sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

About my hair



Moikka ihanat! Laitan teille nyt oikein yliannostuksen kuvia värjäysoperaatiosta. Tuollainen paketti lähti kaupasta pitkällisen pohdinnan ja haastavan valinnanvaikeuden seurauksena. Otin tarkoituksella todella vaalean, sillä tiesin, ettei väristä ensimmäisellä värjäyksellä tule sellaista kuin paketin kuvassa. Suuret kiitokset vielä ihanalle R:lle, jota ilman en olisi kyllä selvinnyt♥



Tällläinen oli hiusten värini ennen värjäystä. Ja kyllä aivan oikein, ylläni on maailman tyylikkäin paita ;) "Vähän" pieneksi jäänyt ja paikoin maalitahroja sisältävä työpaitani onkin jo odottanut esittelyään täällä blogin puolella ;) Muutamaan lauseeseen voisin kiteyttää hiusteni aikaisemman värjäyshistorian. Yhdeksännellä luokalla otin tummannruskean sävytyksen (eli kevyemmän värin, jonka ainakin piti kulua ajallaan pois). Seuraavan kerran otin Turussa jossakin kampaajalla muistaakseni syksyllä 2010 hunajanvaalean värin (eli takaisin omaan sävyyni). Ja sitten edelliskerta olikin se joulukuinen värjäys, joka ei omasta mielestäni muuttanut väriä juuri mihinkään suuntaan, vaikka kampaajalle mennessäni mielessäni oli paljon huomattavampi muutos. Nyt perjantaina siis ensimmäistä kertaa laitoin itse väriä päähän (tai no siis R, mutta kotona kuitenkin) tavoitteena vähän huomattavampi muutos :)



Väri päässä -vaiheestakin oli pakko ottaa muutama otos.



Lopputulos.


Erilaisessa valaistuksessa väri näyttää ihan erilaiselta. Tosi vaalea se nyt on, mutta mitä kommenttia nyt olen ainakin muilta saanut, ihan luonnollinen, eli ei liian vaalea sitten kuitenkaan. Mitäs sanoo lukijakuntani, miltä näyttää? Sopiiko?




Asu muutenkin todella tyylikäs, kun on tuollaiset hieman kulahtaneet lökärit jalassa, mutta tää olikin mun suojahaalari väriä vastaan...










Anteeksi nyt taas suuresta kuvamäärästä (syytän liian kivaa kameraani), mutta halusin näyttää teille tulosta erilaisissa valaistuksissa, jotta saatte paremman kokonaiskuvan :) Ei muuta tällä kertaa, mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!


4 kommenttia:

  1. Tota kannattaa käyttää hopeeshamppoot ni menee sit tuo keltasuus poies :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, tarkoitus olis:) Mulla on sellanen ollu nyt jo käytössä ja tarkoituksena ois viel ostaa sellanen blondisuihke, joka myös auttaa tossa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) Meiän pitäis oikeesti nähä taas joskus pitkäst aikaa!

      Poista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)