tiistai 11. lokakuuta 2011

Smile

Ja teema jatkuu... Hymyile! Se tekee sinut kauniiksi. Itsevarmuus kasvaa ja jopa mieli kohenee. Miksipäs et siis hymyilisi ankean ilmeen sijasta? Jokaisella meistä on ihana ainutlaatuinen hymy. Oma ei tietenkään omasta mielestä aina ole se kaikkein kaunein, tärkeintä ei kuitenkaan ole se, kuinka symmetriset huulet tai valkoiset hampaat hymyilijällä on. Tärkeintä on hymyn viesti. Ilmoitus siitä, että on hyvä fiilis ja kiva päivä.


Syitä hymyilyy: Hymy hurmaa ;) Kerrotaan, että vaikka ihmisen mieliala olisi apea, hän voisi "huijata" itsensä iloisemmaksi, vain ja ainoastaan hymyn avulla, hymyillessä ihminen käyttää tiettyäjä lihaksia, jotka viestittävät aivoille "hyvää fiilistä" ja näin se leviää mielen kautta koko kroppaan.



Mitä tehdä kun vain ei hymyilytä? Mulla on tähän erittäin yksinkertainen ja helppo vinkki: ala muistella mennyttä kesää, tai jotain muuta mukavaa muistoa, ja varmasti saa hymyn huulillesi. Toimii 100%varmuudella!;) Huom! varoitus, joskus edellä mainittu keino saattaa sivuvaikutuksena saada aikaan myös tavallista voimakkaamman naurukohtauksen.


Hymyilevä ihminen on kaunis. Katsopa vaikka huviksesi kaupungilla kulkiessasi ihmisten ilmeitä. Eikö olekin todettava, että ihmiset, jotka ankeina kovalla kiireellä rientävät paikasta toiseen välittävät ympärilleen negatiivisempaa energiaa, kuin ihmiset, jotka hymyilevät, suorastaan sädehtivät positiivisuutta ympärilleen :)








Nauru pidentää ikää, joten nauretaan! Hymyily on kivaa, kaunista ja saa sut paremmalle tuulelle, joten hymyillään! Tän positiivisuusviikon kunniaksi annan sulle tehtävän: Hymyile niin paljon kuin mahdollista, niin paljon, että sunnuntaina sun hymyilyyn tarvittavat lihakset on ihan kipeinä (se on muuten hauskaa kun on nauranut niin paljon, että vatsalihakset on kipeenä). Aamulla kun se kello pirisee maailman inhottavimman tidididi tidididi... herätyksen, sä vaan laitat hymyn huulille ja mietit "kyl tää tästä, kiva päivä edessä" ja niin se päivä vaan alkaa iloisesti :) (ok ok kuulostaa helpolta, mut onhan se vaikeeta hymyillä siinä puoli seitsemän aikaa "jes kouluun/töihin" mut tän viikon kunniaks, mä ainankin itse yritän ja uskon sen auttavan:)).

Kuvat: weheartit + google

                                                     Iloista ja hymyn täyteistä viikkoa sinulle!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)