torstai 21. helmikuuta 2013

Flu


Flunssa ei hellitä:( Nyt tästä se pieni blogitauko sitten käynnistyy, opiskeluun on aika syventyä. Wish me luck.

tiistai 19. helmikuuta 2013

Cruising

Tänään heräsin ajatellen, että tästä se suuri luku-urakka nyt alkaa, mutta flunssa päätti toisin. Olo on taas eilistä heikompi. Kuume on poissa, mutta huimaus jatkuu. Toivottavasti tässä ei nyt ole mitään normaali flunssaa vakavampaa. En usko että on, mutta hyvä se on käydä varmistamassa. Nyt vähän iloisempiin aiheisiin, nimittäin risteilykuviin.











Näihin kuviin näihin tunnelmiin...

maanantai 18. helmikuuta 2013

Who are we?

Heissan ja anteeksi pitkäksi venähtäneestä blogihiljaisuudesta. Kuten teille jo aiemmin kerroin, oli viime viikko aikamoista hulinaa ja jäi siinä sitten koneella istumiset aika vähille. Risteilyltä saavuttuani iski päälle hirveä flunssa eikä viikonloppuna korkeassa kuumeessa olisi koneella olosta tullut yhtään mitään. Onneksi olotila on nyt paranemaan päin. Lupasin teille kuvia potkiaisasuistamme, joten tässä niitä nyt olisi.



Kuvat eivät olleetkaan niin edustavia kun muistin, mutta tässä nyt yksi koko jengistä. Arvauksia? Ketä me ollaan?

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Watch

Tuntuu, että tänään on yksi niitä harvoista päivistä, kun tuntuu, että kaikki menee pieleen. Toivon hartaasti, että illasta tulee hyvä ja piristävä!:)



Kuvat mummuni vanhasta kellosta. Tämä saatiin patterien vaihdoksella kuntoon, mutta toista ei. Otan siitäkin vielä kuvat, se on kuitenkin niin kaunis, että sitä voi käyttää korun sijaisena ilman sen kellon ominaisuuttakin.

tiistai 12. helmikuuta 2013

Stylish world

Päivään on taas mahtunut jos jonkinmoista tunteiden vuoristorataa. Siitä syystä haluankin siirtää ajatukseni jonnekin aivan muualle ja ihastella inspiroivia kuvia taitavilta kuvaajilta, upeista maisemista, kauniistä asioista ja tyylikkäistä ihmisistä.
















Kuvat: Classy in the city

maanantai 11. helmikuuta 2013

Last year in high school

Heissan! Tänään on taas ollut aika normaalista poikkeava päivä. Koko viikosta on tulossa superkiva kaikkine spesiaalijuttuineen, nää on näitä abivuoden iloja. Tänään siis oli ohjelmassa penkkarihaalareiden tuunailua yhdessä R:n ja H:n kanssa. Ja hienoja tulikin, ainakin jos itse saa kehua. Keksittiin myös teema potkiaisiin tai siis yleinen teemahan on "Tv:stä tuttu" ja tänään nyt sitten päätettiin miksikä me pukeudutaan. Tai no pakko myöntää, ettei itse keksitty sitä vaan saatiin idea eräältä, kiitos vaan vielä. Siitä innostuneena piti lähteä erästä juttua Myllystä metsästämään, muttei hyvää löytynyt:s En vielä paljasta teille mitään sen enempää, mutta lupaan kuvia sitten keskiviikon jälkeen...




Viikko on tosiaan pullollaan kaikkea hauskaa: Huomenna englannin yo-kuuntelun(viikon ainoan ei-hauskan jutun) jälkeen iltapäivällä luvassa ovat abikahvit yhdessä kaikkien vanhojen opettajiemme kanssa. Onpas hassua nähdä taas ala-asteen luokanopettajaa vuosien jälkeen! Keskiviikkoiltana juhlimme potkiaisia ja torstaina saamme nauttia abishowsta ja sitä seuraavista penkkareista. Jottei loppuviikko tylsäksi kävisi, lähdemme vielä perjantai aamuna abiristeilylle. Risteilyhän on ihan normiristeily, mutta emmeköhän me siitä abiristeilyn tee!:D


                                 Niin ja penkkareiden teemahan meillä on "Lomalla viimeinkin"!:)

Kuvat: We♥it

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Here again

Venähti blogihiljaisuus vähän ennakoitua pidemmäksi, mutta täällä ollaan taas. Äidinkielen tekstitaidonkoe oli minusta haastava, ainakin preliminääriä vaikeampi, mutta parhaani tein. Nyt jännitetään ja odotetaan, että nähdään mihin se riittää.






Minun oli kyllä tarkoitus tulla teitä moikkaamaan jo aiemmin, mutten vain ole mitenkään ehtinyt. Perjantaina koitoksen jälkeen nukuin kesken kokeen ilmestyneen päänsäryn pois, jonka jälkeen jo suuntasinkin elokuvateatteriin. Alan pikkuhiljaa olla sitä mieltä, että minun kuuluisi ystäväni kanssa saada jonkinsortin kausikortti, kun tulee niin usein siellä vierailtua:D Tosin nyt olen ahkerasti käyttänyt vain vapaalippujani, joita jouluna sain lahjaksi. Olimme R:n kanssa katsomassa silloin ensi-iltansa saaneen Hannu&Kerttu: Noitajahti -elokuvan. En tiedä tiesittekö, mutta mikäli ette niin valaisen teitä nyt: Elokuvassa näyttelee myös suomalainen Pihla Viitala. Hyvä Suomi!:)


Eilen aloitin päiväni jo melkein perinteeksi muodostuneella lauantaisella salitreenilläni. Sieltä tulin kotiin ja suihkussa käytyäni alkoikin kiireellinen laittautuminen. Tuli oikeastaan niin kiire, että lähdimme liian myöhään ja hiuksenikin olivat vielä märät siinä vaiheessa:D Olimme eilen siis enoni vaimon 60-vuotisjuhlissa. Oli mukavaa tavata taas kaikkia rakkaita sukulaisiaan pitkästä aikaa ja huomata kuinka pieni kummityttönikin onkaan taas hirveästi kasvanut. Pitäisi kyllä nähdä useamminkin :(

Farkut - Veromoda
Raitatoppi - H&M
Villapaita - Part two
Kello - Michael Kors


keskiviikko 6. helmikuuta 2013

I'm studying

Pientä luku"lomaa" vois pukata tähän väliin. Nähdään taas perjantain jälkeen kun äikän tekstitaito on takana päin... Hasta luego!




Kuvat: We♥it

tiistai 5. helmikuuta 2013

What are your interest?

Heissan ja ihanaa tiistaipäivää! Itse nautin tänään sellaiset kevyet 14 tunnin yöunet... No onhan se hyvä kerätä akkuja ennen kirjoituksia, mutta kyllä sitä unta sitten riittääkin! Tänään olisi taas elokuvateatterissa superpäivä, ja kuten blogikin on varmaan antanut ymmärtää, olen aika suuri elokuvien ystävä. Saas nyt nähdä tuleeko Turkuun lähdettyä. Kyllähän siellä aina kaikkea katsottavaa menee, muttei juuri tällä hetkellä mitään "pakko nähdä"-leffaa. Harkinnassa siis toistaiseksi. Tein muutama päivä sitten erään tulevaisuutta ajatellen mukavan ja varmasti joltain osin hyödyllisenkin jutun ja ajattelin nyt jakaa idean teidänkin kanssanne.

Tein itselleni Kutsumuskartan. Ohjeet löytyvät Lauri Järvilehdon kirjasta Tee itsestäsi mestariajattelija. Kirja on äitini ja hän ehdotti, että kokeilisin kartan tekoa. Täytyy myöntää, että se oli kyllä inspiroivaa. Siitä innostuneena otin uuden puhtaan paperin ja listasin ammatteja, jotka kiinnostaisivat, ja jotka sopisivat yhteen aiemmin rustaamani kutsumuskartan kanssa. Tässä teillekin ohjeet, mikäli innostuitte yhtään.


Minä en pisteyttänyt listauksiani, mutta olisihan sekin hyvä tehdä. Tekemiseen esimerkkejä kirja antaa seuraavia: "Lukeminen, keskusteleminen, ratsastaminen, ruuanlaitta jne." Listaa siis omaan kutsumuskarttaasi asioita joiden tekemisestä itse nautit!:)

Ei muuta kuin kynä ja paperi esiin ja omaa kutsumuskarttaa rustaamaan!

maanantai 4. helmikuuta 2013

Coke

Tänään piipahdin koululla Aaltoyliopiston infoa kuuntelemassa ja vanhojen tansseja katsomassa. Nyt kotona heitin coctailpiirakat uuniin ja keitin kananmunia, herkkuvälipala :p Mitenkäs teidän viikkonne ponnisti käyntiin?



Mulla näkee erittäin harvoin punaisia huulia, jotenkin se on niin silmäänpistävä juttu. Viime viikolla innostuin kuitenkin eräänä iltapäivänä maalaamaan huuleni punaisiksi. Kaadoin itselleni siinä juotavaa ja äitini totesi minun olevan kuin mistäkin kolamainoksesta punaisine huulineni pullo kädessä:D (Ja kuvien tausta muuten on taas mitä on... Koitan keksiä aina uusia paikkoja, kun koko talossa ei tunnu olevan ollenkaan sitä "yhtä oikeaa".)


                                                                          Kokis ♥

                                                                Villapaita - JC
                                                                     Hame - Gina

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

I'm just a dreamer I dream my life away

Unelmointia unelmoinnin perään... Eilen tein yhdessä äitini kanssa visiitin Raumalle rakasta mummuani tapaamaan. Kahviteltiin ja jutusteltiin mukavia. Mummu näytti vanhoja rannekellojaan ja antoi minun valita niistä mieluiset. Otin yhden kauniin ja yksinkertaisen rannekellon selkeällä kellotaululla, sekä upean kultaisen kelloriipuksen. Kuvat voisin jossain vaiheessa napsaista ja laittaa teillekin näytille. Kellot eivät siis jostain syystä käy ja tarkoitus olisikin ensiviikolla käydä näyttämässä niitä kellosepällä. Saattaa olla, että ongelma on niinkin pieni kuin loppuneet patterit. Tai sitten jotain suurempaa, se selvinnee tulevalla viikolla. Mummum tapaamisen lisäksi kahvipöytäkeskusteluumme otti osaa myös mummuni hyvä ystävä. Olin jo aikaisemmin kuullut hänellä olevan tuttavia rapakon takana. Halusin kuulla lisää. Keskustelimme aiheesta ja USAkuumeeni nousi taas nousemistaan. Miten jokin paikka, maa voikaan tuntua niin oikealta, niin omalta paikalta? Vielä pitäisi sitten keksiä mitäs sitä haluaisi elääkseen tehdä...




Kuvat: We♥it