keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Barcelona packin

Oikeesti onhan kaikilla muilla samoja ongelmia? Pakkaaminen on mukavaa, mut en vaan mitenkään osaa ottaa vaan sen verran ku oikeesti tarvitsisin... Aina mul on liikaa tavaraa mukana, mut must tuntuu et jos jätän jotain pois, ni sit kuitenki kaipaisin just sitä artikkelii siellä. Mut oon kuiteski sellanen, et etenki lomaillessa saatan kesken päivän vaihtaa asua pariinki otteeseen: 1) rannalle bikiinit ja siihen joku hellemekko 2) iltapäivällä shortsit ja toppi kun ohjelmassa on esim. syömään meno tai shoppailu 3) partypukeutuminen ;)) En jaksanu nyt napata pakkailuista kuvaa, mut näky mun sängyllä oli suurinpiirtein samanlainen kun eilen;D (ei nyt ihan kuitenkaan, mut melkein).

Kone lähtee siis aamu seitsemältä Hesasta, eli täältä täytyy lähtee joskus kolmen paikkeilla. Yritetään mennä aikasin nukkuu, että siinä sais sit edes muutaman tunnin unta, kun Espanjan päässä on jo sillekin päivälle vaikkas mitä suunnitelmia:)) Mennään M:n isovanhempien luokse syömään (siinä sitä todellakiin päästään Espanjan ytimeen, ei sitä meinaan ihan jokainen turisti pääse samaa kokemaan), sekä joko rannalle tai sitte M:n kaverin uima-altaalle (kelpaaaaaa!). Enää huominen päivä ja sitten oioioioioi.....!:)

Tietty perhettä ja ystäviä tulee ikävä, mut eniten huolettaa et miten tää yks selviää :/

mun vaavi<3
Bloggailu taitaa sit Espanjan ajaks jäädä tauolle. Tai en tiedä vielä yhtään, että miten siellä pääsen datailee.Saa nähdä. Mut Epsanjan jälkeen saatte sit sitäkin enemmän kuulumisia;) Saattaa olla, että huomenna vielä kirjottelen jotain, mut siihen asti sit ainanki: Adiós amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)