tiistai 5. helmikuuta 2013

What are your interest?

Heissan ja ihanaa tiistaipäivää! Itse nautin tänään sellaiset kevyet 14 tunnin yöunet... No onhan se hyvä kerätä akkuja ennen kirjoituksia, mutta kyllä sitä unta sitten riittääkin! Tänään olisi taas elokuvateatterissa superpäivä, ja kuten blogikin on varmaan antanut ymmärtää, olen aika suuri elokuvien ystävä. Saas nyt nähdä tuleeko Turkuun lähdettyä. Kyllähän siellä aina kaikkea katsottavaa menee, muttei juuri tällä hetkellä mitään "pakko nähdä"-leffaa. Harkinnassa siis toistaiseksi. Tein muutama päivä sitten erään tulevaisuutta ajatellen mukavan ja varmasti joltain osin hyödyllisenkin jutun ja ajattelin nyt jakaa idean teidänkin kanssanne.

Tein itselleni Kutsumuskartan. Ohjeet löytyvät Lauri Järvilehdon kirjasta Tee itsestäsi mestariajattelija. Kirja on äitini ja hän ehdotti, että kokeilisin kartan tekoa. Täytyy myöntää, että se oli kyllä inspiroivaa. Siitä innostuneena otin uuden puhtaan paperin ja listasin ammatteja, jotka kiinnostaisivat, ja jotka sopisivat yhteen aiemmin rustaamani kutsumuskartan kanssa. Tässä teillekin ohjeet, mikäli innostuitte yhtään.


Minä en pisteyttänyt listauksiani, mutta olisihan sekin hyvä tehdä. Tekemiseen esimerkkejä kirja antaa seuraavia: "Lukeminen, keskusteleminen, ratsastaminen, ruuanlaitta jne." Listaa siis omaan kutsumuskarttaasi asioita joiden tekemisestä itse nautit!:)

Ei muuta kuin kynä ja paperi esiin ja omaa kutsumuskarttaa rustaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)