maanantai 21. tammikuuta 2013

Dream on dream on

Hii ja ihanaa uuden viikon alkua!:) Aina on hyvä päivä tehdä tärkeä päätös ja muuttaa elämän suuntaa, kääntää uusi lehti elämässä. Moni aloitti terveellisemmän elämän kun vuosi vaihtui. Monet aloittavat uuden harrastuksen syksyn tullen. Miksei muutoksen päivä voisi olla vaikkapa tämä päivä, tai ensiviikon keskiviikko? Kaikkihan kuitenkin lähtee vain itsestä. Sain paljon voimaa eilen yhdestä lauseesta, jonka kuulin eräässä tv ohjelmassa: Kaikki mistä voit unelmoida, voit toteuttaa. Toivottavasti lause antaa teille tsemppiä uuteen viikkoon, kuten se minulle antoi! On tärkeää pysyä positiivisena ja uskoa itseensä, mitä tietä ikinä lähteekään kulkemaan. Mutta nyt asiasta aivan toiseen, nimittäin materia -tarkemmin sanottuna vaate-haaveisiin.



 Peplum! Se on hankintalistalla ykkösenä. Valkoinen toppi tai T-paita tarttuu mukaan heti kun sellaiseen jossain törmään. Ehkä joku kiva kesäinen värikin voisi olla mukavan piristävä. Täytyy kierrellä ja katsella tarjontaa. Myös mustassa olisi puolensa, sopiihan se näet kaiken kanssa.



Tällainen hame! Väriä en ole vielä osannut päättää. Jos törmään edullisiin yksilöihin, voisin harkita sekä mustan, että jonkun hempeän vaalean värisen ostoa.  Ihastuin tähän malliin jo samoihin, kun kenkiin, jotka sain vihdoin ja viimein viime viikolla omikseni. Amerikassa kun tämäkin malli oli pinnalla jo alkusyksystä. Odotan näiden tulevan kevääksi/kesäksi Suomeenkin!:) Myös tämän tyylinen mekko on haaveissani, mutta siitä tuleekin vielä erillinen postaus myöhemmin tällä viikolla.


Uusia kauluspaitoja ja puseroita etsitään. Erityisesti olen ihastunut sellaisiin sifonkisiin, joissa on solmittava rusetti kauluksessa. Omistankin jo yhden valkoisen sellaisen, mutta haluaisin vielä ainakin mustan. Lisäksi haaveilen tuollaisesta kollaasin oikeassa yläkulmassa olevasta, koristeellisen kauluksen omaavasta puserosta. Uusia farkkuja pitäisi ostaa, mutta mielestäni farkkujen ostaminen on yksi maailman inhottavimmista asioista :D Kaikki ovat aina epäsopivia jostain kohtaa ja siitä tulee vain paha mieli, kun kaikki tuntuvat liian pieniltä. Lisäksi siinä sovittamisessa tulee kuuma ja ahdistus, kun täytyy kiskoa housuja jalkaan ja pois uudestaan ja uudestaan ja uudestaan... Kultaisesta hameesta olenkin jo muutamaan otteeseen kirjoitellut, eli se totisesti on hankintalistallani. Lisäksi liitin kollaasiin vielä Michael Korsin laukun. Tuo väri olisi juuri ihanteellinen(sopisi talvisaappaisiini) mutten tiedä mitä rahatilanteeni sanoisi merkistä... Saahan sitä aina haaveilla ;)

Kuvat: Fashiolista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)