perjantai 30. marraskuuta 2012

Little Christmas

Moikka ihanat, talvi tuli taas. Jotenkin vaikka se joka vuosi saapuukiin, osaa se aina yllättää kylmyydellään, mutta samalla myös kauneudellaan. Mulla on päässä joku sellainen asetus, että sillä hetkellä, kun ensilumi leijailee maahan, alkavat joululaulut soida päässä. En tiedä miksi minä niin vahvasti yhdistän lumen jouluun, mutta kyllä se niin vain kuuluu. Eikö vain? Joulu on tunnelmallisin valkoisen lumipeitteensä kanssa. Jouluun on kuitenkin vielä vajaa kuukausi, joten koitetaampas pitää ajatukset nyt tässä hetkessä. Ihanaa, että on perjantai! Kyllä nyt kelpaisi nauttia kuumaa glögiä (josta en itseasiassa edes pidä) ja popsia pipareita (jotka nekään eivät ole suurinta herkkuani) pikkujoulukauden kunniaksi! Eikös se tämä viikonloppu kuitenkin ole se virallinen pikkujouluviikonloppu? Miten sinä olet kaavaillut viettäväsi tätä hauskaa juhlaa? Meillä tämä on aina viikonloppu, jolloin talo saa joulukoristeet ylleen. Olohuoneen vihreä sisustus on muuttunut punaiseksi ja pian etsitään taas jouluradion taajuus. (Hyvin pysyivätkin ajatukset pois joulusta...)





Kuvat: we♥it

torstai 29. marraskuuta 2012

Peplum

Tosi kivaa torstaita! Tänään kirjoittelen uudesta muotijutusta, tai no eihän se enää mikään uusi ole, mutta itse olen vasta hiljattain siihen ihastunut. Peplumi nimenä tuli minulle tutuksi vasta tällä viikolla, vaikka itse asia onkin jo muotilehtien sivuilta tullut aiemmin tutuksi. Eli niille, jotka ovat eläneet kanssani jossain ihme pimennossa, peplumi on siis paidoissa, hameissa, mekoissa tai takeissa oleva helma. Kun ensimmäiset kuvat tästä uudesta ilmiöstä ilmestyivät joskus aikoija sitten en tykästynyt ollenkaan. Ihmettelin, että kuka nyt tuollaisesta innostuisi. Viime aikoina olen kuitenkin lämmennyt ajatuksella ja nyt jo itsekin haaveilen omasta peplumi-paidasta. Haluaisin yksinkertaisen, hyvin istuvan valkoisen peplumi-topin.

Jotain tämän kaltaista, voisin itsekin kuvitella haalivani omaan vaatekaappiini.

Tyylikkäitä esimerkkejä.
Kuvat: We♥it, Fashiolista

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Dressdreaming

Mekkohaaveilua tosiaan tänään. Eilinen shoppailureissu sai ajatukseni jo seuraaviin juhliin. Ensin on vuorossa tärkeän ystävän syntymäpäivät ja sen jälkeen vuodenvaihde. Ja kuten me naiset yleensäkin suurien juhlien alla, olen vailla uutta asua. Uudeksi vuodeksi haluaisin jotain kimaltavaa. Eksyin sitten Nellyn sivuille mekoista haaveilemaan... Se oli virhe, kun ei tämä rahatilanne tosiaan ole mistään parhaasta päästä tällä hetkellä, ja pitäisi niitä joululahjojakin ostella. Pitäydyinkin vain alepuolella, mutta silti... Tällaisia ihanuuksia tuli bongattua. Mitäs pidätte?


1) mekko

2) mekko

3) mekko

4) mekko

5) mekko

6) mekko

tiistai 27. marraskuuta 2012

Christmas present shopping

Heeips! Tänään olen vapaapäivääni vietellyt kaupoissa pyörien. Tarkoitukseni oli vihdoin ja viimein aloittaa joululahjojen metsästys. Yritys epäonnistui. Kaikki kaupat olivatkin vain pullollaan kaikkia ihanuuksia, jotka huusivat minun nimeäni. Miksi tässä aina käy näin? Onneksi sain rahat kuitenkin säästettyä lukuun ottamatta uusimman Costumen ja ensi vuoden taskukalenterin ostoa. Ensi kerralla teen sellaisen iskun kauppoihin, etten edes näe mitään itseäni kiinnostavaa, tai ainakin yritän sitä. Missäs mallissa teidän joululahjaostokset ovat? Kaikki lahjat jo paketoitukin? Vai kenties lahjat vielä kaupoissa?


Kuva: We♥it

maanantai 26. marraskuuta 2012

Fuits in breakfast time


Omasta aiemmasta postauksestani innostuneena väsäsin viime viikolla eräänä aamuna tällaisen vitamiinipommin itselleni :p


* 1 banaani
* 1 kiivi
* 1 mandariini

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Sweatpants

Viime päivinä on ollut vähän huono tilanne ottaa päivän asu -kuvia. Nimittäin koeviikkoisin olen yleensä sonnustautunut lökäreihin ja muihin mukaviin. Napsin tässä eräänä päivänä kuvia tästä uudesta abihupparistani, mutta kuten jo varoitin, en oikeen saanut kunnollisia otoksia:D



 Hauskaa sunnuntaita!♥

lauantai 24. marraskuuta 2012

Purple

Anteeksi kovasti, kun jäi eilen postaus kokonaan julkaisematta. Mitä tähän voisi sanoa, perjantait... Valmistin ja herkuttelin rikkaita ritareita, katsoin viimeisen jakson Vain elämää sarjasta ja vielä siihen päälle illan elokuvan Onnen potkuja. Jos et ole nähnyt, katso! Niin koskettava ja tunteita herättävä elokuva. Nyt siirrytään eilisillasta kuitenkin aivan muihin juttuihin, nimittäin muotiin.

Muotilehtiä selaillessani tässä syksyn kuluessa olen pannut merkille, että liila on yksi kauden kuumimpia värejä. Jotenkin ainakin minun mielestäni se on hieman haastava väri käyttää pukeutumisessa. Aloin miettiä, etten itsekään omista kuin yhden violetin villapaidan, kunnes tajusin, että onhan huopakangastakissanikin samaa sävyä. Ja päivittäin käytän vielä äitini pörröisiä, violetin värisiä sormikkaita autoa ajaessani. Mitäs liilaa sulta löytyy kaapista? Ajattelin tehdä vähän kollaasia inspiraatioksi. Ja innostuinkin sitten oikeen kunnolla tekemään niitä:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Minkä yhdistelmän valitsisit? Mikä on suosikkisi?

Kuvat: We♥it & Fashiolista

torstai 22. marraskuuta 2012

Esprit♥Olivia

Olipas kyllä kerta kaikkiaan niin mukava päivä tänään! Tapasin ja keskustelin upean Strictly Style -blogin ihanan kirjoittajan kanssa, ja suuri kiitos vielä hänelle, ilman häntä en nimittäin olisi varmasti ikinä keksinyt miten saada lisää kuvia blogiin, ilman lisätilan ostoa. Nyt siis vihdoin kotona ja kovan työn ja tuskan jälkeen uuden blogitekstin parissa. Tein juuri vihdoin ja viimein uuden sähköpostiosoitteenkin, sillä vanha on jo ties kuinka vanha. Sitä olen aina saanut häpeillä kirjoittaessani sen jonnekin. Nyt pitäisi vain taas jotenkin muistaa kasa uusia tunnuksia ja salasanoja. Saas nähdä tuleeko tämä postauskaan nyt teille näkymään niin kuin kuuluisi. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.







 
Yllä minulla oli  ehdottomasti tämän hetken suosikkivaatteeni: Vilan valkoinen rusettipaita ja H&M:n sinivalkoraidallinen hame. Tarjolla tilaisuudessa oli kuohuviiniä sekä pieniä suupaloja. Ihastelimme R:n kanssa kaikki toinen toistaan kauniimpia vaatteita, mutta lähdimme tyhjin käsin, kiitos opiskelijabudjetin. Tai no emme sentään ihan tyhjin käsin, liityimme molemmat Espritin kanta-asiakkaiksi ja osallistuimme samalla lahjakortin arvontaan. Lisäksi jokainen lähtija sai mukaansa oman lahjakassin.

Goodie bagin sisältö (N&V♥)

Today

Hihii tänään on tulossa kiva päivä! Juuri hetki sitten saavuin koulusta, jossa kävin vain pikaisesti tekemässä yhden englannin luetunymmärtämisen. Seuraavassa vaiheessa pakkaan laukun, nappaan ystävän kyytiin ja suuntaan kohti Turkua. Siellä ohjelmassa olisi varsinainen hemmottelupäivä. Ensi kylpylään polskuttelemaan ja nauttimaan. Sieltä sitten syömään Hansaan yhteen kahvilaan salaattia, josta olen jo pidemmän aikaa haaveillut. Kerran kävelin paikan ohi, ja hyvä etten kuolannut lammikkoa lasin eteen :D Ruokailun jälkeen luvassa on sitten vielä Olivian lukijailta Espritissä. Sellainen päivä mulla tänään tiedossa. Mitäs teillä?

(Blogi taas temppuilee, enkä saa lisättyä tänne kuvia:s Koitan selvittää asiaa ja palailen, kun olen saanut pulman ratkottua...)

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Friends

Anteeksi anteeksi, kun nyt jäi näin myöhäiseen iltaan päivän postaus. Ollut jotenkin ihan hektinen keskiviikko. Ja mitäs ihmettä? Onko tänään keskiviikko, ei kyllä tosiaan siltä tunnu. Meinasin tähänkin kirjoittaa hektinen tiistai... Huhhuh no ehkä tämä tästä viikon loppua kohden vielä paranee. Näin tänään pitkästä aikaa niin, että ehdimme kunnolla jutella rakkaan J:ni. Kyllä se ystävyys vain on se elämän suola. On ihanaa, kun vielä tässäkin iässä on ystäviä, jotka on tuntenut jo alle kouluikäisestä asti. Ystävistä on myös aina jotain hyötyä, tänäänkin vaikka J tuli meille vieraaksi sai hän olla se, joka valmisti minulle ruuan, en valita.


Ihanaa keskiviikkoiltaa sinulle!♥

tiistai 20. marraskuuta 2012

Fruits

Koeviikkoa pukkaa. Huomenna olis luvassa psykologian koe, ja motivaatiosta ei tietoakaan... Tänään saatiin vihdoin ja viimein abihupparit, jeejee!! Oisin halunnu laittaa heti kuvan teille, mut totesin tässä, et saatte oottaa nyt jonkin aikaa, sillä yksin on haastavaa saada selästä kuva niin, ettei paita jotenkin väänny niin, ettei tekstiä kokonaisuudessaa näy. Sen sijaan voisin saada teidätkin kuolaamaan mehukkaiden ja maukkaiden hedelmäannosten perään... Varoitus, kuvat saattavat aiheuttaa voimakasta hedelmä-/marjahimoa. Herkullista viikon alkua!♥





Tää on se hedelmä, josta joskus jollekin selitin, mutten enää muista kelle :D Ulkoa pinkki ja sisältä mustavalkoinen: Dragon fruit.




Kuvat: We♥it

maanantai 19. marraskuuta 2012

The day

Maanantai...Ja tänään voitaisiinkin haaveilla jostain aivan muusta kuin normaalisti. Nimittäin häistä. En olekaan koskaan tainnut vielä tästä aiheesta blogissani kirjoitella, mutta täytyy myöntää, että olen suunnaton hääfani, jos nyt tällaista sanaa voisin käyttää. Jo vuosia sitten olen aloittanut omien häideni suunnittelut, joista kuva tietysti muuttuu koko ajan. Hääleffat ovat ihania ja netti & lehdet ovat täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia tuosta etenkin naisen elämän tärkeimmästä päivästä. Samanhenkisiä siellä puolen ruutua?

























Kuvat: Classy in the city & We♥it