torstai 10. marraskuuta 2011

I'm in love with...


Päähineet! Rakastan kaikkia erilaisia päähineitä. En kuitenkaan ole verrattavissa teetä rakastaviin englantilaisrouviin, en siis ole yliampuvien hattujen suurin ystävä. Päähinerakkauteni kohdistuu lähinnä pehmoisiin, lämmittäviin pipoihin sekä toisinaan muodissa oleviin syksyn ja kevään erilaisiin päiden lämmittimiin.
Myssyt, pipot, pirteät, mukavat, pehmeät ja lämpimät ovat saavuttaneet suuren suosion elämässäni jo hyvin varhain. Olen nimittäin varsinainen vilukissa. Ääreisveronkiertoni on huono ja palelen aina. Pyöräillessäni keskellä kesääkin saatan välillä kaivata korvieni suojaksi jotain lämmintä. Viima ottaa korviini jotenkin niin ikävästi, että korviani saattaa jopa särkeä.
Harvemmin tätä kesäisin tapahtuu, mutta syksyisin tämä muodostuu aina suureksi ongelmaksi. Olisin valmis vetäisemään päähäni paksuimman ja lämpimimmän talvipiponi jo syyskuussa. Ihan siihen en kuitenkaan ryhdy vaan suosin sitten sen sijaan vähän ohkaisempia päähineitä. En ymmärrä kuinka toiset kulkevat päät paljaina halki kylmän talven. Hiukset pysyvät paremmin asemissaan, mutta voi, poloiset korvaparat. Palelen aina muidenkin puolesta, mikäli pakkasella näen pipottomiapäitä.
Baskerit. Nämä kauniit ja ah niin tyylikkäät ranskalaiskaunottaret mieleen tuovat päähineet ovat myös mieleeni. Suomessa itse käytän baskereita vain syksyisin ja keväisin, sillä talvella ovat nuo upeat päähineet liian kevyitä taistelussa kovia pakkasia vastaan.
Myös korvaläpät ovat oiva keksintö. Muodikkaat ja lämmittävät juuri oikeasta kohtaa J Mikä on sun suhteesi päähineisiin? Like or dislike? 

Kuvat: we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)