perjantai 16. marraskuuta 2012

Bad day

Hei tiiättekö kun kohdalle iskee sellaisia päiviä, ettei mikään tunnu menevän niinkun pitäisi? Mulla on kyllä ehdottomasti ollut tänään sellainen. Toivon todella hartaasti, että ilta olisi toista maata ja kaikki sujuisi paremmin kuin edes toivoa saattaa. Ensinnäki se, että viime yö jäi "hieman" normaalia lyhyemmäksi (alle neljän tunnin yöunilla menty tänään ja mennään yön tunteihin asti...) kiitos kirjan, joka oli to do -listalla viime viikonlopulle... No saimpahan kirjan ajoissa luettua ja kuten arvata saattaa, minulla on ollut tänään astetta hauskempaa. Väsyneenähän kun kaikki on hauskaa. Ilman huumoria tuskin olisin päivästä selvinnytkään, niin suurilta tuntuneet vastoinkäymiset ovat toinen toistensa perään yllättäneet. Eiväthän ne nyt jälkikäteen niin suurilta kuulosta, mutta niissä tilanteissa, voi yhden kerran, kyllä tuntui vaikealta.

tärähtänyt Nella

 Ensimmäinen iski vasten kasvojani jo heti aamutuimaan (reilun kolmen tunnin unien päälle) auto ei käynnisty. Tai kyllähän se ensin käynnistyi, mutta sitten sähläsin siinä jotakin ja se vain tuhahtaen ilmoitti, ettei aio kuljettaa minua kouluun tänään. No ei siinä sitten mitään, nappaan bussikortin ja lähden kirjaimellisesti juoksujalkaa bussipysäkkiä kohti. Sinne kävelee meiltä normaalisti noin 10min ja busseja kulkee aamuisin noin 10 min välein. Kello oli tässä vaiheessa jo tasan kahdeksan ja tunnit alkavat varttia yli. Niin ja niille, jotka sitä eivät vielä tiedä: minä en koskaan myöhästy. Paitsi tänään tietysti. Mikäpäs muukaan siellä kiisi silmieni ohitse kuin linja-auto sellaisella ärsyttävällä etäisyydellä, että sen näkee loistavasti, muttei sinne edes Usain Bolt ehtisi (tai no ehkä hän, juuri ja juuri). Noo siinä sitten selvisin seuraavalla bussilla kouluun ja olin paikalla yhdess muiden mattimyöhäisten kanssa.

tärähtänyt Misu

YO-tulokset tulivat tänään. Siitä ei varmasti tarvitsekaan sanoa enempää. Pettymys oli suuuren suuri. Niin no siinä ne pahimmat nyt sitten taisivatkin olla, mutta kyllä on päivä jotenkin kokonaisuudessaan tuntunut erityisen rankalta. Tosin kyllä tällaisiinkin päiviin aina huippuhetkiä mahtuu. Uusin Twiligth nähty. Ja seuraavassa vaiheessa alkaa laittautuminen illan ohjelmaan. (kurkkaapas edellinen postaus!) Ihanaa ja onnekasta perjantai-iltaa!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)