maanantai 22. huhtikuuta 2013

Back from Thailand

Heipsan! Hengissä ollaan ja kotiin selvittiin. Matka oli upea! Keskityttiin pääasiallisesti lomailuun. Vuoroteltiin allas- ja rantapäiviä. Hotellilla oli kaksi upeaa uima-allasta ja meri oli tien toisella puolella. Asuttiin Jomtien Beachilla, ihan Pattayan vieressä. Songkranin juhlinta ei niin suurieleisesti Jomtienillä näkynyt, mutta vierailimme Pattayalla sen aikana ja ai että miten paljon sittä vettä saikaan niskaansa siellä! Lava-autossa matkustaessaan oli kuin maalitaulu vesipyssyllisille ampujille. Myös sangollisisa vettä heitettiin niskaamme. Päivä oli kyllä todella hauska, vesi kuivui lämmössä äkkiä ja kaikki olivat hyvän tuulisina toiminnassa mukana. Valoillaan oli varsinainen karnevaalimeininki.



Ostoksia en tehnyt juuri ollenkaan superhalvoista hinnoista huolimatta. Itselleni ostin vain yhden repun (n. 6,5 euron hintaan) ja yhden topin (n. 1,3 euron hintaan). Juuri Pattayalla vieraillessamme kävimme kyllä suurissa ostoskeskuksissakin kiertelemässä, mutta tällä kertaa vain katselemassa ja ihastelemassa. Kauneushoitoloita Thaimaassa on paljon ja niitä olen halpojen hintojen vuoksi oppinut arvostamaan siellä käydessäni. Tällä kertaa nautin jalkahieronnasta ja jalkahoidosta, joista molemmista maksoin alle 6 euroa.



Nyt kotiin saavuttuani olen koittanut saada monia rastiin jääneitä asioita hoidetuksi. Vielä paljon edessä ja siksi blogikin on nyt elänyt hiljaisia aikoja. Itse en kuvannut hirveästi reissulla. Kuvasimme "videopäiväkirjaa", mutten usko sen näkevän auringon valoa:D R kuvasi minua ahkerammin, joten kyllä minulla sitten jotain kuvia reissultamme on tänne teillekin laittaa. Kyllä tuollaisen pienenkin matkan jälkeen osaa taas kotia arvostaa enemmän. Ruisleipä on viime päivinä maistunut paremmalta kuin koskaan ja kahden viikon salkkareiden katselutuokio oli, no miten sitä nyt edes voisi kuvailla? Kyllä te salkkarifanit tiedätte!

(Kuvat menomatkalta Hki-Amsterdam ja Amsterdam-Bangkok)

2 kommenttia:

  1. Äh olis ollu tosi kiva nähä semmonen video, kun itse harvemmin matkustelen :D !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm no katsotaan mitä voin tehdä, mut en kyllä lupaa mitään!:D

      Poista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)