lauantai 15. lokakuuta 2011

I feel good



Heipsansaa, positiivisuusviikko lähenee loppuaan. Ajattelin nyt lauantain kunniaksi kirjoitella kaikesta kivasta ja hyvälle mielelle saavasta. Mikäs sut saa hyvälle tuulelle? Toisilla tehokeinona toimii liikunta toisilla piirtäminen. Useimmat nauttii ihanien ihmisten mahtavasta seurasta.



Toisilla ihmisillä on mieletön merkitys toisilleen. Vaikka oisit miten huonolla tuulella tai surullisella mielellä, niin musta ainankin tuntuu, että hyvä seura ja rakkaimpien ihmisten kanssa puhuminen auttaa! Uskon monien olevan mun kanssa samoilla linjoilla asian suhteen vai mitäs ite oot mieltä?



Hyvän mielen leffoja, musaa, herkkuja... Jokaisella on varmaan mielessään jotain näihin kategorioihin. Leffoista mulle tulee mieleen tällaisia esimerkkejä:
  • Mamma Mia (nähty lukemattomia kertoja, oma dvd löytyy)
  • Eat Pray Love (kaks kertaa nähnyt, sopii musta hyvin tähän luokkaan)
  • Ja loppujen lopuks aika monet romanttiset komediat (mul käy aina just näin, nyt ku pitäis nimetä tällaisia leffoja, ni eihän mulle tietenkään tuu yhtään mieleen, mut on tossa nyt jotain :))

Biisejä, täytyy heti alkuun myöntää, että tää on mulle heikompi ala. Kuuntelen kyllä paljon musiikkia, mut en niinkään keskity kappaleiden sanomiin. Toisinaan pysähdyn kunnolla kuuntelemaan, mutta yleensä vaan tanssahtelen rytmin tahtiin. Ja mun mielestä musiikki on jotenkin niin henkilökohtaista, että aika monella on varmaan ne omat hyvän mielen biisti. Tässä nyt kuitenkin jotain:



                                                                             :DD

Herkkuja? Jokaisella on tietty omat suosikki makunsa, mutta uskaltaisimpa veikata eri makuisten namusten olevan jokaisen mieleen:) Itse tykkään kans erilaisista hedelmäsalaattien sovelluksista, suosittelen kokeilemaan! Täytyy muuten mainita yks maailman suuri epäkohta: Miten elokuvissa aina ne ihmiset voi syödä jäätelöä purkista heti kun ne ottaa purkin pakastimesta? Oikeessa elämässä siinä on pari suurta ongelmaa: 1) Jäätelö on niin kovaa, ettei sitä voi hetkeen syödä. 2) Purkki on niin kylmä, ettei sitä voi paljain käsin otteessa pitää. Niin, että tämmösiä pohdiskelen :D Mut ajatellaampas positiivisesti: Me voidaan siirtää se jäätelö siitä tylsästä pahvipaketista/purkista johonkin hienoon kulhoon, josta se jopa maistuu paremmalta ;p

Kuvat: we♥it

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)