maanantai 10. lokakuuta 2011

Be positive

Ihanaa iloista maanantaita sinulle♥ Kun aloitin blogini kirjoittamisen, ajattelin keskittyä lähinnä muotiin ja niihin ns. "pinnallisiin juttuihin". Näitä aiheita blogissani onkin näkynyt, mutta myöskin henkilökohtaisia, omaan elämään/arkeen kuuluvia juttuja. Ajattelin kesäkuun alussa, etten missään nimessä kirjoittaisi mitään julkista päiväkirjaa. Nyt kuitenkin tuntuu, että blogi on saanut yhä enemmän ja enemmän sen suuntaisia viitteitä (johtuen esimerkiksi siitä, että tiedän kuinka useat minulle rakkaat ihmiset, joita aivan liian harvoin tapaan, seuraavat blogiani♥). Pyrin kuitenkin tekemään muutoksen. Kirjoittelen vähemmän tekstiä, joka vaikuttaa kuin suoraan päiväkirjasta kopioidulta, ja enemmän julkiseen blogiin sopivaa tekstiä. Toivon muutoksen ilahduttavan teitä. Toki kerron blogin puolella yhä jatkossakin elämäni kiemuroista ja tapahtumista, mutten ehkä enää niin yksityiskohtaisesti.






Oho, tulipas pitkä alkujaarittelu. No mutta suoraan asian ytimeen---> kehitin mukavan idean. Tämä tänään alkava viikko mennään blogissani teemaviikolla. Mikä se viikon teema sitten on? Tidididididii (toi on semmonen jännitys musiikki tiekste). Otsikko antaa osviittaa, muttei kuitenkaan varsinaisesti paljasta. Tämän viikon teema on positiivisuus!:)

 
Ajattelin viikon aikana kirjoitella mm. itsetunnosta/itseensä luottamisesta/miten kestää kritiikkiä/ajatella asioita positiivisesti/selviytyä ikävistä jutuista yms. Tuon kaltaisia olen mielessäni hahmoitellut. Jää nähtäväksi mitkä toteutuvat, mitkä eivät. Koitan nyt koko viikon aina blogia päivitellessäni pitää takaraivossa muistuttelevana asiana teemani ja kirjoitella sitten sen mukaisia postauksia teille ihanaisille :)

2 kommenttia:

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)