tiistai 14. elokuuta 2012

Ikea

Heipsan ja hupaisaa päivää tai oikeastaan alkuiltaa arvoisat lukijani! Aiiivan liian pitkästä aikaa lueskelin äskön teidän muidenkin kirjoittajien ihania blogeja. Ja voih kuinka se saikin minut hyvälle tuulelle! Tämä viikko on osaltani alkanut erittäin tehokkaasti. Olen jo pidemmän aikaa haaveillut muutaman sisustuselementin hankinnasta, mutta ennen eilistä ne ovat jääneetkiin vain haaveiksi. Eilen kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja köröttelin itse Raision Ikeaan ja sain kuin sainkin tehtyä muutaman elämääkin tärkeämmän hankinnan!
  1. Uuusi musta roskis. (Minulla on huoneessani ollut niin kauan kuin vain jaksan muistaa vaaleanpunainen barbie -roskis... Olen jo vuosia ajatellut, että uuden roskiksen osto olisi ajankohtaista, mutta jotenkin se on aina vain jäänyt. Nyt piti sellainen hankkia, sentään edes ennen viimeistä lukiovuottani :D)FNISS Paperikori IKEA
  2.  Vaaterekki. (Siihen sijoitin viime vuosina tuplaantuneen huivikokoelmani pois kaapin kätköistä, josta kukaan ei voi niitä ihstella.)MULIG Vaateteline IKEA Sekä sisä- että ulkokäyttöön. Muovijalat suojaavat lattiaa naarmuilta.
  3. Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänän koruteline, jota olen jo ainankin vuoden päivät ihastellut.IKEA 365+ Kolmikerrosvati IKEA Irrotettavien lautasten ansiosta kokonaisuutta ja lautasten korkeutta voi muuttaa.

Tänään puolestaan leivoin mustikka-vadelmapiirakan parhaalle ystävälleni yllätykseksi. Tulin kyllä siihen tulokseen, johon muistin myös tulleeni jo aiemminkin, leipominen on paaljon mukavempaa ystävän kanssa kuin yksin... Milloinkas taas leivotaan jotain ystävät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)