tiistai 19. heinäkuuta 2011

Spain part. 2 Drinks

Taas oon lykkäilly tätä, ku en tiedä miten tiivistää... Lupasin ruokailun seuraks kertoo vähän myös juoma puolesta. Eli ekana päivänä mentiin H:n ja M:n kans M:n isoäidin luokse syömään. Kävästiin muuten siinä myös M:n tädin luona, jonka kissan nimi oli Mishu:DD Aika hyvin:D Juu no mut takas aiheeseen. Syötiin hyvin ja ruoka oli ihanaa. Ruokajuomaks lasiin kaadettiin paikallista olutta (joka oli muuten uskokaa tai älkää ihan hyvää, sellasta makeeta).

Paellan kanssa M:n vanhemmat kaatoi meidän laseihin shampanjaa tai no cavaa mut nii. Yhtenä iltana ne kaato meille snapsit jotain en ees tiä mitä ja karamellivodkaa. Että näin.



M vei meidät tutustumaan paikalliseen yöelämään. Maisteltiin erilaisia drinkkejä: Martiini, Sex on the beach, Margarita...  Hauskaa oli. Ei siitä sen enempää. Kuvia juomista, ku olihan ruuistakin.

 Margaritat
 Saatiin siel baareis ilmasii juomii. Ihan jees. Molemmat sai kolme. Vodkafantat(tyhjä lasi takana), sekä kahet eri snapsit kahes eri paikas:)
 Sangria. Tiistaina talon katolla oli BBQ-partyt. Oi sitä ihanan ruuan määrää. Myös juomapuoli oli kohdallaan. Sangriaa sai santsata niin paljon kuin jaksoi, taas kerran snapsit karamellivodkaa sekä lasit vodkaspriteä.
 Karamellivodka.
 Mun ja H:n snapsit.
 Vodkaspriten ainekset.

Ja tähän on hyvä lopettaa. Myöhemmin lisää vielä siitä kaikesta, mitä reissulla teimme, ja ostoksista tietysti. Omiin ostoksiin ei tällä kertaa mennyt kuin n. 35e kun taas tuliaisiin yli 70e = ) Päätin tässä samalla, etten enää osta kenellekään ikinä tuliaisia! Olisi kyllä liian röyhkeää olla tuomatta mitään, joten päädyin sellaiseen ratkaisuun, että ostan yhä kaikille jotain, mutten annakaan niitä heti. Ihmiset saavat niitä sitten syntymäpäivä-, ystävänpäivä-, nimipäivä- tai joululahjoiksi. Ajankohdasta riippuen :) Olen ylpeä itsestäni, keksittyäni tämän neron suunnitelman ;p Mutta nyt saunaan ja sitten aa aa. Palailen toivon mukaan huomenna taas kertomaan reissusta, sillä nyt on jo kasaantunut vaikka mitä kirjoitusaiheita Suomestakin:) Buenas noches!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)