tiistai 25. lokakuuta 2011

Better life

Luin tänään yhden aivan uskomattoman ihanan, hyvälle tuulelle saavan jutun. Oli sit pakko tulla kertoo teillekin heti. Aattelin laittaa tähän ensin pari lainausta ja loppuun vielä linkin koko juttuun. Aiheena on siis se kuinka omalla ajattelullaan voikaan vaikuttaa elämänsä suuntaan.

"Alitajunta ja ajatusten suunta vievät elämää väkisin ajatusten pyrkimää päämäärää kohti. Ainoa, mitä ihmisen pitää tehdä, on pyytää ja uskoa siihen, että se toteutuu. Uskominen tarkoittaa sitä, että toimit, puhut ja ajattelet kuin olisit jo saavuttanut sen, mitä pyysit. Maailmankaikkeus toteuttaa pyyntösi puolestasi."





















^ Oon aina sanonu kaikille, että unelmiinsa täytyy vaan uskoa niin ne toteutuu. Siitä syystä tää jotenkin jäi mieleen ja nousi tekstin suosikkikohdaks :)

"Hallitsemalla ajatuksesi voit tehdä itsestäsi juuri sellaisen, kun olet aina halunnut olla, ja saada elämääsi juuri ne asiat, joita olet aina toivonut. Tämänhetkiset ajatukset luovat tulevan elämäsi, sillä se, mihin keskityt, toteutuu."

 Upeaa tekstiä. Innostuin itsekin tämän luettuani ideasta. Ajattelin ehdottomasti ruveta soveltamaan mallia myös omassa elämässäni. Askel kerrallaan. Voisi olla mukavaa saada myös kyseinen kirja käteen. Tässä vielä linkki artikkeliin. Lukekaa jos kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)