keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Wanted

Huoh* Alle kuukausi! Alle kuukausi niin tämä tyttö pääsee toteuttamaan yhden suurimmista unelmistaan, New York täältä tullaan! Mutta kuukausi tuntuu aivan liian pitkältä ajalta odottaa ja toisena kohtaamanani ongelmana: vältellä kauppojen alennusmyyntejä. Yritän nyt säästää kaiken mahdollisen ensi kuun reissuun ja pysytellä pois kaupoista. Tuottaa ongelmia, etenkin kun tuntuu, että kaikki ystävät ovat tehneet toinen toistaan upeampia ja edullisempia alennuslöytöjä. Tääkin tahtoo ja tällä kertaa ihan oikeasti tarvitseekin. Olen pysynyt lujana ja pystynyt välttämään kiusauksen lähteä kaupungille, mutta voih, tänään eksyin vahingossa nettikauppoihin kuolaamaan... Pientä kollaasia jos toistakin oikein innoistin sitten tekemään.


Tajusin just, et eihän mulla oo vielä tän vuoden pientä taskukalenteria. Sellainen pitäis siis jostain löytää, mutta voipi olla, että katselen sitäkin sitten vasta jenkkilästä :)) Tuollaiset olkaimettomat liivit mun on kuitenkin ostettava vielä ennen vanhojentansseja, kun tänään huomasin, että vanhoista on imu ihan hävinnyt tai siis se pinta ei nää tarraa miten se nyt sanotaan :D (kun kävin tänään viemässä mekon lyhennettäväksi). Hei sanokaa pitäisikö laittaa kuva mekosta tänne jo nyt vai vasta sitten tanssien jälkeen?



Ja vähän vielä urheiluvaatehimotuksia. Nyt kun olen tosiaan ahkerasti kaksi kertaa viikossa käynyt salilla reenailemassa. Muut uudenvuodenlupaukset ovatkin lipsuneet ja pahasti. Syön erittäin epäterveellisesti: tänään viimeksi mäkkiruokaa ja iso pirtelö jälkkäriksi <3 Nukun liian vähän: en vain päääse tarpeeksi aikaisin nukkumaan :( Ja lopuksi vielä: ujo mikä ujo... Teen parhaani ja yritän parantaa tapani ja päästä tavoitteisiini vielä tämän vuoden kuluessa!:)


Urheiluvaatteet Nelly.com ja kalenteri we♥it

1 kommentti:

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)