torstai 23. kesäkuuta 2011

SALE

Voi että, nyt kyllä tekis mieli lähteä kiertelemään kauppoja! FBn etusivu on pullollaan ale-mainoksia tai päivityksiä muiden shoppailureissuista. Määki haluaaan! Täs on vaan pari pientä muttaa... Ensinnäkin oon töissä aina kuuteen asti. Toiseks kaupat on varmaan huomenna juhannusaattona kiinni kun mulla olis vapaata. Ja kolmanneksi, samalla myös kaikkein tärkeimmäksi syyksi täytyy paljastaa edessä siintävä Barcelonan matka:)) (jota varten koitan siis säästää kaiken ylimääräisen). Tuskin maltan enää odottaa, mutta kerron siitä vähän lisää myöhemmin...;)


H&M mainosti facebook sivuillaan tänään myymälöissä alkaneita alennusmyyntejään. (Ei tee yhtään mieli, ei tee yhtään mieli, ei tee... Äh ketä mä yritän huijata? Käväsen Turussa heti juhannuksen jälkeen katsomassa josko jotain ihanuuksia löytöjä olisi vielä jäljellä ;))

Myös ZARA aloitti alennusmyyntinsä tänään.(Mut hei Zarahan on Espanjalainen vaateliike, eliiiii... pakko sittenkin malttaa odottaa ens kuun alkuun! Ei ees pitkä aika enää:))

(kuva icrave.in)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)