torstai 6. lokakuuta 2011

Crazy Days


On tää nyt niin kaikkien huulilla, et en vaan voi ohittaa aihetta blogissakaan :D Turussa kun näin muutamana päivänä liikkuu ilman kädessä heiluvaa keltaista kassia, tuntuu kuin ei kuuluisi joukkoon, suorastaan erottuisi negatiivisesti. Itsekin piipahdin, tai no oikeastaan vain kävelin läpi, tämän hullunmyllyn keskiviikkona. Ennen pidin hulluja päiviä suuremmassa arvossa, mutta nykyään ajatuskin saa minut ahdistuneeksi: miljoonasti tuuppivia ja töniviä ihmisiä, koko ajan täytyy väistellä muita ja kulkea varovasti, ettei kääntyessään vahingossakaan pudota mitään. Täytyy kyllä silti myöntää, että on tuolla jotain, uskomattoman hyviä tarjouksia, jotka vain yksinkertaisesti vetävät puoleensa. Kirjoittanut perjantaina taistelutantereelle itsekin lähtevä :D  Selasin kuvastoa koeviikolla (yllätys yllätys) kun lukemista välttelin. Ajattelin esitellä teillekin sellaisia mun silmään pistäneitä tarjouksia :)

Nii joo ekanaki, haluisko joku ostaa mulla tollasen?:)

Kyl tääki kelpais :p

Täst kattelin noita Skinny-farkkuja.

Neule näyttää kivalta.

Toppi, farkkulegginssit, neuletakki ja ö-pipo :)

Urheiluliivit on ollu hakusessa jo pidemmän aikaa, mutta ei nääkään nyt mitenkän kovin erityisesti mua vakuuttaneet. Taitaa vielä etsiskelyvaiheeseen jäädä.

Lämmin pipo isolla tupsulla, kiiiitos:)

En tiedä mikä tää tämmönen bongaus oli mut jotenki vaan söpö =)

Toi Tuhma tyttö saattais vaikuttaa jotenkin kiinnostavalta. Jos teitä juoni kiinnostaa niin tästä linkistä selviää aika kivasti.

Ihanaihanaihana trikoopaita, mut tää on sellanen vaan kuolailuks jäävä ihastus ton iiiihanan hintansa vuoks. Vaikka eihän se paljon tosta merkistä oo, mut rahaa kun ei mistään tuu niin ei siinä sit tuon hintaisia trikoopaitoja ostella... Nii ja toi kalliimpi kellokin on aika kaunis vaikkei se tietenkään sille -josta ääneen ei puhuta- vedäkään vertoja :)

Neuletakki mustavalkoisena vois olla kans aika kiva viileneviin ilmoihin.

Mulle toi! Joku ohut vyö tohon vielä, ni se on siinä :)

Perustoppeja ei voi koskaan olla tytöllä liikaa ;)

Toi toppi! Ja tos on kans ihan kivannäköiset farkkuleggingsit (vaiks täytyy kyl myöntää, et en tarttis enää yksiikään tollasii, vaan oikeet farkut).



Tämmösiä mä bongailin :) On se aina niin mukavaa selailla tota kuvastoa, ja ihastella kaikkea, mikä oikeestaan melkein aina jääkin pelkäksi ihasteluksi :D Mä laitan sivut hiirenkorville, mut oikeestaan unohdan sit aika pian mitä oon ihastellu. Joskus löytyy jotain, mitä on ihan pakko lähteä hakemaan, mutta harvemmin. Noita on vaan niin mukava ihastella :) Mikäs on teidän suhtautuminen Stockan hulluihin päiviin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)