sunnuntai 4. joulukuuta 2011

To hair

Oho kylläpäs multa nyt tulee koko ajan jotain hiusjuttua, ei yhtään mun tyylistä. No mut alotin jo ni tässä nyt sit tulee. Elikkäs aattelin vähän listailla hiustuotteita, jotka mua kiinnostais. Voitte jakaa omia kokemuksianne kyseisistä tuotteista, jos sellaisia löytyy. Ois kiva kuulla :)
Tämmösistä haaveilen tällä hetkellä. Eiks hiuspuuterin sanotakin saavan hiuksista sellaset tuuheemmat, ei niin littanat? Aijjuu voisin vähän mainostaa sitä Tigin kiharasuihketta, jonka just keskiviikkona ostin. Äitini (jolla on permanentti päässä) lainasi suihketta ja kehui tulosta. Sanoi, että hiukset olivat kuin olisi juuri permanentin ottanut. Eli suosittelen :) Tämmöstä hiusasiaa vaan tällä kertaa.

4 kommenttia:

  1. Mistä ton blondisuihkeen voi ostaa? :))

    VastaaPoista
  2. Turussa ainakin Sokoksella myydään :)

    VastaaPoista
  3. Hei! :) Vähän myöhässä tähän, kun löysin blogin vasta äskettäin, mutta itse käytän juuri tuota hiuspuuteria, ja voin suositella. Tosin, itelle ainaki käy niin että hiukset on tuuheat vaan muutaman tunnin, mutta voinee johtua mun oman kuontalon paksuudesta :D

    VastaaPoista
  4. Jees, mietin, et voisin tässä nyt aleissa pyöriessä katsella noita hiustuotteita ja pistän korvan taakse sun suosituksen :)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)