tiistai 10. heinäkuuta 2012

Clothes

Heipsansaa muruset! Soittelin tuossa juuri hetki sitten kauneushoitolaan ja varasin itselleni kasvohoidon perjantaiksi syntymäpäivälahjaksi saamaani lahjakorttia hyödyntäen (kiitos teille ihanat!♥) Olen viime aikoina täysin uppoutunut romanttisiin romaaneihin. Niitä on niin mukava näin kesäisin ajan kuluksi lueskella, ja samalla haaveilla kirjojen upeista miehistä, jollaisia tämä maa ei tunnu päällään kantavan... Nyt minulla onkin menossa jo kolmas ja samalla viimeinen kirja. Täytyy varmaan sen jälkeen siirtyä ruotsin kielisiin, sillä edessä kummittelevat syksyn kirjoitukset eivät jätä pääparkaani hetkeksikään rauhaan.

Päätin vielä viikonlopun jälkimainingeissa koota kollaasin festaripukeutumisesta. Jotain tämän tyylistä minulle tulee usein festareista mieleen. Mitäs mieltä sillä päin ollaan?




Jos teillä olis jotain postausideoita/-toiveita, niin kuulisiin niitä enemmän kuin mielelläni!:)

2 kommenttia:

  1. Tee video postaus, sulla on nii söötti ääni :D ja sellanen postaus ois kiva mis on sun lempimeikit, paita, dvd, kuva unelmien miehest, kuva unelmien asuinpaikast , hammasharja, lemmikit ja lempikirjat! :)

    www.mylifestyle-lotta.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voi kiitos:) Ja kiitos ideasta, kuulostaa hyvältä:)

      Poista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)