keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Wednesday

Ensimmäisen kunnon vapaapäiväni kunniaksi päätin ryhtyä suuren ja vaikean projektin kimppuun: vaatehuoneen valloitus tai siis taistelu sen kanssa. Eli toisin sanoen vanhojen ja käyttämättömäksi jääneiden vaatteiden pois heittoa. Voin kuulkaas ihmiset kertoa, että tehtävä ei ole helppo! Miltei jokaisen vaatteen kohdalla (vaikka kyseessä olisikin sellainen yksilö, jota olen pitänyt ylläni ehkä kerran vuonna nakki ja papu ja mieleni sisimmissä syövereissä tiedän, etten tule vaatetta jatkossakaan kovin ahkerasti kuluttamaan) keksin sille miljoonia uusia yhdistelymahdollisuuksia ja tilanteita/tapahtumia, joissa sitä pitää. Muilla samankaltaisia kokemuksia? Nyt istuskelen tässä sängylläni korkeiden vaatekasojen keskellä, kun en oikeen tiedä miten jatkaa :D


Toi epämääränen karvakasa tossa kuvan ylälaidassa on mun tyylikäs nuttura, ku käänsin koneen ja painoin sitä kuvanottonappulaa :DD
Nii joo hei pakko hehkuttaa nyt vielä teillekin, sillä täähän on tavallaan nostalginen hetki täälläkin. Sain kesätöitä!:) Ja miks tää muka on nostalginen hetki blogissa? No siks tietty, että aloitin kirjoittamaan tätä viime vuonna kesätyöpaikallani (kun sehän oli se aikas rento työ ja siitä syystä aikaa oli vaikka muille jakaa). Onkos lukijoilla jo kesätyöpaikat tiedossa? Niin ja hei kiitos vaan N. Nyt mun täytyy päästä hakemaan Ginasta yks aivan mieletön kesämekko. Siinä on sinivalkoraitaa (merimiestyyli = rakkaus) ja valkoista pitsiä (=rakkaus). Minä täällä rauhallisesti vain istuskelen kotonani ja yritän vähän vähentää tuota kaappiin kertynyttä vaatekasaa, niin eiköhän tämä ihana ystäväni sitten soita ja rimpauta ja ilmoita löytäneensä tuon täydellisyyden esineellistymän... If u know what I mean.

Hei ainiin vielä, oisko kiinnostuneita ostamaan Hard Rock cafe -T-paitoja? Niitä on ehkä kerran tai kaks käytetty, eli hyväkuntoisia ja siistejä. Jenkeistä ovat kaikki, eri kaupungeista. Mä kun en vaan jostain syystä oikeen käytä T-paitoja ja osa on jo jäänyt liian lyhyeksikin (itse kun tykkään sellaisista pidemmistä paidoista). Neljä paitaa, kaikki kokoa S. Värit: Musta LA, Liila New Orleans, Viininpunainen Hollywood ja oisko toi nyt harmaa tai joku sen tapainen New York. Onko kiinnostuneita, haluatteko parempia kuvia?


(Mun näppäimistössä on Un ja Pn kanssa jotain ongelmaa, joten älkää ihmetelkö jos joistain sanoista nuo kirjaimet puuttuvat.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)