perjantai 24. toukokuuta 2013

Pink lips

Eilinen päivä kului mökillä paikkoja siistiessä ja siellä ei tuo nettiyhteys ole parhain mahdollinen. Piti jäädä yöksi, mutta tultiinkin sitten vielä illalla kotiin. Tänään olisi tarkoitus viettää tyttöjen päivää J:n kanssa. Huomenna enää viikko juhliin, enkä ole vielä esitellyt mitään tulevasta asustani teille. Ehkä taidankin esitellä sen vasta juhlinnan jälkeen.


Misu♥ on kyllä niin seurankipeä otus. Olen esimerkiksi aina tänä keväänä aurinkoa ottaessani saanut hänestä kaverin: Itse makaan aurinkotuolissa aurinkoa palvoen, kun taas toinen nauttii varjosta tuolini alla. Eilen peto oli mukana mökkireissulla ja uskaltaisin väittää, että hän on vieraskorea. Mennessämme miukui koko matkan, mutta palatessamme hiljeni kuin nappia painamalla, kun J istahti autoon. Täytyy siis aina ottaa joku ylimääräinen kyytiin Misun ollessa mukana!:D



Mustavalkoiseen asuun on mielestäni kiva lisätä jokin pieni väripilkku, jonka osaa tässä asussa esittivät pinkit huulet. Kuvissa huulet eivät erotu niin voimakkaasti kuin livenä. Jotenkin tuo huulipunan käyttö vaatii vielä vähän totuttelua, kun normaalisti huuleni ovat enemmän nudeen päin menevät tai huulikiillolla päällystetyt. Mitäs mieltä te olette? Sopiiko pinkit huulet?



Paita - Madonna
Vyö - Ginatricot
Hame - Äidin vanha
Kello  - Michael Kors
Ballerinat - Michael Kors


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)