sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Dance

En muista oonko teille jo kertonut, mutta rakastan tanssia. En oo nyt pariin vuoteen ollut missään seurassa varsinaisesti tanssitunneilla, mutta siitä huolimatta laji on hyvin lähellä mun sydäntä :) Tässä hetki sitten olinkin kokeilemassa siellä yhdessä joukkueessa, mutta päätin sen sitten jättää. Alkoi vähän harmittaa. Tutkiskelin nettisivuja ja löysin toisen vahvistusta kaipaavan joukkueen. Sain ihanan ystävän lähtemään mukaani ja tänään oltiin sitten ekaa kertaa.

Showtanssiryhmä on tää, missä nyt aloitettiin. Kerran viikossa balettitunti. Ja kuvat on taas weit.


Treenit kesti kolme tuntia. Pakko myöntää, että (etenkin venytyksissä) tuntui, että kuolen. Notkee ku näkkileipä, vai miten se nyt olikaan... Juteltiin sitten kaverin kanssa treenien jälkeen, että kuinka notkeita meistä hyvänen aika sentään tulee ja miten hyvii tanssijoita jos aloitetaan. Harkat kolme kertaa viikossa ja meillä itse asiassa neljä, kun aloitettais käymään myös perustunnilla, joka kehittäis meidän tanssillista osaamista.  Mutta kova työ tunnetusti palkitsee ja harjoitus tekee mestarin :) Mut paljon ei tässä sitten enää koulun ja tanssin + blogin ohella vapaa-aikaa jääkään...



Mut oikeesti elämä on niin lyhyt, että sitä pitää tehdä mitä haluaa tehdä. Tanssi on mun intohimo, ja tahdon tahdon tahdon TANSSIA! Revin sen ajan sitten vaikka taikurin hatusta. Kunto paranee. Ja voi miten hyväks tanssi onkaan muutenkin koko kropalle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)