lauantai 24. marraskuuta 2012

Purple

Anteeksi kovasti, kun jäi eilen postaus kokonaan julkaisematta. Mitä tähän voisi sanoa, perjantait... Valmistin ja herkuttelin rikkaita ritareita, katsoin viimeisen jakson Vain elämää sarjasta ja vielä siihen päälle illan elokuvan Onnen potkuja. Jos et ole nähnyt, katso! Niin koskettava ja tunteita herättävä elokuva. Nyt siirrytään eilisillasta kuitenkin aivan muihin juttuihin, nimittäin muotiin.

Muotilehtiä selaillessani tässä syksyn kuluessa olen pannut merkille, että liila on yksi kauden kuumimpia värejä. Jotenkin ainakin minun mielestäni se on hieman haastava väri käyttää pukeutumisessa. Aloin miettiä, etten itsekään omista kuin yhden violetin villapaidan, kunnes tajusin, että onhan huopakangastakissanikin samaa sävyä. Ja päivittäin käytän vielä äitini pörröisiä, violetin värisiä sormikkaita autoa ajaessani. Mitäs liilaa sulta löytyy kaapista? Ajattelin tehdä vähän kollaasia inspiraatioksi. Ja innostuinkin sitten oikeen kunnolla tekemään niitä:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Minkä yhdistelmän valitsisit? Mikä on suosikkisi?

Kuvat: We♥it & Fashiolista

2 kommenttia:

  1. Heipsun (: Käypäs kattomassa mun blogista laitoin sullekkin semmosen Liebster-palkinto jutun ^^ http://littlelovetous.blogspot.fi/2012/11/liebster.html

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)