tiistai 28. toukokuuta 2013

Shopping

Jo pari viikkoa sitten tuli kierreltyä kaupoissa, ja kyllähän sieltä jotain kotiinkin lähti. Itse asiassa melko paljonkin kaikenlaista... Tällaisia löydöksiä tuli tällä kertaa hommattua.


 Tennarit ja biksut löysin Stadiumista, balleriinat ja saappaat nappasin mukaan kenkä Mekan loppuunmyynistä ja loput onkin sitten ginasta. Sieltä ostin jo jonkin aikaa hakusessa olleen mustan tuubi(öö miks tota sanotaan?)topin puolikkaan?, aleista löysin perus vaaleenpunasen villapaidan, paidan, jossa on kimallesiivet takana(toi mieleen ihan Victorias Secretin paidat ni oli pakko ostaa...) ja mustavalkoisen raitahameen sekä "diskopallo"rintsikat. Kuten jo aiemmin totesin, muhun on nyt iskenyt jokin ihan valtava kimallehimo. Kaikki on kivaa mikä kimaltaa!


Semmosta. Tänään tuli muuten just Nellyn mekkokin postissa. Se on ihana, mut hirveen lyhyt:s No kai sellanen bilemekko nyt vähän lyhyempi saakin olla... Tosi monet vaatteet on aina suunniteltu vähän lyhyemmille mitä itse on ja just esim. mekoissa sen sit huomaa aika hyvin. Enkä mäkään nyt mun 175:llä centtimetrillä vielä ihan sieltä pisimmästä päästä oo. Onks siellä samasta tai muusta vastaavasta ongelmasta kärsiviä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)