tiistai 7. toukokuuta 2013

Fashion show

Tykkäsin kovasti uusimmasta scary moviesta! Oli kyllä taas niin hulvaton ja täynnä mustaa huumoria, eli nauraa sai ja paljon saikin! Jos tykkäätte aiemmista niin suosittelen kyllä uusintakin. Tämä oli ehkä kaikista överin. Tähän oli otettu todella monesta leffasta (ja eräästä kirjastakin) juttuja, mutten viitsi paljastaa mistä, etten pilaa teidän muiden katselunautintoa. Saatte sitten itse bongailla alkuperäisiä teoksia. Ja nyt asiasta aivan muuhun nimittäin viime viikkoiseen muotinäytökseeni. Eli kuten jo muistaakseni totesin, kyseessä oli gootti ja rock henkinen näytös. Omat asuni eivät kuitenkaan olleet raskaimmasta päästä. Tässä nyt kuvat näytillä:

Mekko: Anna Lahokoski

Mekko: Noora Laine


Mekko: Planet Star
Kuvat: Tiina Salminen

Seuraava näytös on tosiaan perjantaina 17.5. Turun Finnkinossa klo 17.00. Tapahtuman facebook sivu. Ja teille joilla ei nassukirjaa ole on tässä lainaus sivulta:

"Vallattomasta 1920-luvusta inspiroitunut Dressing Mimia valtaa Turun Kinopalatsin perjantaina 17.5.

The Great Gatsby - Kultahattu -elokuvan ensi-illassa järjestettävä näytös pitää sisällään seitsemän turkulaisen suunnittelijan juhlaluomuksia ja nostalgiaa.

Sujauta heti töiden jälkeen korkokengät jalkaan ja helmet kaulaan, sillä Kinopalatsissa soi charleston alkaen klo: 17.00!

Katso samalla elokuvan ensinäytös Turussa klo: 17.45:
http://www.finnkino.fi/Event/299546/?dt=17.05.2013"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)