keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Dear Santa...

                                                                    +

 Tässä oli siis vaan semmonen neutraali osuus (vaatimaton mikä vaatimaton)... No mut hei, joulu on vaan kerran vuodessa. Ja ainahan saa unelmoida (etenkin toi alempi lista:p)

  1. Tyylikirjat (esim. Lauren Conrad style)
  2. Arabian Koko astiastoa (kaapissa lista vielä puuttuvista jutuista) Nii joo ja tähän liittyen: Muumimukit on aina ihania :)
  3. Ikean koruteline
  4. Uusia pussilakana settejä, neutraalimpia, esim. valkoinen satiinisetti olis aivan ihana:) toi H&M Home pinkkipantteri on kans aika kiva
  5. Hiusten hyvinvoinnin tuotteita (Kiitos vaan idean synnyttämisestä R♥
  6. Uusi hyvä hiusharja
  7. Nomination kirkas kivi
  8. Snö of Sweden kirkas tai valkoinen rannekoru sekä sormus nii joo ja Spiritstoressa on yks IIIIHANA koru, joka oikeen häikäisee silmät
  9. Tollaset ihanat lämpöset tossut (Noi on Ellokselta, mut esim Kapphallissa oli ainankin joskus vaaleenpunaisia ton tyyppisiä:) ei valkosetkaan pahat ois)
  10. Raha ei tietenkään myöskään oo koskaan huno lahja ;) (Esim. helmikuussa siintävää New Yorkin matkaa silmällä pitäen) Nii ja on lahjakortitkin aina kivoja (Esim. H&M)





Nää on tässä tällaisia esimerkkiä antavia. Haaveita. Jos oon ollu tooosi kiltti ni oiskohan Joulupukki näin suopealla päällä?
  1. Vaaleanpunainen miniläppäri
  2. Tossa nyt on toi Chanelin klassikko (jollaisen joskus tulevaisuudessa haaveilen omistavani). Täs listassa se nyt yleisesti kuvastaa laadukasta ja tyylikästä laukkua.
  3. Kello (täydellistä ei oo tosin vielä sen parinkymmenentuhannen euron kellon jälkeen löytynyt, mut elän siinä toivossa, et sellanen kuitenkin on olemassa :))
  4. Järjestelmäkamera 
 Eiks Kiinassa toi elektroniikka oo vähän halvempaa? Toivossa on aina hyvä elää;)

Noniin, tosta nyt sit vaan valitsemaan :p Haaveiden ja toiveiden täyteistä joulunalusaikaa sulle♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)