tiistai 18. lokakuuta 2011

Nice day


Päivää päivää!:) Nää kuvat on taas ennemminki jotain taidekuvia, kuin asu kuvia, näistä ei siis toisin sanoen saa juuri mitään selvää. Koitin vaan esittää asian kauniimmin:D Mutta on se mukavempaa katsoa hunolaatuisia kuvia, kuin vain lukea mun selityksiä, ilman kuvituksia. Tai näin mä ainankin ajattelen :)


Tos on joku kummitus alareunassa. Tai ei siinä ainakaan mitään oikeesti ollu. Hui tulee mieleen paranormal activityn traileri. Itsehän kun en ole koskaan kyseisiä leffoja nähnyt. Ooks sä? Eka en uskaltanu ja sit kaikki haukku ne ihan huonoiks ni sit en vaan oo vaivautunu kattoo. Kauhuleffoja on kyl sillee sillon tällön ihan mukava katsoo seurassa, mut yksin ei missään nimessä, eikä liian usein! Enkä ees seurassa uskalla pahimpia kohtauksia katsoa (piiloudun silloin peiton alle).

















 Tääki kuva on ku suoraan jostain kauhuleffasta. No ihan kiva tietää, et mussa on tällaisiakin ulottuvuuksia :D Halun lyhyesti jakaa teille mun ihanan perjantain viime viikolta. Lukiolta suoraan Turkuun äidin kanssa takin metsästys mielessä (täytyy sanoa, ettei maailmassa tunnu olevan sellaista takkia, jollaisen haluaisin). Sieltä sitten kovalla hopulla Naantaliin ja kiinalaiseen syömään yllätyksen merkeissä, saimme nimittäin perjantaina ihanan ystävämme kokonaiseksi viikoksi seuraamme (koko jengi on taas koossa:)). Eipä siinä sitten muuta kummempaa, ruoka oli hyvää ja seura parasta :)



Misu ilmeisesti tahtois mun mukaan kouluun. Vai miten te tän kuvan sanoman ymmärtäisitte? :)


Toppi - H&M
Farkut - Vero Moda
Vyö - Joku äidin vanha vanha vyö
          alkuperästä ei siis sen enempää tietoa...
Kauluspaita - Cubus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)