuitenkin ees pikamoikat sanomaan todisteeks, etten mä mihinkään oo kadonnu. Eteen päin porskutetaan, mutta kera erittäin suuren väsymyksen. Jos viikonloppuisin muistaisin nukkua, saattais se vähän auttaa tilannetta, mutta kun koko ajan pitäis tehdä sataa asiaa samaa aikaa... Kuulostaako tutulle? Sellaista siis tänne tällä hetkellä. Lupaan palata asiaan pian taas vähän mielenkiintoisemmin aihein.

398876_288220357924633_100002100127452_662362_1773074234_n_large

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Prada

Heipsan! Olenkin ihan unohtanut esitellä teille lasini. Elikkäs tämä tyttö tosiaan tuossa jo jokin aika sitten meni ja sai lasit. Tuntuu, että toinen (oikea) silmä vain jatkaa huonontumistaan, vaikka vasen on vielä täysissä tehoissaan. Osaisikos muuten kukaan älykäs siellä kertoa, mistä oikean silmän näön huonontuminen mahtaisi johtua? Olen ystävieni kanssa keskustellut, ja heillä tilanne on tismalleen sama kuin minulla.

Lasit ostaessaan sai aurinkolasit kaupanpäälle.





Oli ihan pakko katsoa taas tää leffa lasien kunniaks ties kuinka monennen kerran.



perjantai 13. huhtikuuta 2012

Inspiration

  
 

 Moikka ihanat! Vähän inspiraatiota viikonloppuun. Nyt ei irtoo oikeen muuta...


tiistai 10. huhtikuuta 2012

Shoes+lace=love

Kuten otsikkokin jo kertoo, olen törmännyt suloistakin suloisempiin kenkiin. Itse asiassa se taisi mennä niin, että ystävä huomasi ne ensin, mutta kun ne osuivat näkökenttääni, olin minäkin mennyttä. Mielessäni alkoi vilistä kuvia erilaisista asuyhdistelmistä, joiden kanssa ne sopisivat kuin nenä päähän.
https://www.seppala.fi/tuotekuvat/full/1/1110/6438262028809.jpg
Kuva ei edes imartele kenkiä, mutta olen aivan rakastunut niihin. Söpöt vai ei? Mitäs sanotte? Kenkiä myydään Seppälässä, ja tässä vielä linkki kenkiin. Innostuimapas etsimään inpiroivia kuvia kenkien kaveriksi.



Nyt kesä tänne kiitos. Ihanaa kun ulkona on jo nyt niin kivat kelit :) Tulisko sulla käyttöä pitsinilkkureille?

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Men stuff and clothes

Viimeistä lomapäivää viedään, ja sitten alkaakin uusi jakso. Toivotaan, että päästäisiin heti äkkiä taas tuttuun ja turvalliseen rytmiin ja elämänmenoon takaisin kiinni. Mun tekis mieli kirjoitella teille kilometrin mitainen postaus aiheesta miehet, mutta taidan kuitenkin jättää tän vaan omien kultakimpaleideni tärykalvoja häiritsemään. Sen vaan tahtoisin tietää, että mikä niissä pahoissa pojissa oikeen kiehtoo? Osaisko joku kertoa? Pienenä mulla oli tähän omat teoriani, mutta ääh ei ne taida paikkaansa pitää. Hih oikeesti pakko laittaa teillekin tällainen hauska, jonka jo aiemmin facebookin puolelle lisäsin:

:DD


Nii no mut äh nyt sittenki jauhan tästä elikkäs siirrytäämpäs nyt täysin muihin aiheisiin. Muistattekos, kun kerroin teille käyväni loman ensimmäisen päivän kunniaksi vaatehuonettani läpi? Siitä mulla ois nyt muutama kuvallinen kysymys esitettävänä teille ihanat lukijani.


Löysin kaapistani tällaisen mekon. Ihastuin tähän uudestaan ja visioin ja vaikka minkälaisia tapahtumia mekolle. Se olisi niin ihanan pirteän värinenkin. Tässä on vain eräs pieni ja kuitenkin aika suuri ongelma. Mekko on kokoa 32. Muuten se menee hyvin päälle, eikä ainakaan omasta mielestäni näytä mitenkään kamalan pieneltä, mutta vetoketjua ei saa vedettyä ylös asti. Saisinkohan viritettyä siihen jotakin, pysyisiköhän se vain piilossa käteni alla, vai pitäisikö minun vain kylmästi luopua mekosta? Mitäs sanotte?


Tässä vielä havainnollistava kuva.


Niin ja entäs tämä sitten. Voi hyvänen aika, kertokaapas, olenko minä ollut joskus todella lyhyt (pari vuotta sitten) vai onko farkuissa todellakin ollut noin matala vyötärö?

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

I am alive

Huhhuh mikä loma takana. Kiitos ihanalle seuralle♥ Mites teillä on menny? Jos sitten kuitenkin heti palattais itse asiaan, elikkäs niihin viime viikkoisiin ostoksiin:

Kynsiin kaipasin jotain hopeaa ja hohtavaa ja onnekseni löysin sitten Seppälästä parilla eurolla tällaisen. En voi muuta kuin kehua, kynsissä lakka on todella kivan näköistä ja levittyi helposti. Suosittelen. Lisäksi ostin myöskin Seppälästä itselleni vähän näyttävämmät räpsyttimet laivareissua silmällä pitäen.



Näistö nyt ei paljon saa selvää, mutta ostin H&M:ltä siis mustan pitkähihaisen pitsimekon. Koitan silti vielä etsiä, jos jostain edullinen valkoinen tulisi vastaan. Jos valkoisen löytäisin samalla hinnalla(20e) niin tulisivat ne silti yhteensä halvemmiksi, kuin jos olisin Nellyltä jomman kumman ihanuuden tilannut.

Tällainen lähti vielä kauppahallista mukaan, eräästä ranskalaisesta pikkuputiikista, jos sitä nyt sellaiseksi voisi kutsua. Hintaa korulla oli huimat 2.50e ja aika uniikkihan se on :) Juuri tuollaista näyttävää isoa korua olenkin kaulalleni kaivannut, eikä minua ollenkaan haittaa, että se on pitsiä.
Mitä sanotte löydöksistäni? Ollaankos siellä käyty jo kevään/kesän uutuuksia kaupoissa kuolailemassa?

torstai 5. huhtikuuta 2012

Shoppings


Näistä lisää siis myöhemmin. Tuli vähän kiire, nyt laiva kutsuu...

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Wednesday

Ensimmäisen kunnon vapaapäiväni kunniaksi päätin ryhtyä suuren ja vaikean projektin kimppuun: vaatehuoneen valloitus tai siis taistelu sen kanssa. Eli toisin sanoen vanhojen ja käyttämättömäksi jääneiden vaatteiden pois heittoa. Voin kuulkaas ihmiset kertoa, että tehtävä ei ole helppo! Miltei jokaisen vaatteen kohdalla (vaikka kyseessä olisikin sellainen yksilö, jota olen pitänyt ylläni ehkä kerran vuonna nakki ja papu ja mieleni sisimmissä syövereissä tiedän, etten tule vaatetta jatkossakaan kovin ahkerasti kuluttamaan) keksin sille miljoonia uusia yhdistelymahdollisuuksia ja tilanteita/tapahtumia, joissa sitä pitää. Muilla samankaltaisia kokemuksia? Nyt istuskelen tässä sängylläni korkeiden vaatekasojen keskellä, kun en oikeen tiedä miten jatkaa :D


Toi epämääränen karvakasa tossa kuvan ylälaidassa on mun tyylikäs nuttura, ku käänsin koneen ja painoin sitä kuvanottonappulaa :DD
Nii joo hei pakko hehkuttaa nyt vielä teillekin, sillä täähän on tavallaan nostalginen hetki täälläkin. Sain kesätöitä!:) Ja miks tää muka on nostalginen hetki blogissa? No siks tietty, että aloitin kirjoittamaan tätä viime vuonna kesätyöpaikallani (kun sehän oli se aikas rento työ ja siitä syystä aikaa oli vaikka muille jakaa). Onkos lukijoilla jo kesätyöpaikat tiedossa? Niin ja hei kiitos vaan N. Nyt mun täytyy päästä hakemaan Ginasta yks aivan mieletön kesämekko. Siinä on sinivalkoraitaa (merimiestyyli = rakkaus) ja valkoista pitsiä (=rakkaus). Minä täällä rauhallisesti vain istuskelen kotonani ja yritän vähän vähentää tuota kaappiin kertynyttä vaatekasaa, niin eiköhän tämä ihana ystäväni sitten soita ja rimpauta ja ilmoita löytäneensä tuon täydellisyyden esineellistymän... If u know what I mean.

Hei ainiin vielä, oisko kiinnostuneita ostamaan Hard Rock cafe -T-paitoja? Niitä on ehkä kerran tai kaks käytetty, eli hyväkuntoisia ja siistejä. Jenkeistä ovat kaikki, eri kaupungeista. Mä kun en vaan jostain syystä oikeen käytä T-paitoja ja osa on jo jäänyt liian lyhyeksikin (itse kun tykkään sellaisista pidemmistä paidoista). Neljä paitaa, kaikki kokoa S. Värit: Musta LA, Liila New Orleans, Viininpunainen Hollywood ja oisko toi nyt harmaa tai joku sen tapainen New York. Onko kiinnostuneita, haluatteko parempia kuvia?


(Mun näppäimistössä on Un ja Pn kanssa jotain ongelmaa, joten älkää ihmetelkö jos joistain sanoista nuo kirjaimet puuttuvat.)

tiistai 3. huhtikuuta 2012

I ♥ holidays

Heissansaa, ja kiitos muuten kommenteista tohon mekkopostaukseen. Tulin sitten kuitenkin siihen tulokseen, etten tilaa kumpaakaan, vaan koitan etsiä, jos kaupoista vähän halvemmalla löytäisin. Tänään itse asiassa jo kiertelinkin kaupungilla äitini kanssa. Valkoista pitsimekkoa en omassa koossani löytänyt, mutta jotain kyllä tarttui matkaani. En ole ostoksiani vielä saanut kuvattua, joten niistä sitten myöhemmin lisää. Nyt haluan kuitenkin fiilistellä teidänkin kanssanne tulevaa lomaa (tai no minullahan se jo tosiaan ehti alkaa, mutta tiedän, ettei siellä kovinkaan moni ole kanssani yhtä onnekas tämän asian suhteen). Lomasuunnitelmia? Itse olen lähdössä taas mahtavalla tyttöporukalla Itämerta risteilyn merkeissä valloittamaan. Ja huhhuh kun sitä ollaankin jo odotettu! Nyt vähän fiilistelykuvia from we♥it.

200128777161219447_a6ngmvir_f_large
Tumblr_m1wxn7dcmh1rrsxcro1_500_largeStockholm_e2_99_a5_108_large
561987_201438089959386_100002795892875_236395_1105437244_n_large
 Torstai tule jo!:))

maanantai 2. huhtikuuta 2012

Snow

Moikka, mikäs on fiilis siellä päässä? Täällä ollaan ihan hyber innoissaan, mun loma nimittäin alkoi jo tänään :p (tosin yks portfolio täytyy vielä väsätä tänään kasaan, mutta se on kuitenkin sellanen mukava homma). Yks sellanen pikku juttu, kun toi ilma kuitenkin vähän pistää alakuloiseksi. Siis mikä tää takatalvi nyt oikeesti oli? Oliks tää niin ku ilmaston aprillipila vai mitäh? No sen kunnianksi kuitenkin ajattelin julkaista vähän vanhemmat asukuvat, ajalta, kun lumi ei vielä ollut edes ehtinyt sulaa pois... Hei en tykkää, kun se tuli takaisin :(


Tällainen asu oli päällä aikoinaan, kun oli muotinäytös Hansassa. Elikkäs kiitos meikistä ja hiuksista kuuluu siis ihan alan ammattilaisille :) En ihan näin vähissä tuolla tarjennut, mutta takin heitin sisälle ennen kuvia. Tää on taas just tätä, oon luvannu näyttää mun talvitaki asukuvissa, mut enköhän mä sit aina ota sen kuitenkin pois:D Ei mutta kyllähän se onkin tainnut blogissakin jo näkyä, ainakin NYC kuvissa?


Tässä vielä kuva kampauksesta lähempää. Just ton tyyliset on mun mieleen. Elikkä ensin kiharretaan tukka, ja sit se kiinnitetään ylös yheks kököks, nutturaks. Mulla oli vanhojen kampauksessakin vähän tätä samaa ideaa :) Jos ois aamuisin enemmän aikaa, voisin itsekin kokeilla tuollaista, mut tosin... en paljon ylistäis mun hiustenlaittotaitoa... Jos äkkiä kiireellä vaan nostan hiukset jotenkin nostan ylös, niin saattaa lopputulos olla jotenkin ihan siedättävä, mutta auta armias, kun oikeen yritän väsätä jotain. Siitähän ei sitten seuraakaan mitään hyvää :D


Toi mun bleiseri on viime kesänä ostettu muistaakseni muutamalla eurolla kirpparilta. Ja aika hyvin vaikka itse sanonkin, sille se on just nyt ihan kesän muotiväreissä. Lisäksi sainkin kommenttia, että muistuttaa kivasti Chanelia! Ja itse asiassa jokin aika sitten blogeissakin pyöri aikalailla tämän kaltaisia Zaran bleisereitä. Löytyykös keltään sellaista? Jotain samaa siinä ainakin mun silmissä näytti olevan.



Laukkuun halusin ripustaa silkkihuivin, sillä kuten aiemmin esittelin, se on myös yksi kevään muoti-ilmiöistä.


 Hame - H&M
Bleiseri - Kirppis (merkistä ei tietoa)
Toppi - H&M
Saappaat - Mekka
Laukku - Donna Karan