sunnuntai 13. tammikuuta 2013

blaahblaahblaah

Suloista sunnuntaita, saatte itse päättää millainen se sitten omalla kohdallanne onkaan!:) Pitää vielä pari sanaa eilisestä postauksesta sanoa, kun tosiaan aika kiireellä piti se hutaista. Tarkoitukseni oli heti vuoden alussa aloittaa uusi ja parempi, terveellisempi elämä! No arvata saattaa, ettei se ihan niin loisteliaasti sitten alkanutkaan:D Ajattelin sitten, että noh, aloitan kun koulukin alkaa ja rutiinit palaavat normaaliksi arjen myötä. Olisin saattanut onnistua, ellen olisi sunnuntai-iltana saanut jostakin inspiraatiota leipoa pellillistä vadelma-suklaamuffinsseja... Niitä sitten nautiskelin koko viikon aina aamupalaksi. Eikä siinä vielä kaikki, kuten kerroin, olin maanantaina H:n kanssa elokuvissa, ja eiköhän sinne tietysti ihan minun kiusakseni ollut tullut popcornimausteet takaisin... Ja kun koko maanantai oli jo alkanut näin epäonnistuneesti terveellisen elämäni kannalta päätin lopettaa koko yrittämisen :D Annoin koko viikon sitten mennä omalla painollaan. Lohduttelin itseäni sillä, että elämästä kuuluu nauttia, ruoka on hyvää ja syöminen on kivaa, ja lempiväitteeni: ihminen kuolee jos se ei syö! Joten toistaiseksi vielä nautitaan kunnon leffasnackseista ja syödään ulkona kun siltä tuntuu. Mites teillä onnistui uuden vuoden lupaukset terveellisemmästä elämästä? Vielä uudet tavat voimissaan? Ehkä minäkin vielä jossain vaiheessa saan itseäni niskasta kiinni, muttta tällä viikolla se ei tosiaankaan onnistunut...



Napsasin nyt pitkästä aikaa kampauksesta kuvan. Sen jälkeen kun värjäsin hiukseni en ole enää sellasia "sotkunutturoita" tehnyt, jos muistatte mitä meinaan? Taisin joskus jonkin videonkin sellasen laitosta tehdä? Tämä nyt kuitenkin oli vain tällainen pikaväkerrys, eikä edes kovin kummoinen, mutta sainpahan jotenkin hiukset ylös:)


Ja miksi eilen hutaisin postauksen kiireellä? Olin juuri lähdössä Raumalle. Siellä minulla oli varattuna kasvohoito. Sain jo kesällä syntymäpäivälahjaksi lahjakortin sinne tädiltäni, mutta se jotenkin unohtui ja jäi siksi näin pitkälle. Kasvohoito oli todella miellyttävä ja rentouttava. Nappaan teille vielä kuvan paikan käyntikortista, jos kiinnostaa käydä kokeilemassa. Hoito oli nimellä Rentouttava kasvohoito. Siihen kuului mm. kaksi eri kuorintaa sekä hieronta. Hoidon jälkeen olin vielä syömässä lempiravintolassani koko Rauman poppoon(sukulaisteni) kanssa. Illalla koko viikon pitkä odotus päättyi, kun katselin Putousta parin ystäväni kanssa. Ihan mukava päivä siis eilen, etten sanoisi!:)

                                                                Housut - Veromoda
                                                              Villapaita - H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)