tiistai 22. tammikuuta 2013

Black&White ♥ Mint

Moikka! Ja mitäs muuten tykkäätte uudesta bannerista? Parempi, kun nyt ei lue kahdesti samaa? Tänään toinen salilla käynti tän vuoden puolella. Tai no se jäi vähän puolikkaaks kun oli just yläkoululaisten liikuntatunti, mutta pääsimpähän ainakin matolle juoksemaan ja kunnon venyttelyt venyttelemään!:)


Olisko teillä muuten jotain postaustoiveita? Kommenttia vaan tulemaan jos on jotain ideoita! Mulla on tosiaan koulu nyt niin lopussa, että enää huominen ja torstai normipäiviä. Siihen viel plussataan koeviikko, penkkarit, tentit, kirjotukset, yks tutkielma ja se olis sit siinä koko homma. Vähiin käy ennen ku loppuu. En tiedä vielä miten elinvoimaisena blogi pysyy lukujakson aikana. Päivittäisiä postauksia ei varmaan tule, mutta kyllä mä teitä jossain kohtaa tuun moikkailemaan. Ilmottelen sit vielä tarkemmin kun ne hektisimmät hetket alkaa. Mitä lähemmäs kirjotukset käy sitä suuremmaks paniikki ja ahdistus kasvaa, mutta onneks aina voi lohduttautua sillä tiedolla, et ei kukaan niihin oo ennenkään kuollu :p

                                                                  Kengät - Spiritstore
                                                                   Housut - Veromoda
                                                                      Paita - joululahja
                                                                     Toppi - H&M
                                                                Villatakki - Ginatricot

2 kommenttia:

  1. aaah, tuollaisia Jeffreys Cambelin(?) tyylisiä kenkiä itsekkin himoitsen, mutta en yhtään tiedä kuinka sopisi omaan tyyliini. Muilla ne näyttää niin kivoilta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäki haaveilin kauan ja nyt vihdoin ostin omaksi!:) Eihän se selviä kuin kokeilemalla;)

      Poista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)