sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Here again

Venähti blogihiljaisuus vähän ennakoitua pidemmäksi, mutta täällä ollaan taas. Äidinkielen tekstitaidonkoe oli minusta haastava, ainakin preliminääriä vaikeampi, mutta parhaani tein. Nyt jännitetään ja odotetaan, että nähdään mihin se riittää.






Minun oli kyllä tarkoitus tulla teitä moikkaamaan jo aiemmin, mutten vain ole mitenkään ehtinyt. Perjantaina koitoksen jälkeen nukuin kesken kokeen ilmestyneen päänsäryn pois, jonka jälkeen jo suuntasinkin elokuvateatteriin. Alan pikkuhiljaa olla sitä mieltä, että minun kuuluisi ystäväni kanssa saada jonkinsortin kausikortti, kun tulee niin usein siellä vierailtua:D Tosin nyt olen ahkerasti käyttänyt vain vapaalippujani, joita jouluna sain lahjaksi. Olimme R:n kanssa katsomassa silloin ensi-iltansa saaneen Hannu&Kerttu: Noitajahti -elokuvan. En tiedä tiesittekö, mutta mikäli ette niin valaisen teitä nyt: Elokuvassa näyttelee myös suomalainen Pihla Viitala. Hyvä Suomi!:)


Eilen aloitin päiväni jo melkein perinteeksi muodostuneella lauantaisella salitreenilläni. Sieltä tulin kotiin ja suihkussa käytyäni alkoikin kiireellinen laittautuminen. Tuli oikeastaan niin kiire, että lähdimme liian myöhään ja hiuksenikin olivat vielä märät siinä vaiheessa:D Olimme eilen siis enoni vaimon 60-vuotisjuhlissa. Oli mukavaa tavata taas kaikkia rakkaita sukulaisiaan pitkästä aikaa ja huomata kuinka pieni kummityttönikin onkaan taas hirveästi kasvanut. Pitäisi kyllä nähdä useamminkin :(

Farkut - Veromoda
Raitatoppi - H&M
Villapaita - Part two
Kello - Michael Kors


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)