perjantai 2. joulukuuta 2011

Christmas party

Google kääntäjä kertoi mulle et toi on pikkujoulu englanniksi :)

Mutta siis asiaan. Pikkujoulua on Suomessa tapana juhlia ainakin kuukausi putkeen. Ensimmäiset aloittelivat jo edellisviikonloppuna, ihan täysin virallisestihan se oli viime viikonloppuna, paljon on juhlahumua luvassa tulevalle viikonlopulle ja sitten olisi vielä seuraavallekin juhlat luvassa. Mikäs tässä ensimmäisenä tulee ongelmaksi? No asu tietysti! Ajattelin vähän kartuttaa nettikauppojen valikoimia ja esitellä teille sitten omia suosikkejani :) Ehkä joku saattaa jopa saada pientä inspiraatiota.


Nää tässä ylemmässä on kaikki H&M:n tarjontaa. Oon sitä mieltä, että musta sopii pikkujouluihin. Se on juhlava väri vaatteissa ja jokaiselta naiselta tulis löytyä vähintään yksi pikkumusta. Multakin siis tosiaan löytyy jo, enkä tiiä miks ees menin näitä ihastelemaan... Eikä muuten olleet ees pahan hintaisia. Voisin suositella kurkkausta H&M:n tarjontaan, mikäli oot mekkoa vailla. Ihastuin hirmuisesti tohon ekaan, kimaltavaan. Se olis just nyt varsin muodikas, ja toi malli jotenkin uppoo muhun. Lisäks toi alarivin keskimmäinen on ainakin kuvassa kaunis. (Jotenkin kun toi vaaleenpunanen vaan sattuu mun silmääni miellyttämään :p) Mikä on sun suosikki?

Kurkkasin myös Nellyn tarjonnan. Onneks mulla ei oo rahaa, ni en voi vahingossa sortua näihin upeisiin luomuksiin. Punainen on mun mielestä aika tosi vahva väri, etenkin kokomekossa, ehkä jopa turhan rohkea. Otin ton kuitenkin tähän nyt ihan pikkujoulun kunniaks, sillä onhan punainen kuitenkin teemaan sopiva. Mutta ah voi ei... Toi eka mekko... Tykkään. Mitäs mieltä sä oot? Minkä näistä kaikista ottaisit itsellesi, vai eikö mikään oikeen nappaa? Onko sulla jo oma asu tiedossa.


Iskipäs tähän vielä pikkujouluhumun keskelle yks risteilykin itsenäisyyspäivälle. (jeejee!:)) Ja aloin sitten totta kai automaattisesti pohtia jo mitkä kengät lähtis mukaan. Toisaalta himottais hirveesti ottaa Espanjasta ostetut kauniiit nilkantappajat, mutta niin siinä se ongelma piileekin. Sit mietin, et no mitäs jos ottais sit vaan balleriinat, mut tuntuu jotenki bliisulta. Saappailla meen ja ne oiski sit sellaset seuraavan päivän kenkulit, mutta entäs ilta? Ehkä sit vaan perus mustat korkkarit? Onko vinkkejä?


Kivoja pikkujoulujuhlia sulle!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)