sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

I am alive

Huhhuh mikä loma takana. Kiitos ihanalle seuralle♥ Mites teillä on menny? Jos sitten kuitenkin heti palattais itse asiaan, elikkäs niihin viime viikkoisiin ostoksiin:

Kynsiin kaipasin jotain hopeaa ja hohtavaa ja onnekseni löysin sitten Seppälästä parilla eurolla tällaisen. En voi muuta kuin kehua, kynsissä lakka on todella kivan näköistä ja levittyi helposti. Suosittelen. Lisäksi ostin myöskin Seppälästä itselleni vähän näyttävämmät räpsyttimet laivareissua silmällä pitäen.



Näistö nyt ei paljon saa selvää, mutta ostin H&M:ltä siis mustan pitkähihaisen pitsimekon. Koitan silti vielä etsiä, jos jostain edullinen valkoinen tulisi vastaan. Jos valkoisen löytäisin samalla hinnalla(20e) niin tulisivat ne silti yhteensä halvemmiksi, kuin jos olisin Nellyltä jomman kumman ihanuuden tilannut.

Tällainen lähti vielä kauppahallista mukaan, eräästä ranskalaisesta pikkuputiikista, jos sitä nyt sellaiseksi voisi kutsua. Hintaa korulla oli huimat 2.50e ja aika uniikkihan se on :) Juuri tuollaista näyttävää isoa korua olenkin kaulalleni kaivannut, eikä minua ollenkaan haittaa, että se on pitsiä.
Mitä sanotte löydöksistäni? Ollaankos siellä käyty jo kevään/kesän uutuuksia kaupoissa kuolailemassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)