lauantai 3. syyskuuta 2011

Fashionshow

Heipsaaan ja hyvää lauantai iltaa!:) Sori kun ei eilen tullut päivitystä. Se tosiaan johtuu siitä, että olin malleilemassa. Ja aivan uskomaton ilta olikin :) Voisin kyllä vaikka jokaisen perjantai-iltani viettää tuolla tavalla. Tunnelma takahuoneessa juuri ennen shown alkua oli taianomainen, ihan epätodellisen tuntuinen. No mut palataampas ihan alkuun.






Elikkäs klo 17 tuli mallien, meikkaajien sun muiden henkilöiden saapua paikalle Turun Apollo live clubiin. Meitä malleja oli yhteensä yhdeksän. Miltei jokaisen hiuksissa oli jonkinmoinen järjestely kiharoiden aikaan saamiseksi. Oli huvittavaa kuinka minä sekä eräs toinen tyttö olimme kiertäneet huivit päähän näyttäen Lähi-Idän miehiltä :D Osa taas kulki rohkeasti paplarit päässä Turun keskustassa. Erilaisia menetelmiä kiharoiden aikaan saamiseksi oli monia: nutturaa, lämpörullia, patukoita, paplareita, suoristusrautaa... Näytöksessä säihkyivät mallien ihanille kampauksille laitetut tukat.


Näytös alkoi klo 21. Sitä ennen mallit meikattiin. Paikalla oli kaksi ammattilaista tähän hommaan. Mielestäni yksi parhaimmista puolista näissä muotinäytöksissä käymisistä on se, kun voi vaan istahtaa tuoliin ja joku toinen laittaa sinulle upean meikin. Mikäs sen mukavempaa? Tässä näytöksessä malleilla oli mielestäni todella kauniit meikit. Toisilla sinivihreää (mm. minulla) taisilla lilahtavampaa. Molemmat olivat upeita. Näytös meikkien tulee olla aina hyvin tummat, jotta ne (yleensäkin silmät ja huulet) erottuvat yleisöön asti.

Laitan teille kuvia näytöksestä mikäli saan niitä jostain. Äitini oli kyllä paikalla kameransa kanssa, mutta... No emme vielä omista järjestelmäkameraa ja tästä syystä kuvat eivät oikeen puhu puolestaan. Kaikki näytöksen asut olivat äärimmäisen kauniita. Pistäkää mieleenne nimi Anni Hauninen. Aivan uskomattoman upeita luomuksia!:)

Kuten kuvakin jo kertoo, olimme majoittuneet VIP-tiloihin:) Kyllä tällaiseen voisi vaikka tottuakin ;)
Seuraavaa mallinhommaa pukkaakin sitten 17.-18.9. kuvausten merkeissä :) Ja saa myös nähdä mitä ensi vkl tuo tullessaan, mutta näistä lisää infoa myöhemmin.


Sitten pari kuvaa lopputuloksesta. Hiukseni olivat tosiaankin ensin jo kotona kierretty patukoille. Apollon VIP-tiloissa avasin ne, jolloin tuloksena oli korkkiruuvikiharat. Tämän jälkeen yksi malleista taiteili minulle tämän upean kampauksen. Kotona kun aloin kampausta purkaa, löytyi päästäni vaivaiset 21 pinniä :)




Kiharasta tukasta innostuin kovasti. Avattuani kampauksen napsinkin monen monta kiharatukkaNellakuvaa. Ajattelin tehdä niistä jossain vaiheessa ihan oman postauksensa :) Olenkin aina jotenkin pitänyt kiharaa tukkaa hyvin kauniina. Jos minun pitäisi tehdä hiuksilleni radikaali muutos, ottaisin ehdottomasti permanentin ennemmin kuin esimerkiksi leikkaisin lyhyeksi. Joskus olen asiaa toden teolla harkinnutkin, mutten vielä ole niin suureen muutokseen uskaltautunut.



Meikki- ja hiuskuvat otettu vasta kotona, joten meikkikin on jo parhaan ikänsä elänyt. Lisää kuvia lopputuloksesta tosiaan vielä jossainkohtaa myöhemmin :) Hyvät yöt vaan kaikille :*)

2 kommenttia:

  1. näytös kuvat olisi ihan kivoja sillä pelkkä meikki ei paljotta suunnittelijasta kerro:)

    VastaaPoista
  2. joo tiedän ja haluisin itsekin näyttää teille miten upeita mekot oli, mutta en vaan oo saanu vielä kuvia mistään :s laitan tänne heti kun saan niitä jostain!:)

    VastaaPoista

Hei oothan ihana ja laitat mulle vaan sellaista kommenttia, jollaista itsekin haluaisit lukea!:)