keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Rest of the days in The New York city

Perjantai oli ensimmäinen ja viimeinen sadepäivä koko reissumme aikana. Suunnattiin aamiaisen jälkeen metrolla Chinatowniin. Ja arvatkaas kenellä oli kädessään Chanelin 2.55, siis Chinatownissa;) Feikki ois maksanu 40dollaria. En ostanut. Ne oli kyllä aika juonikkaita myyjiä ja hienoimmat feikit oli ihan eri kadulla ja kahden oven takana piilossa, niiden myyminen kun on laitonta, toisin kuin ostaminen. Ihastelin siellä Pradan, Jimmy Choon ja lukuisten muiden huippumerkkien kopioita. Mitään ei sieltä takahuoneesta mukaani tarttunut. Vaikka täytyy myöntää, että kyllä houkutti. Päätin sitten kuitenkin, että se aito tuntuu PAALJON upeammalta (sitten joskus miljardin vuoden päästä) kun sen hyppysiini saan. Muutama koru ja ensimmäiset tuliaiset tarttuivat kuitenkin matkaani.


Vähän meidän huonetta.

Nää kaikki kamat ja ton kokonen matkalaukku... Selvisin!:)
 Tuolta suuntasin sitten vielä uudestaan Victoria's Secretille. Miten voi olla olemassa niin kiva kauppa? Huhhuh ja tällä kertaa sinnekin upposi vähän tavallisia shoppailureissuja enemmän rahaa, hups. No mutta kuinka usein sitä ihminen pääsee Isossa Omenassa käymään? Ei kovin usein. Ja silloin kun sinne pääsee, niin eikös sitä silloin saa vähän tuhlatakin? Tuliaisiakin kun sieltäkin parhaille ystäville tarttui;)

Asento?
Kyllähän täs on helppo hymyillä. Syynä lienee the U.S.A. :)
Mulla oli mukana vaan tuo yksi takki, ja jos nyt lähtisin uusiks, ottaisin kyllä ton lisäks trenssin mukaan, hyvin olis lämpimimpinä päivinä senkin kanssa pärjännyt :)
Perjantaina vietimme jonkin aikaa hotellilla kirjojamme lukien. Mulla oli mukana joululahjaksi saamani Sinkkuelämää Ensimmäinen kesä New Yorkissa kirja. Ja voih kuinka mukavaa sitä olikaan lueskella samalla, kun itse oli paikan päällä ja seikkaili päivisin samoissa maisemissa. Kirja oli musta hirmu hyvä! Koska siihen tulee jatkoa? Pakko saada lisää lukemista! Ja arvatkaas mitä, illalla mentiin vielä uudestaan musikaaliin. Tällä kertaa show oli todella mielettömän upea ja yllätti meidät enemmän kuin positiivisesti. Chicago. Jos matkustat Nyciin ja päätät mennä katsomaan vain yhtä musikaalia, suosittelen ehdottomasti tätä! Aivan käsittämättömän huikeita tanssi-ja laulukohtauksia! Olen joskus vuosia sitten nähnyt elokuvan, mutten muista siitä juuri mitään joten päätin, että käyn lainaamassa elokuvan jo viikonloppuna. Äiti kyllä sanoi, että musikaali löi elokuvan 7-1 ;)


Lentokenttäruokailut.

Lauantai oli viimeinen kokonainen päivämme unelmieni kaupungissa. Käväisimme vielä siellä samaisessa luksusmerkkien halpahallissa jos nyt näin hauskasti voisi sanoa. Tällä kertaa itselle mukaan lähti vain yksi kaunis mekko, vaikka kuolasin kyllä Nina Westin, Michael Korsin ja Guessin toinen toistaan upeampia takkeja. Lauantaina sain ostettua myös loput tuliaiset ja illalla mentiin viimeisen illan kunniaksi oikeen ravintolaan syömään, jonka nimen ansiosta siellä halusin käväistä: T.G.I Friday's.


Sunnuntaina ei aamiaisen jälkeen ehditty enää oikeen muuta kuin ottaa taksi ja matkustaa Newarkin kentälle. Siellä ostin vähän lukemista lennoille ihan uskomattoman edullisesti. Suomessa ohuetkin muotilehdet maksavat mielestäni aika paljon, tuolta ostin kaksi kirjan kokoista, joista maksoin alle 5 dollaria kappaleelta :)

Sellainen matka mulla. Kirjoittelen vielä ostoksista, laitan teille kuvat Central parkista ja teen ehkä koosteen vinkeistä Nyciin matkustaville.

2 kommenttia:

  1. Voiskohan saada jossain vaiheessa semmosen postauksen misä olis kaikki NYCin matkan ostokset niitä nimittäin näytti olevan :))

    VastaaPoista
  2. Juu sellainen on luvassa:) Aattelin vaan sujauttaa väliin jotain vähän muutakin, etten ihan ylikuormita teitä New York jutuilla :)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)