torstai 15. syyskuuta 2011

NY in my mind

Moimoimoimoi ja sorisorisorisori! Tää blogi on nyt tän viikon mennyt vähän vasemmalla kädellä ja siitä syvin anteeksi pyyntöni teille. Tiedän kyllä tasan tarkkaan mistä tilanne johtaa juurensa. Osittain tietysti mun laiskuudesta, joka viikonloppuna otti musta ylivallan kuten teille jo kerroinkin. Ja lisäks semmosesta pikku jutusta, että tässä on nyt ollut vähän kaikkea meneillään ja ajatukset ei oo oikeen pysyny kunnolla kasassa. Aiheesta on tulossa ihan oma postauksensa, mut sen verran voin jo paljastaa, että eilen tuli tosiaan maamme pääkaupungissa, Helsingissäkin piipahdettua :)

                            Mun viikonlopun dataus-/laiskottelunurkkaus, jonka yks neiti päätti valloittaa :)

Oi vitsit, tiettekö en nyt enää milläään malttais odottaa helmikuuhun! Onko teillä jo suunnitelmia hiihtolomalle? Tuntuu, että ainakin kaikilla mun lähipiirissä olijoilla on. Vaikka rakastankin unelmointia ja just yleensä tulevaisuudesta haaveilua, on jotenkin inhottavaa kun on jo kaikki niin selvää. Tai siis hmm miten nyt pukisin mun ajatuksen sanoiksi. Hiihtoloma suunniteltu, täynnä, check. Kesäloma suunniteltu, täynnä, check. Ens vuoden hiihtola suunniteltu, täynnä, check.... Ja tätä rataa. Odotan kyllä enemmän kuin innolla tulevia suunnitelmiani! Unohtumattomia reissuja ja seurakokoonpanoja, mutta... Ei sais olla tota muttaa, kun oon kuitenkin niin innoissani, silti, jännitys puuttuu. Ja sellanen yllätyksellisyys. Rakastan yllätyksiä! Tai no en mä nyt tietenkään vielä oo sen tarkemmin esimerkiks tota Nycin matkaakaan suunnitellut, mutta ehkä kuitenki jotenkin käsitätte mitä ajan takaa? Kaipaa sellasta vapautta ja tunnetta, et ei oo mitään ohjelmassa. Vois mennä minne haluais ja tehdä mitä haluais (nyt ajattelin ehkä jo vähän ens kesää, joka on jo nyt SYYSKUUSSA ihan täyteen buukattu :s En edes ihan oikeesti muista millon mul ois viimeks ollu kesä, jolloin en koe sen olevan ihan täynnä jo ennen kuin jouluakaan on juhlittu. Ehkä vielä joskus, ehkä joskus...). Voi nyt ei! Toi kuulostaa suruttelevalta, vaiks sen piti olla iloinen ylistys siitä, et en millään malta odottaa, että pääsen ensi talvena itsekin haukkaamaan palan Isoa Omenaa! ;) Tästä oli tänään pakko kirjoittaa, syystä että, oon nyt suunnitellut jotain aivan mieletöntä juttua, ja toivoisin niin hirmuisesti sen toteutuvan. Jenkkilään nimenomaan liittyen. Sen näkee täs nyt sitten ajan kuluessa, infoon teitäkin mikäli tästä tulee jotain! Oioioioioioi!:)



Hi! I'm sorry the posts have been very bad lately. I have been lazy and there have been so much to do. I can't wait to February, when I will visit in New York! Looking forward that ;) Do you already have some plans to your winter holiday?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)