perjantai 31. elokuuta 2012

Memories♥

Heippa ihanat! Miten mukavaa onkaan uppoutua muistoihin. Kaivaa kaapin takimmaisesta nurkasta jo pölyttyneet valokuva-albumit ja ihastella, nauraa vedet silmissa ja haikeana muistella aikoja vuosien takaa. Naurua vain ei pysty pidättämään, kun katse löytää kuvista tuttuja, mutta nykyisin niin erinäköisiä serkkuja, ystäviä, sisaruksia... Oma isoveljeni juhlii tänään 20 -vuotispäiväänsä, ja tämä sai minut tarttumaan tuumasta toimeen. Selailin kuvia ja muistelin menneitä. Ja ai miten aika onkaan vierähtänyt. Minun oli aivan pakko esittää äidillenikin kysymys: "Milloin minusta tuli iso?" En kuulemma ole iso. Seuraava kysymykseni: "No entä milloin minusta sitten tuli vanha?" Saamani vastauksen mukaan en ole sitäkään. Mutta milloin se muutos oikeasti tapahtui, milloin siitä pienestä pyöreäposkisesta pikkutyttöstä kasvoi tällainen Nella? Sitä kuvat eivät paljastaneet. Kuvat ovat varsinaisia aarteita. Menkääpäs tekin ihan vain omaksi iloksenne etsimään ne vanhat valokuva-albuminne ja varatkaa hetki aikaa niihin paneutumiseen. Suosittelen erittäin lämpimästi♥ Hauskaa perjantai-illan jatkoa ja riemullista viikonloppua muutenkin!

Isoveli 4v.

Pidän taulua eskarin luokkakuvassa.

Barbikakku mulla oli jo ennen 18v. synttäreitäkin:)

Minä ja hoitopaikkakaveri.

Laulan omissa synttäribileissäni.

Paras ystävä ja kuva vuodelta 2001.

Mökillä parhaan ystävän kanssa♥


Toinen paras ystävä ja 3.luokka... (Ihana toi mun tapa kasvattaa otsatukka pois:))


Joku erittäin huono idea värjätä tukka tummaks 8.luokalla... Ja taas uudestaan otsatukka.
Rippikuva

tiistai 28. elokuuta 2012

Eyelashes

Oon puhunu teille, että oon käyny hommaamassa itselleni ripset. Nyt sain vihdoin ja viimein otettua kuvat todisteeksi. Kauheeta kyl laittaa nää nyt esille, kun tuntuu niin alastomalta, jos ripsissä ei oo ripsiä tai edes ripsaria.


Mulla oli nyt just viime kerralla molemmissa kulmissa pienet timantit. Mun mielestä noi tekee katseesta selkeesti intensiivisemmän ja kiehtovamman. Mut mitäs mieltä te ootte? Hot or not? Onks muilla kokemuksia?

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Bye bye babys

Mun vauvat lähti:( Pakko tehdä sentään pieni, lyhyt ja ytimekäs jäähyväispostaus mun mussukoille. Siis miten tää aika oikeen kiitää!? Just ne syntyi, ja nyt ne on muka jo 12 viikkosia. Mua kuitenkin ilahduttaa se, että tiedän miten hyvän kodin ne saa ja se erityisesti, että molemmat pikku riiviöt lähtee samaan paikkaan. Annetaan kuvien puhua puolestaan.





Ne tykkää hengailla saunassa:)

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pics

Moi. Vähän tällee jäljessä kuvia noist mun viimisist hankinnoist:


 Alin taso on vielä vähän vaiheessa. Ylimmällä on helmet plus muut valkoset ja kultaiset. Keskeltä löytyy kaikki hopea ja säihkyvä. Alakerta on vähän niinku sellanen "all the rest" osasto. Sinne pitäis vielä saada jossain käänteessä aseteltuu mun loput korvikset, ni se alkais sit pikku hiljaa olee siinä.





Roskiksesta en ottanut kuvaa :D Mutta tässä on siis tää vaaterekki, johon asetin mun huivit. Nyt ne on vaan jotenkin tossa, saa nähdä jaksanko joskus järjestää niitä vähän tyylikkäämmin, kelpaa näin kunnes toisin todetaan. Mitäs teille kuuluu? Miten paluu arkeen on sujunut?

tiistai 14. elokuuta 2012

Ikea

Heipsan ja hupaisaa päivää tai oikeastaan alkuiltaa arvoisat lukijani! Aiiivan liian pitkästä aikaa lueskelin äskön teidän muidenkin kirjoittajien ihania blogeja. Ja voih kuinka se saikin minut hyvälle tuulelle! Tämä viikko on osaltani alkanut erittäin tehokkaasti. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut muutaman sisustuselementin hankinnasta, mutta ennen eilistä ne ovat jääneetkiin vain haaveiksi. Eilen kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja köröttelin itse Raision Ikeaan ja sain kuin sainkin tehtyä muutaman elämääkin tärkeämmän hankinnan!
  1. Uuusi musta roskis. (Minulla on huoneessani ollut niin kauan kuin vain jaksan muistaa vaaleanpunainen barbie -roskis... Olen jo vuosia ajatellut, että uuden roskiksen osto olisi ajankohtaista, mutta jotenkin se on aina vain jäänyt. Nyt piti sellainen hankkia, sentään edes ennen viimeistä lukiovuottani :D)FNISS Paperikori IKEA
  2.  Vaaterekki. (Siihen sijoitin viime vuosina tuplaantuneen huivikokoelmani pois kaapin kätköistä, josta kukaan ei voi niitä ihstella.)MULIG Vaateteline IKEA Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Muovijalat suojaavat lattiaa naarmuilta.
  3. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänän koruteline, jota olen jo ainankin vuoden päivät ihastellut.IKEA 365+ Kolmikerrosvati IKEA Irrotettavien lautasten ansiosta kokonaisuutta ja lautasten korkeutta voi muuttaa.

Tänään puolestaan leivoin mustikka-vadelmapiirakan parhaalle ystävälleni yllätykseksi. Tulin kyllä siihen tulokseen, johon muistin myös tulleeni jo aiemminkin, leipominen on paaljon mukavempaa ystävän kanssa kuin yksin... Milloinkas taas leivotaan jotain ystävät?

lauantai 11. elokuuta 2012

Back to school...

Heipsan höpöset! Viimeisiä lomapäiviä viedään. Kaipaatko jo tuttua ja turvallista arkea? Onko mukavaa palata lomalta ja jatkaa koulua/töitä tai osan tapauksissa aloittaa uusi koulu täysin puhtaalta pöydältä? Mulla itsellä on ollut koko ajan sellainen fiilis, että eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei kouluun:( Mutta oikeastaan kun asiaa tarkemmin ajattelee, onhan se ihan mukavaa taas saada niistä omista rutiineistaan kiinni ja jatkaa taas urheiluakin (kesällä kun se on jäänyt varsin minimiin...). Itsehän nyt aloitan siis viimeisen vuoteni lukiossa ABIABIABI... Ja tulevaisuuskin sen takana on alkanut jo hieman valaistua. Tiedän mitä haluan, ja vain minä itse voin olla haaveeni esteenä, kuten ihana ystäväni kauniisti sanoi.

Ajattelin, että alkavan syksyn kunniaksi voisin nyt vähän hahmotella pukeutumiskollaaseja. Sinäänsä hieman masentavaa, että vetäisin tänään ensimmäistä kertaa jalkaani keväällä ostamani korkeavyötäröiset farkkushortsit (kiitos suomen kesän) ja nyt jo pitäisi ruveta suunnittelemaan syyspukeutumista.



Kuvat: Fashiolista

maanantai 6. elokuuta 2012

Good day

Moi vaan muruset! Kylläpäs elämä osaa yllättää. Eilen mietin vielä, että mitäköhän sitä tänään/tällä viikolla tekisi ja kuin ihmeen kaupalla mukavia suunnitelmiahan siitä sitten hyvässä seurassa syntyi. Olen siis tänään lähdössä valloittamaan Itämerta risteilyn merkeissä ja aivan huippu seurassa (vaikka kaikki parhaat eivät tällä kertaa olekaan mukana:/) nimittäin parasystäväni on Lohjalta asti lähdössä mukaamme, E!♥


Tänään herätyskello herätti minut ja suunnaksi otan seuraavaksi ripsihuollon. Loppupäivä onkin varmasti yhtä sinkoilemista paikasta toiseen kamalassa kiireessä, pakkailujen ja laittautumisten merkeissä... Ps. Ei kyllä tunnu maanantailta. Mites muut lomailijat? Pps. Mulla oli kamera mukana, kuten lupasin ja postauksen kuvat ovat siis eiliseltä (naamakuvat vaan eivät tällä kertaa olleet niin edustavia...).



Tahtoo!

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Sun is shining and I am smiling



Tänään mulla on hyvä päivä! Eilen olin hyvässä seurassa ajelemassa ja tänään sitten unta riitti pitkään. Nyt ajattelin hyvän tuuleni kunniaksi laittaa teille tyylikkäitä inspiskuvia. (Ja anteeksi kun olen ollut laiskakuvaaja, tänään lupaan ottaa kameran mukaani, niin näkyy omakin naama täällä taas joskus...)












Classy in the city
Niin ja tänäänhän on kulunut tasan 50 vuotta Marilyn Monroen kuolemasta.

"It's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring." - Marilyn Monroe


385450_474644312555525_1028563254_n_large
weheartit


lauantai 4. elokuuta 2012

Lazy me

Laiska bloggaaja ilmoittautuu. Huh on se rankkaa, kun samana vuonna kaikki kaverit saavuttavat sen maagisen 18 vuoden iän. Mitäs kuuluu teidän elokuun lomasuunnitelmiin? Itse tässä katselin äkkilähtöjä etelän auringon lämpöön erään ystäväni kanssa, mutta vaikuttaa siltä, että kaikki juuri tämän ajankohdan lennot ovat menneet jo :/ Palaamme asiaan uudestaan syysloman aikoihin.

Tumblr_l7zywzai2y1qbe40ao1_500_large


Tiedettehän kaikki sen kunnon vanhanaikaisen yökyläilyn parhaiden tyttäkaverien kesken? Sen kun valvotaan melkein koko yö ja parannetaan maailmaa? Mulla oli tässä edellisyönä ystävä, jonka kanssa taas yllätys yllätys haaveiltiin tulevasta, mietittiin mitä tehdä lukion jälkeen, minne halutaan asettua ja matkustaa, mitä kokea ja nähdä...

Tumblr_m873sipkxq1rckyx2o1_500_large
weheartit