maanantai 25. heinäkuuta 2011

What do you think?

Oi vitsit! Lueskelin tässä muiden ihanien bloggaajien blogeja. Iski kauhee inspiraatio. Tai no muhunhan iski vaikka mikä. 1) kauhee nälkä (hain just kurkkuu ja fetaa) 2) mieletön matkakuume (katoin jo halpoja lentoja netistä ja aloin suunnitella tulevia matkoja) 3) hirvee halu ostaa joku hieno merkkilaukku 4)odottava mieli omaa asuntoa/kotoa pois muuttamista kohtaan

Oon nyt joku pari kuukautta kirjotellu tätä mun blogia. Mitäs ootte tykänny? Nyt kaipaisin kipeesti palautetta. Mikä on ollut hyvää mikä huonoa? Mitä haluisitte, onko postaustoiveita? Esim. mitä mieltä ootte tästä tekstityylistä? Entä mun kirjotustyylistä (tällästä puhe- ja kirjakielen sekamelskaa)? Miten tää blogin pohja teidän mielestänne sopii? Kaikkee, mitä nyt mieleen juolahtaakaan, oon ilonen kaikesta palautteesta :) Se on aina rakentavaa, eikä siitä voi seurata ku kehitystä :) Kommentoikaa ihan vapaasti. Jos haluatte/uskallatte voitte laittaa nimenne mukaan kommenttiin, mut ei tietenkään tarvii :)

Itse lähden huomenna (taas viikon blogitauko) riparille isostelemaan. Aamulla pitäis puol kasilta olla jo paikan päällä ja itse oon saanu aikaseks, noo tota kantaa tyhjän laukun yläkertaan :D (Ainiin, piti muistaa kertoa teillekin tää. Eli kuten arvelinkin, mulle jo sieltä "nykyiseltä mallitoimistoltani" luvattu näytöskeikka peruuntuikin mun osalta, kun en tilaisuuden suodessa tehnyt sitä mallikansiota. No mutta henkilökohtaisesti täytyy sanoa, että mulla on muutenkin vähän paha maku jääny tosta toimistosta ja odotan innolla syksyn tapaamisia toisissa toimistoissa :) Älkää nyt siis ihan väärin käsittäkö, en mä ihan tätäkään toimistoa pohjamutiin hauku, mut välillä vaan tuntuu, että siellä ei kaikkia kohdella ihan oikeudenmukaisesti (huom. enkä nyt puhu vaan itsestäni!). Syksyä siis odotellessa :)

Mut hei ihan oikeesti ihunaiset, pistäkääs palautetta tulemaan :) Nyt oon onnistunu laittaa asetuksetkin niin, että ihan anonyyminäkin voi kommentoida.

J muru meikkas mut joskus heti alkukesästä :) Aattelin liittää tän tähän loppuun, ku tää mun ilme tai asento tai joku tässä kuvassa on vähän sellanen anova, ni sopii hyvin ;) Tiedätte mitä tehdä. Ois niin kiva lukee teiän rehellisiä kommentteja sit takasin tultuani :)

14 kommenttia:

  1. Mä kyllä oon niin samaa mieltä tosta malli toimistosta! Olisi niin kivaa vaihtaa mallitoimistoa. Joku Paparazzi ollisi kiva mutta niin kaukana =( jos törmäät johonki hyvään mallitoimistoon niin kerro ihmeessä mullekki :D

    p.s ihana blogi ja tosi nätti kuva <3

    ilona =)

    VastaaPoista
  2. en tykkää sun bannerista tai kollaaseista muutenkaan. niihin on tungettu liikaa kuvia ja kuvista yleensäkin semmonen juttu, että kannattaa edes vähän yrittää muokata kontrastia ja värikylläisyyttä. tollatteen suoraan kamerasta otettuna ne näyttää hirmu tylsiltä ja värittömiltä.

    t. valittava anonyymi

    VastaaPoista
  3. Vaihtaisin ehkä tätä fonttia. Tai siis rehellisesti sanottua, en tykkää yhtään tästä fontista. Jotenki kauheen vaikee lukee kun se on niin paksuu ja tollast. Just saying, nothing personal =)

    VastaaPoista
  4. Kirjotustyylis on hyvä ja selkeä, mut kuten aikasempi anonyymi sanoi kuvista, ni niitä tosiaan vois muokata ees vähän, eikä ne heilahtaneetkaan kuvat kauheen kivaa katsottavaa oo, mut muuten tää on
    kyl hyvä blogi, keep going on:)!

    VastaaPoista
  5. kivaa luettavaa! Ainut iso miinus että selität aivan liikaa kissastasi!

    VastaaPoista
  6. Iha peruspohjiltaa kiva blogi, mut kissast ehk liikaa asiaa, tuntuu et yrität tuua sitä samanlail esille ku mungolife-anna simbaa. fontti on vaikeesti luettavaa. ja niitä kuvia vois tosiaa hiema muokata eikä niit heilahtaneita kuvia tarvis ehk lisätä, mut siis kirjotus tyyli on kyl kiva keep going ! :)

    VastaaPoista
  7. kamala ulkoasu, vaikeeselkonen fontti, ruma banneri, persoonaton nimi, mainokset, huonot kuvat

    VastaaPoista
  8. tekstiä on vaikea lukea ja se on todella rumaa. ensimmäinen mikä pistää esille että lähes joka päivityksessäsi kissasi kuvia tai jotain siitä, ei pahalla mutta ei todellakaan kiinnosta kuulla tyyliin kuinka kissaltasi on katkennut karva? eli EI ENÄÄ KISSA JUTTUJA! ja ulkoasu on todella ruma, sanotaan noin 12-13 vuotiaitten tyttöjen mieleen ehkä :)

    VastaaPoista
  9. Heipsan, ja kiitos tuhannesti kaikille palautetta antaneille!:) Saa laittaa lisääkin kommenttia tulemaan, jos ei ole vielä ehtinyt. Palaute on hyvin rakentavaa. Kiitos kun olette olleet rehellisiä. Esim. oon jo aikasemminkin miettinyt pitäiskö fonttia vaihtaa, ja nyt varmistuin siitä :) (aluks vaan halusin, et se on vähän erilainen kun muilla). Mainoksiin on pysty (ainakaan tietääkseni) mitenkään vaikuttamaan. Luotuani googlen tilin, tänne on vain alkanut ilmestyä niitä. Kuvista annoitte jonkin verran palautetta. Täytyy myöntää, että olen maailman surkein valokuvaaja ja jos vain mahdollista, niin sitäkin huonompi kuvien muokkauksessa. Ajattelin nyt kuitenkin yrittää opetella sitä teidän iloksenne :) Kollaasien tekemisenkin aloitin vasta blogin myötä ja tuotokseni ovat olleet siis harjoittelua. Ja eikös sanonta kuulu "harjoitus tekee mestarin":) Niitä on mielestäni kiva tehdä, ja sellainen vie myös vähemmän tilaa kuin monta kuvaa peräkkäin. Aion nyt pyynnöstänne jättää heilahtaneet kuvat suurimmaksi osaksi pois blogistani. Kommentteja lukiessani tajusin, että olen kirjoittanut blogia ehkä ajatellen lukijoiden tuntevan minut. Yllätyin ihan, että blogillani onkin näin paljon lukijoita:) Elikkä siis pohjasta sen verran, että se on ihan minun tyyliseni. Kaikki minut tuntevat tietävät sen (: Ei ehkä kaikkien mieleen, mutta minun näköiseni se ainakin on. Saattaa olla, että se muuttuu vielä jossain vaiheessa, ken tietää. Sama juttu Misun kanssa. Hän on vaavini(: Tuli meille tosiaan nyt kesällä ja koska hän on suuri osa elämääni hän on väkisinkin suuressa roolissa myös blogissani. Voin jatkossa koittaa pitää tekstipuolen kissanpennustani vähän lyhyempänä ja panostaa suloisiin kuviin. Kiitos sydämellisesti kehuista joita kerroitte, ne tekivät minut hyvin iloiseksi:) Olen myös kuitenkin kiitollinen negatiivisesta ja samalla rakentavasta palautteesta. Postauksiini saa aina kommentoida ja laittakaa vielä ihmeessä lisää palautetta tulemaan!:)

    VastaaPoista
  10. oho sori kun tulikin pitkä, mutta pitihän mun vastata teille :)

    VastaaPoista
  11. Julkase kuvat mahdollisimman isoina ja jätä tärähtäneet kuvat laittamatta :)

    - Sofia

    http://thescode.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Kiitti palautteesta:)) Näin teen jatkossa.

    VastaaPoista
  13. tosi kiva blogi ja tykkään lukea!! sulla on nella sujuva kirjotustyyli ja on kiva ku oot niin avoin sun elämästä ja ittestäs täällä, kaikilla ei siihen pokkaa oo:) sulla on ihana tyyli ja saan itekki näistä sun kirjotuksista idiksiä ja inspiraatiota mun tyylin ja elämäntapaan yms! jatkat vaan samaan malliin ja mun mielest misusta ei kyllä voi koskaan liikaa puhuu ja kertoo;)

    t.rontti;)

    VastaaPoista
  14. Voi kiiitos Rontti;) sait mut tosi hyvälle tuulelle nyt!:)Ihanaa kuulla jos mun tyylistä voi saada ideoita ja inspiraatiota omaan tyyliin:)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)