sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mothers day

Ihanaa äitienpäivää kaikki ihanat äidit!♥ Ohjelmaa on taas riittänyt niin, että blogi on saanut vietellä pientä hiljaiseloa. Suomen pelejä on jännätty ja pelaajia kannustettu. Kaupoissa on kierrelty ja löytöjä tehty. Eilen vierailimme taas Raumalla isäni äidin suussasulavien herkkupatojen äärellä. Tänään päätin itse ryhtyä touhuamaan keittiössä. Juuri nyt uunissa valmistuu valkosuklaajuustokakku brownipohjalla :P Ensimmäinen koskaan leipomani juustokakku, toivottavasti onnistuu! Myös perjantaina oli keittiössä sähellystä, kun R:n kanssa valmistimme itse pitsaa. Ja ai että kun olikin maukasta!




 4-5 suht pientä pitsaa (me tehtiin kolme normikokoista tällä ohjeella):

3dl vettä
30g hiivaa
1tl suolaa
4rkl öljyä
6dl vehnäjauhoja (Myllyn paras Durum vehnäjauhot on hyviä pitsan tekoon)
+ kaikki mitä itse haluat pitsan päälle :p

1. Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen
2. Lisää suola, öljy ja jauhot
3. Alusta taikina käsin
4. Anna kohota
5. Leivo pitsat sekä lisää täytteet
6. Paista uunissa 200 asteessa 10-15min




Mun pitsassa oli tomaatti pyreen lisäksi ananasta totta kai, tonnikalaa, fetajuustoa, pari katkarapua sekä herkkusientä ja tietysti juustoa päällä. Ja ai että olikin herkullista! Suosittelen tätä erittäin lämpimästi. Voisi melkein sanoa, että itse tehty pitsa on parempaa kuin pitseerioissa ja lisäksi se on myös terveellisempää sekä tulee halvemmaksi!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)