lauantai 23. heinäkuuta 2011

Relaxing

Suomi on kyllä ihana maa! Tänään just vaan ihastelin maisemia, peltoja ja auringon paahdetta, kun matkustin kaupungista mökin rauhaan. Oli ihana vaan istuu bussissa, kuunnella novaa (sielt soi tänää ihmeen hyvii biisei) ja lueskella rakkausromaania. Suomessakin on muuten paljon hienoja autoja (ja tälläsillä keleillä näkyy paljon toinen toistaan upeempii avoautojakin :)). Nyt toden totta tuli oikeeseen väliin tää mökille rentoutumaan lähtö. Pää on viime aikoina ollu ihan täynnä ajatuksia ja asioita on kerääntyny vaikka miten ja paljon. Ihanaa päästä ees hetkeks pois kaikesta. Tai no täytyy kyllä sanoa, et mun oli vaikee lähtee tänne ottamatta asioita ja ajatuksiani mukaan. Laukussa on kaks kirjaa, kaks lehtee, vihko ja kannettava. Aikaa on yks vuorokausi. Eka tuntui siltä, et ei tästä rentoutumisesta tuu mitään, mut sit vaan jätin kaikki luettavat ja puhelimen sisälle ja lähdin ite ulos rauhottumaan. Ihana ilma oli tänään!:) Ajatuksetki lähti taas kulkemaan. Unelmointia... Mitä kaikkee haluisinkaan nähdä ja kokea. Mitä kaikkee aion elämässäni tehdä. Mitä toivon tulevaisuudeltani. Mitkä ois ihania matkakohteita. Keitä ihmisiä haluun pitää lähelläni. Mitä haluisin tehdä lukion jälkeen... Paljon ajatuksia. Nyt kuitenki saunan ja uinnin jälkeen ihanan raukee olo. Erityisen tästä päivästä teki mun parasystävä J, joka oli kihlattunsa kanssa tänään tos naapuri mökillä. Saatiin ees muutama sitäkin tärkeempi sana vaihdettuu. En ois mitään ilman mun ystäviä. Ei kukaan oikeesti ois. Mulle on luotu kolme aivan uskomattoman ihanaa ihmistä J, E, S (jes!:)) Harmittaa ku mulla on nyt ollu niin paljon kaikkea, ja tuntuu et neki on kaikki nyt niin kiireisiä, et ei olla oikeen kunnolla ehditty juttelee aikoihin... Mut uskon tänki tästä korjaantuvan :)

Hei ainii, ihan oikeesti, hyvästi terveellisempi elämä ei tästä tuu mitään :D Kun nousin linja-autosta vanhempani ilmoittivat meidän menevän syömään. Ravintolaruokailu, kauhee nälkä ja terveellinen elämä on erittäin surkea yhdistelmä. Söin kanakorin <3 Rasvaiset ranskalaiset, suussa sulavat kananugetit kera maukkaan majoneesidipin. Mökillä J:n ja sen kihlatun kanssa passionjuustokakkua, namii :p kera Fanipalojen. Vähän myöhemmin kun sukulaisiakin saapui täällä piipahtamaan söin vielä vähän lisää juustopassion kakkua (jota itse asiassa juuri nytkin napostelen :p) sekä mustikkapiirakkaa. Hetki sitten mutustelin mansikoita vanilijakastikkeella. No mut ruoka on rakkaus <3 Ei mut nainen kokoo ittes. Juu sallin itselleni nyt tän herkuttelupäivän, sillä onhan tänään koko päivän ollu perjantai ja oon jo selvinny pari päivää herkuttelematta :D Kyl sitä välillä täytyy palkita itsensä :) Ai nii, söin myös karkkeja tänään... Tää oli kyllä aikamoinen takaisku mun lifestyle muutoksessa, mut syksyllä mun vasta onkin tarkotus kunnolla panostaa tähän (kesällä ku se tuntuu aika hankalalta). Hyvä ruoka parempi mieli :) Nyt voin sit hyvällä mielellä, vatsa pömpöllä mennä tuutimaan (jo tähän aikaan?!? jeeeeee!) :).

Misu on nyt kotona BB:n kans. Mitenköhän se selviää huomiseen asti? Hyvin se oli mun Espanja reissun aikana pärjänny. Saman kokonen se on ulkoisesti, mut painaa puolet enemmän. Aivan iihuna äitin vaavi. Tänäänki se herätti mut 10-11 aikoihin ja ellei ois herättäny ni päivä ois menny ihan pilalle, kun en ois päässy tänne ajoissa lähtee:) Oi nyt mun tuli kauhee ikävä... Onneks nään sen jo huomenna :)

Äh klo oli vähän ku sain tekstin valmiiks, mut sit ku rupesin säätää kuvien kaa... Mokkulat ei oo kivoja :/ No mut sain sentään yhen kuvan tänne, mökkiolot :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)