lauantai 17. maaliskuuta 2012

Outfit of the day

Oho menipäs myöhäiseksi päivän postaus. No mutta tässä teille nyt kuiteskin asukuvat lasien kanssa. Nää on otettu torstaina, jolloin lasit sain, eli näissä on vielä vanhat hiukset. Ja kellokin muuten vilkkuu näissä :)


 "Esittelen täs vähän tätä mun kelloo tällee ovelasti." (Lähikuviakin vielä myöhemmin luvassa).


Anteeks, mut miten kauniisti toi mun tukka voi olla? Tosi siistin ja selvän näkönen näis kuvis, vai mitäs tykkäätte? :D Noo mut me ei nyt välitetä siitä, eihän? Yllä mul on vähän tylsästi mustaa ja valkoista mut sitä on sitten piristämässä toi viime syksyinen huivilöytö.


Täytyy tosta huivista viel sanoo, et must se on aivan mahtava, vaikka onkin teoriassa vähän lapsellinen: kissakuvioita. Ne ei kuitenkaan oo mitenkään vaikuttavat, tai hyppää sieltä heti silmillä, mut antaa semmosta elävämpää ilmettä siihen, kuin jos se ois vaan esim. sininen valkoisin palloin.


 Tommoset noi nyt sit on. Mitäs mieltä ootte, sopiiko? Esittelen noi teille vielä lähemmin myöhemmin, mut tässä näette nyt miltä lasit näyttää in action.


Sanokaa mitä sanotte, mut mä haluan pitää kelloa oikeassa kädessä. En ole vasuri, mutta silti. Kokeilin sitä kyllä ensin vasempaan, mut ei se tuntui jotenkin ihan luonnottomalta. Oikeeseen käteen se istuu kuin nenä päähän, ainakin mulle siis. Näissä kuvissa se on vähän tyhmästi ton hihan päällä tavallisesta poiketen, mut aattelin et saan siten teille sit paremmat kuvat :)


Housut - Veromoda
Toppi - Monki
Svetari - Only
Huivi - Seppälä
Kello - Michael Kors
Lasit - Prada

Silmäasemalla oli sellainen tarjous, että lasien ostaja sai aurinkolasit kaupan päälle :) Omani ovat Ralph Laurenit.

Myös pikkuneiti pääsi asukuviin esiintymään :) Ihanat illan jatkot! Tai hyvät yöt pitäisi ehkä jo toivottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)