perjantai 11. marraskuuta 2011

Friday

Tänään olin hyvässä seurassa vähän kauppoja kiertelemässä. Tarkoituksena oli löytää uusi koululaukka (vanha vetelee jo viimeisiään) sekä kengät vanhojentansseihin. Kaikki muu helmikuuta varten onkin jo valmiina: puku check, kampaaja check, meikkaaja check, pari check :) Kenkiä ei nyt vielä löytynyt, mutta onneksi tässä on vielä aikaa niitä metsästellä. Myöskään laukkua ei tarttunut matkaani.


Tänään ei vaan oikeen ollut sellaista kunnollista shoppailufiilistä. U know? Sitten kun sitä ei ole, sitä ei vain ole. Ystävät tekivät vaika ja mitä löytöjä, minä vain roikuin perässä. Ai niin, löysinhän minäkin kuitenkin jotain!:) Nimittäin sukkia! Muistaakseni kerroin teille taannoin kuinka aina käytän sukkia, jotka eivät asuuni millään ilmeellä sovi ja peittelenkin niitä sitten joko kenkien tai villasukkien voimalla. Nyt ei tätä ongelmaa enää pitäisi olla, sillä pongasin tarjouksesta kolme kolmen sukkaparin pakettia kahdella eurolla Cubukselta, nyt olen siis yhdeksän uuden sukkaparin onnellinen omistaja:)

 Tässä tämmöstä päivän asua pitkästä aikaa. Oi vitsit miten rakastan noita nilkkureita! (Ne on äitin, mut otan aina kaikki kehut tyytyväisinä itselleni ja kävelytän niitä silloin tällöin ylväänä ja eeeerittäin leveä hymy huulillani.) Ril's:in kengät eli kotimaista laatua :) Asusta tykkäsin kans jotenkin yllättävän paljon, löllö yläosa ja kiree alaosa. Housuista puheen ollen, tarvitsisin itselleni uudet farkut nyt tosi kipeesti! Täs on vaan yks ihan pikkuriikkisen pieni ongelma: en tykkää shoppailla farkkuja. Niitä täytyy aina sovittaa niin monia ja kaikki on kalliita, mitkään ei istu. Ne on aina joko liian isot jostain kohtaa mutta samalla liian pienet jostain toisesta kohtaa tai sitten vaan väärän malliset. Noh kaipa mun on jossain vaihessa hyökättävä tän probleeman kimppuun, joskus kun vain suinkin ehdin. Saas vaan nähdä milloin se sitten tapahtuu, nyt on meinaan joka vkl jouluun asti buukattu täyteen... Haluaako joku ihana siellä kertoa missä vaiheessa ehdin ostaa joululahjat, kun ei vielä yhtään ole hankittuna?

 En aina valitse ihan kaikkein parasta kuvauspaikkaa... Näissäkin kuvissa kivasti noi peilin rajat vähän muokkaa mun vartaloa, mutta onneks ootte niin fiksuja, että tajuatte sen johtuvan peilistä :D Tää vkl onkin yhtä hulinaa, saas nähdä miten selviän. Mun pitäis lukea kirja maanantaiksi, kirjoittaa kolme referaattia, tehdä esitelmä buddhalaisuudesta ja kaikkein hauskintahan tässä on se, että sunnuntaina olen lähdössä Raumalle juhlistamaan isänpäivää ja rakkaan mummuni syntymäpäivää (pääsen syömään suomen parasta ravintolaruokaa!:p). Lauantai-iltana olen lupautunut menemään Dressing Mimian järjestämään coctail-tilaisuuteen. Ei tässä mitään kiireitä tai muuta vastaavaa ole lähimaillakaan...
Kampauksesta väsäsin vielä erillisen kollaasin. Teko-ohjeet on nyt teillekin videon merkeissä esitelty. Toivottavasti olivat selkeät :) Ai niin voisin vielä mainita erään mahtavan jutun (sarkasmia). Lakkoilen taas. Tällä kertaa en pidättäydy pelkästään karkeista, lakkoon kuuluvat kaikki mahdolliset herkut, alkoholijuomat  ja hyvät ruoat (isänpäivä ruokailu on ainoa poikkeus). Teimme tällaisen sopimuksen yhdessä parhaan ystäväni kanssa. Mikäli selviämme (KUN selviämme!) lähdemme viikonlopuksi Viroon kylpylään hemmoteltaviksi:) Sitä todellakin odottaen. Ei minusta ole tällaiseen, alussa soittelin luovutus mielessäni ystävälleni päivittäin, nykyisin vain suunnittelen soittavani. Ehkä tästä jotenkin selviän, onhan kyseessä kuitenkin vain viisi viikkoa...

Topit - H&M
Housut - Vero Moda
Kengät - Ril's
Paita - Ginatricot

3 kommenttia:

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)