torstai 8. syyskuuta 2011

Fashionshow pics

Kuvia viime perjantaisesta muotinäytöksestä ehdittiinkin jo kysellä. Nyt sain käsiini muutamia, jotka eivät valitettavasti kuitenkaan ole laadultaan ihan ensiluokkaisia. No mutta parempia nämäkin ovat  kuin ei mitään :) Laitan siis nyt näitä tänne, mutta lupaan laittaa myös lisää, jos saan parempia kuvia :) Antaa kuvien puhua puolestaan:









Minäää, ja mikä toi mun asento-ilme-yhdistelmä oikeen on?
Me. And omg what is my position and smile? :D




Meitsi taas, asu tosin näkyy aika huonosti...
Me again. I'm sorry u can't see my dress :(


Minä siinä valkoisessa unelmassa keskellä kuvaa.
I'm girl with a white dress (center).







The designer is Anni Hauninen. I love these dresses! I'm sorry about the quality of the photos. I will put better pics here, if I get some :)

8 kommenttia:

  1. Ihania asuja. Näytti olevan ihan kunnon näytös. Oletko muuten paljon tehnyt noita mallintöitä? Miten olet päässyt noihin hommiin? Olen itsekin hieman kiinnostunut mallinhommista :)

    VastaaPoista
  2. Joo rakastuin ite kans asuihin ihan täysin :) En tiedä voiko sanoa, että paljon olisin tehnyt mallintöitä. Näytöksissä on tullut jonkun verran käytyä, mutta varsinaisista töistä ei kuitenkaan voi puhua. Tässäkin näytöksessä olin Dressing Mimia -projektin puitteissa, eli ihan vapaaehtoisesti palkatta.

    Oon joskus pienempänä käyny Turussa Fashion Team mallitoimistolla lapsimallikurssin. Siitä ei oikeen poikinut silloin muuta kuin pari kurssiin kuulunutta näytöstä. Sit kuitenkin oisko se nyt ollut viime keväänä mut bongattii Raision Myllystä (sama toimisto) ja kävin sitten ammattimallikurssin. Sen seurauksena oon sitten ollu muutamissa Model face-kilpailuissa (eli ihan perus muotinäytöksiä, mut niistä ei saa palkkaa, kun ne kerta on kilpailuja).

    Tähän dressing mimiaan pääsin sit fashion teamin kautta, mut niillä oli ihan avoin casting hansassa, että tähän ois voinu kuka vaan hakea :)

    Jos vaan innokkuutta löytyy, niin suosittelet ottamaan yhteyttä johonkin mallitoimistoon, ihan vaikka vaan sähköpostia laittamalla. Ne osaa arvioida sun mahdollisuudet ja voi todennäköisesti ottaa sut johonkin kurssille, josta parhaassa tapauksessa sit poikii töitäkin:) Onnea yritykseen!:) (ja sori kun tuli näin pitkä vastaus)

    VastaaPoista
  3. ootko sit ollu tyytyväine niihi töihi mitä oot Fashion teamilt saanu, suositteleks tätä toimistoo vai kantsisko tsekkailla muita vaihtoehtoi?:)kiva kysellä asiasta tietävältä ja asiaa tekevältä

    VastaaPoista
  4. Mä kerron nyt sitten mun mielipiteeni fashion teamista, kun sä sitä kerran suoraan kysyit. Toimisto on varmasti oikein hyvä, ja ainakin oivan koulutuksen sieltä saa (eli oppii oikeenlaisen kävelytyylin, meikkivinkkejä, omalle vartalotyypille sopivan pukeutumisen yms. yms.) mutta siihen se vähän sitten jääkin. Ellei sitten satu olemaan mallitoimiston johtajan suosikki. Näytöksiin pääsee, mutta rahaa niistä ei saa (mikä tuntuu vähän hyväksikäytöltä, sillä samanlainen näytös se on kuin olis muutenkin, mutta kun on kilpailu nimikkeellä ei siitä palkkaa malleille tarvitse maksaa, ja kun kuitenkin mallitoimisto saa rahaa näytöksistä, niin tuntuu se hieman ikävältä). Tottahan on kuitenkin, että kyseisen mallitoimiston johtaja laittaa mallejaan näihin kilpailuihin nimenomaan kehittymään, enkä missään nimessä nyt voikaan vaatia, että minun (tai kenenkään muunkaan) pitäisi heti päästä palkallisiin näytöksiin. Mutta kyllähän tuo touhu alkaa pikku hiljaa rahastukselta tuntua, kun aina vain pyydetään kilpailuihin uudestaan ja uudestaan. Lisäksi kun en kesällä tehnyt kansiota (siitä syystä, että olen kuullut/nähnyt sivusta kuinka tytöt ovat maksaneet kalliin hinnan eikä siitä loppujen lopuksi ole ollut mitään hyötyä) minuun ei otettukaan yhteyttä jo sovitun näytöksen tiimoilta.

    En kuitenkaan halua toimistoa pelkästään mollata ja ihan lyttyyn haukkua. Kurssi oli kiva, hyödyllinen ja se opetti minulle paljon. Lisäksi toimiston johtaja on mukava, hän on rehellinen ja sanoo asiat suoraan, mutta niinhän tuossa ammatissa täytyykin toimia :) Tunnen kyllä myös tyttöjä, jotka ovat Fashion Teamilla ja tekevät paljon töitä (joista saavat palkkaa). Fashion Team on ainakin luotettava toimisto, oman kokemukseni mukaan :)

    Itse tutkiskelen parhaillaan muita alanyrityksiä. Laitan tännekin sitten tietoa, miten asiat tällä saralla etenevät. Toivottavasti tästä oli edes hieman apua :)

    VastaaPoista
  5. Sori en näköjään osaa kirjoittaa lyhyesti :D

    VastaaPoista
  6. Pitkät selitykset ovat ovat parempia kuin muutaman sanan tyhjyydet. Kiitos rehellisestä vastauksesta ja ainahan pitää aluksi tehdä töitä ilman palkkaa kyllä sitä varmasti tuleman pitää ja ainakin sä kehityt huimasti. :)

    Täytyy vielä sanoa että kaikki nää malli jutskadet on parhaita postaus aiheita niitä ainakin mä luen mielelläni:)

    Muutenkin sun blogia on kiva lukea kiitos siitä:)

    Tästähän tuli jo oikee keskustelu kaikki kommentit tulee vaan mun tiimoilta. Mut on kiva kun saa keskustellla siitä mitä oot kirjottanu.

    VastaaPoista
  7. Voi kiitos sun ihanista kommenteista!:) Kysy vaan aina jos sulla on jotain kysyttävää, mukava jos voin olla avuks. Lisäks on aina ilo saada positiivista henkeä huokuvaa kommenttia :))

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)