perjantai 10. helmikuuta 2017

New beginning

Blogi on elänyt hiljaiseloa nyt jo muutaman vuoden, mutta ajattelin herätellä sitä nyt taas eloon. Suurimpama syynä tietysti se, että matkastani kiinnostuneet pääsevät seuraamaan kuulumisiani, ilman, että kirjoitan kaikille erikseen, siis toisin sanoen oma laiskuuteni:D. Parhaiten kuulumisiani pystyy seuraamaan (öhm.. ehkä turhankin usein päivittyvän) snapchatin kautta: nelllllaaa (5 ällää ja 3 aata). En vielä tiedä kuinka kiireisiä päiväni täällä Thaimaan lämmössä tulevat olemaan, mutta koutan kirjoitella aina kun vain suinkin ehdin. 

Niin ja siis tiedoksi niille, jotka eivät eksyneet postaukseen facebookin kautta: Saavuin eilen liiketalouden opintoihini kuuluvaan kansainväliseen työharjoitteluun, jonka suoritan siis Thaimaassa, Krabilla Raya Divers sukellusfirmassa. Jo tänään on ensimmäinen työpäiväni. Jännittää! Työt alkavat vasta 10, mutta itse olen ollut hereillä jo aamuneljästä asti. Unirytmi on kuluneen viikon vuoksi lievästi sanottuna sekaisin (#supergoom) ja siihen päälle vielä yli vuorokauden kestänyt matkustusaika, aikaerosta puhumattakaan.

Kello lähenee täällä kahdeksaa aamulla (viiden tunnin ero Suomen aikaan), joten kai tässä voisi pikkuhiljaa alkaa syödä aamupalaa ja pakkailla kamoja huoneenluovutusta varten. (Koitin pikaisesti lisätä pari kuvaa, mutta ei tainnut oikein onnistua, pitää perehtyä tohon kuvahommaan tarkemmin illalla.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)