perjantai 24. helmikuuta 2012

I'm in love with this city

Huhhuh, mistä aloittaisin? Liikaa kerrottavaa. Päällimmäisenä tässä nyt on mielessä eilisilta. Löydettiin äidin kanssa maanpäällinen paratiisi. Okei no ostosparatiisi ja en tiedä voisko sitä samalla kutsua myös siksi astetta pahemmaksi paikaksi. Siis valtaisa (en edes muista kuinka monta kerrosta omaava) kauppa, joka myi kaikkia merkki tuotteita ihan pilkkahintaan. Century 21 en voi muuta kuin suositella. Jos joskus tulet täällä New Yorkissa käymään, niin tuo on kyllä ihan must paikka. Tosin omakohtaisen kokemuksen pohjalta voin sanoa, että mukaan kannattaa varata paaaaljon rahaa. Mulla ei oo koskaan ikinä elämässäni menny yhteen kauppaan semmosta summaa, mutta mitä sillä rahalla sai niin voi pyhä jysäys sentään! Suomessa en ois saanu yhtäkään artikkelia sillä hinnalla. Palaan näihin mun uskomattomiin löytöihin sitten vielä kuvien kera myöhemmin.


Viime postauksessa saittekin kuvia meidän ensimmäisestä kokonaisesta päivästä täällä. Oltiin kiertoajelulla. Päivällä kierrettiin koko Manhattanin saari kuunnellen oppaan kerrontaa. Nähtiin paikkoja mm. Sinkkuelämää Carrien kotikatu, Spiderman leffan tapahtumapaikkoja ja taloja, joissa kuuluisat näyttelijät asustavat. Hintaan kuului vielä yöajelukin, jolloin saimme ihastella kaupunkia miljoonine valaistuksineen. Tällöin kävimme myös Brooklynin puolella. Päätin, että musta tulee miljonääri, sillä meille kerrottiin, että asunnot joista yöaikaan oli taivaallinen näkymä Manhattanille maksavat yksiö n. 3miljoonaa ja sitä rataa sitten suuremmat huoneistot. Ihan meinasin huomenna muuttaa.


Keskiviikkona mentiin veneilemään. Taino miten sitä nyt kutsuisi, mutta sellainen sightseeing juttu myös, joka kuului tiistaisen ajelun hintaan. Nähtiin vapaudenpatsas läheltä ja ihailtiin kaupunkia Hudson-joelta. Tämän jälkeen vuorossa oli pieni Starbucks tuokio (tää vaan on kans niin pakko, kun kerta Jenkkilässä ollaan ;)). Nyt oon jo vähän päivistä sekaisin, mut luulisin, että tää oli myös päivä jolloin piipahdettiin Macy's tavaratalossa ja Victoria's Secret liikkeessä, josta mukaan tarttui ihanat bikinit. Sinne olis vielä tarkoitus palata tänään, kun viimeks tosiaan vaan kävästiin. Illalla mentiin katsomaan Mamma Mia musikaali Brodwaylle. (Asutaan muuten ihan vieressä, mutta hotellihuone on niin hiljainen, ettei edes uskoisi olevansa Nycissä.) Itse olen nähnyt elokuvan niin monesti, että odotin ehkä vähän jotain ihmeellisempää, mutta mieletönhän se oli!

Huhhuh, onpas tekstiä tullut paljon, taidan palata huomiseen päivään vähän myöhemmin. Sen verran täytyy sanoa, että olen RAKASTUNUT tähän kaupunkiin. En tahdo lähteä täältä! Hassua, miten esimerkiksi melkein kiljuin innostuksesta, kun syötyämme kiinalaista saimme sellaiset onnenkeksit ennustuksineen, jollaisia aina elokuvissa ja sarjoissa näkee. Voih voisin kirjoittaa vaikka romaanin kaikista kaupungin pienistä ihanista yksityiskohdista, mutta taidan säästää teidät siltä. Nyt taas liikenteeseen.



2 kommenttia:

  1. oi ihanaa lukee näitä nella! pidä tosi hauskaa nää muutamat pvät vielä!:) en tajuu tätä vieläkää:D en jaksa odottaa et nähään jo, saat kertoo sitte ihan KAIKEN!!<3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ronja<3 huomenna jo melkein heti aamiaisen jälkeen lähtö et Suomessa oon sit jo joskus maanantai aamupäivällä:) Kerron sullekin ihan kyllästymiseen asti ihan kaiken ja enemmänkin<3:)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)