torstai 20. joulukuuta 2012

Party after party

Heeips!
Enää yksi koulupäivä tämän vuoden puolella! Ihanaa, muuta ei tarvitse edes sanoa. Ihanaa, kun alkaa loma ja voi heittäytyä mukavasti sohvalle takkatulen ääreen, napata hyvän kirjan seuraksi ja vain loikoilla. Niin tämä siis oli kaunis mielikuvani leppoisista lomapäivistäni, kunnes tänään koulussa muistin keväällä siintävät kirjoitukset. Miten olin edes unohtanut ne?:D Tai no "unohtanut", eihän se onnistuisi mitenkään vaikka kuinka halajaisi. Kai se aika sitten vain on jotenkin jaettava, milloin laiskottelee, milloin opiskelee...



No mutta loma kuitenkin! Iloitaan ja nautitaan siitä. Pitkään nukkumista aamuisin, herkullistakin herkullisempaa ruokaa, perheen ja sukulaisten kanssa yhdessäoloa. Ja kun joulusta on selvitty on edessä seuraava suuren suuri ja kauan odotettu juhla: erittäin hyvä ystäväni saavuttaa vihdoin ja viimein sen maagisen täysi-ikäisyyden;)



Sittenhän siinä tulee säkenöivän upea uusivuosi, paremmin vuoden on tänä vuonna ainakin vaihduttava kuin viime vuonna. Siinä oli juhlinnan ohessa sitä kuuluisaakin kuuluisampaa draamaa. Itse olin kuitenkin yltiöpositiivisella päällä enkä edes kunnolla huomannun muiden tunnelmia vuoden vaihtumisen jälkeen:D Mutta kuten sanottu, tänä vuonna laitetaan paremmaksi!




Eikä tässäkään vielä kaikki, kuten jo viime vuonna, olemme tänäkin vuonna varanneet risteilyn heti tammikuun alkuun. Ideaa perinteeksi?;) Se on jotain mitä odotan hirmuisesti, sillä meitä on tälläkin kertaa lähdössä sinne niin mahtava porukka, mukaan tulee ihmisiä, jotka asuvat aivan liian kaukana. Eli varsinainen juhlakausihan tässä on alkamassa huomisiltaisesta lukion (osaltani) viimeisestä joulujuhlasta.

Kuvat: We♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)