lauantai 23. heinäkuuta 2011

Summertime

Tänään tulin omalta mökiltä kotiin, jossa nyt hetken ehdin hengähtää ja sit seuraavaks suuntana kaverin mökki. Must mökkeily on kyllä kivaa ja se vaan kuuluu Suomen kesään. Tossa kun ajeltiin kotiin ni sain nyt molemmat Ellet luettua. Suuri ja mehukas annos muotia.Tekis mieli pukeutua nyt hienosti muodin mukaan, mut en mökille kuitenkaan ihan taida. Mökkeillessä harrastetaan mökkimuotia :D Eli toisin sanoen ihan mitä vaan mukavaa yllä (: Oi mun täytyykin jossain vaiheessa ottaa kuva mun kumisaappaista ja laittaa se tänne teille esille. Vaikka nyt itse sanonkin, ni mulla on kyllä maailman hienoimmat kumisaappaat. En oo kellään törmänny upeempiin. Mut niistä lisää sit joskus myöhemmin.

 Tämmönen oli oloasu yhtenä päivänä. Löysä nuttura kruunaa koko asun. Tää eka on vähän tärähtäny mut ehkä ihan hyvä ku ei tollasina kotipäivinä jaksa ees naamaa ehostaa...
 Paita    - Gina tricot
Shortsit - H&M
Ihanaa kun on kesä! Vaiks tänään aamulla mökillä olikin kauhee ilma. Ukkosti, satoi ja salamoi. (Sori ku viljelen tätä sanontaa mut) tää on Suomen kesä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)