sunnuntai 11. elokuuta 2013

Roadtrip in Finland

Heipsan taas aivan liian pitkästä aikaa! Yritän saada taas bloggailurytmistä kiinni arjen palatessa raiteilleen. Aivan, ensi viikolla se paluu arkeen minullakin vihdoin koittaa. Sain ihanan työpaikan Turusta. Mahdollisesti muutto Turkuun siis edessä. Ainakin haaveilen siitä. Viime päivinä mielessä ovat pyörineet kauniit sisustussuunnitelmat. Noh ehkä kuitenkin aloitan ensin työt ja alan vasta sitten katsella asuntoja toden teolla ja viimeiseksi suunnitella sisustusta.

(^ Tän kirjoitettuani aloin ihastella netin toinen toistaan upeampia sisustusideoita ja toisella silmällä katsella sisustusohjelmaa teeveestä. Että näin täällä:D)

Siirsin tänään kamerasta koneelle yli kahdeksansataa kuvaa: Roadtrip nro 2:n saldo. Tässä nyt "muutamia" näytille. Reissu starttas perjantai aamulla, kun suunnattiin R:n kanssa Helsinkiin ja Korkeasaareen(kaikki eläinkuvat puhelimessa ja ehkä hyvä niin kun näitä muitakin riittää). Yötä oltiin kavereilla siellä. Seuraavana päivänä Lappeenranta, Mikkeli ja Puumalassa mökkeily. Sunnuntaina Savonlinnan ja Jyväskylän kautta kotiin. Antaa kuvien puhua puolestaan.































































































































































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)